life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ο τελευταιοs κλεινει την πορταε το πουτανακι !! καλα την ψιλιαστικα την δουλεια !
Ο τελευταιοs κλεινει την πορταε το πουτανακι !! καλα την ψιλιαστικα την δουλεια !
Εξαρταται βρε αγχαραλ.Δηλαδη αν καποια στιγμη εχεις απιστευτες γκαβλες,και αυτος που ειναι διαθεσιμος δεν σου εχει διεγειρει τον εγκεφαλο,δεν θα τον βαλεις κατω?Ακομα και αν ειναι ωραιος,ακομα και αν ειναι φωτια στο κρεβατι?Αλλα δεν εχει απλα αυτο που σε διεγειρει?
Ο τελευταιοs κλεινει την πορτα![]()
Eχει .......τρυπα το μυαλο???Εξαρταται βρε αγχαραλ.
Παντως προτιμω να μου χειτο μυαλο πρωτα
![]()
Για να μαι εδω?Eχει .......τρυπα το μυαλο???![]()
![]()
Αυτό με το μυαλό που λες έχει μια βάση αλλά πρώτη θα έρχεται πάντοτε η εμφάνιση.Εξαρταται βρε αγχαραλ.
![]()
Καθαρη ομολογια...........Αρα να ενημερωσουμε το αντρικο κοινο οτι θα ξεπατωθουν στο σεξΓια να μαι εδω?![]()
Εσυ ερχεσαι δευτερος τυπε.Στο πρωτο ποστ που ειχε γραψει η Ρεγγινα,απαντησα με το Ερη μου το μαντηλι σου γιατι το χεις λερωμενο?Παρακαλω μπειτε στην ουρα.Ερχεσαι δευτεροs...........Χαρτακι προτεραιοτητοs και στην ουρα μιστερ ;)
![]()
Ελα βρε χαρα μου προφανως κ πρεπει να σε ελκυει εμφανισιακα πρωτα ο αλλος, απλα δεν αρκει μονο αυτο για μενα προσωπικα.Αν δεν σουτα μάτια πρώτα η γκόμενα με την εμφάνιση της,τότε πώς θα σε φτιάξει για να την πηδήξεις σωστά κ αλύπητα?
![]()
Αυτο ισχυει για τους ανδρες τυπε.Οι γυναικες πρωτα πρεπει να παθουν εγκεφαλικο.Αυτό με το μυαλό που λες έχει μια βάση αλλά πρώτη θα έρχεται πάντοτε η εμφάνιση.
Αν δεν σουτα μάτια πρώτα η γκόμενα με την εμφάνιση της,τότε πώς θα σε φτιάξει για να την πηδήξεις σωστά κ αλύπητα?
![]()
Μπαινω και αργα οποτε αν απαντησεs πιο νωριs ναι θασαι πρωτοsΕσυ ερχεσαι δευτερος τυπε.Στο πρωτο ποστ που ειχε γραψει η Ρεγγινα,απαντησα με το Ερη μου το μαντηλι σου γιατι το χεις λερωμενο?Παρακαλω μπειτε στην ουρα.
Απο την αρχη σε συμπαθησα εσεναMaking love to the mind, not to the body.
Όπως ο Τζων στις 9 1/2 Βδομάδες ή ο Τζέιμς στην Άγρια Ορχιδέα. Κυρίως ο πρώτος.
Ή και ο σημερινός ξινός μαλακοπίτουρας των αποχρώσεων του γκρι για τα τωρινά πρωτάκια.
Βαλτε βρακι στο μυαλο ...Θα πουντιασετεΑπο την αρχη σε συμπαθησα εσενα![]()
Βαλτε βρακι στο μυαλο ...Θα πουντιασετε![]()
Στριγκακι......Αυτο με την λουριδιτσα![]()
![]()
με κοβει κ το εβγαλα![]()
Τυπε το στριγκακι παει με ΒΡΥΣΑΣ στην παραλια.Κατω απο μια παχια σκια,να απολαμβανεις τα μωρα με τα κορδονια τους.Αντε και λιγος καιρος εμεινε.Στριγκακι......Αυτο με την λουριδιτσα![]()
Απο την αρχη σε συμπαθησα εσενα![]()
Kαι χωρίς να κάνω και τίποτα σπουδαίο.![]()