Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
Η ρετσίνα έγινε μπουχος :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τυπε το στριγκακι παει με ΒΡΥΣΑΣ στην παραλια.Κατω απο μια παχια σκια,να απολαμβανεις τα μωρα με τα κορδονια τους.Αντε και λιγος καιρος εμεινε.
Αντε αμην και ποτε..........Να περασει και ο Πασχαs,  ενεκα που ειμαστε και σε νηστεια τωρα, με οικολογικα σουβλακια...Εγω βαφτισα το κρεαs ραδικοβλασταρο και εχω ησυχη την συνειδηση μου

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Αντε αμην και ποτε..........Να περασει και ο Πασχαs,  ενεκα που ειμαστε και σε νηστεια τωρα, με οικολογικα σουβλακια...Εγω βαφτισα το κρεαs ραδικοβλασταρο και εχω ησυχη την συνειδηση μου
Το αλλο πως το βαφτισες??  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
κ εγω φασολαδα τα βαφτισα τα σουβλακια :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε κανει καλο η νηστεια.Διωχνει τις τοξινες για ενα μεγαλο διαστημα,σε ανανεωνει και συγχωρουνται και οι αμαρτιες σου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
Πληρωs αποτυχημενο το σεναριο τηs κλωνοποιησηs  :grin: :grin: :grin:
Απο την αλλη κι εμειs βυζαινουμε το δαχτυλο μαs, ωs συνηθωs  :grin:
ουτε ένας δεν της έστειλε φρεντ ρικουεστ ο παπαζολης ως γυναικείο νικ θα τα κατάφερνε καλύτερα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom