Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα τυπε.Ολοι απουσιαζουν.Λες να γαμανε?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχεις να ασχοληθεις με κατι αλλο? Αυτο περιμενες ολη μερα?
Tυπισα μην γινεσαι επιθετικη.Ηρεμησε.Σε forum για πουτσες και γαμησια ειμαστε.Αν δεν θες να μοιραστεις τις εμπειριες σου,πες μας τοτε την αποψη σου για την καρετα-καρετα.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Tυπισα μην γινεσαι επιθετικη.Ηρεμησε.Σε forum για πουτσες και γαμησια ειμαστε.Αν δεν θες να μοιραστεις τις εμπειριες σου,πες μας τοτε την αποψη σου για την καρετα-καρετα.

Τυπε ξερω που ειμαι. Το να μη γουσταρω να σου απαντησω ομως, σου περασε απο το μυαλο?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε ξερω που ειμαι. Το να μη γουσταρω να σου απαντησω ομως, σου περασε απο το μυαλο?
Μου περασε ναι.Δεν χρειαζεται ομως να τρελλαινεσαι.Εδω μεσα για να λεμε μαλακιες μπαινουμε και να πειραζομαστε μεταξυ μας.Αν δεν εισαι κλωνος,πρεπει να μαθεις να εισαι χαλαρη οταν μπαινεις εδω.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχω χασει επεισοδια. Ποιο τεκνό?
Εχει η τυπισα ενα τεκνο 40αρη για καβαντζα.Χθες τον περιμενε για να την ξεκωλιασει,αλλα αρνειται να μας πει σημερα τι εγινε.Ουτε μια κριτικη τυπισα,ουτε μια ενημερωση.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Εχει η τυπισα ενα τεκνο 40αρη για καβαντζα.Χθες τον περιμενε για να την ξεκωλιασει,αλλα αρνειται να μας πει σημερα τι εγινε.Ουτε μια κριτικη τυπισα,ουτε μια ενημερωση.
Τεκνο και 40ρης δε παει ρε τυπε :huh: Εκτος αν η αλλη ειναι 60 +  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τεκνο και 40ρης δε παει ρε τυπε :huh: Εκτος αν η αλλη ειναι 60 +  :grin:
Ε οχι τοσο μεγαλη διαφορεα.....Και 42  ναναι η τυπισσα  παλι σαν τεκνο θα τον βλεπει καθοτι μικροτεροs
Εξαλλου τωρα που φτανουνε τα 90 ....τι ειναι ο 40αρηs???? ............. προσκοποs  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom