You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 941K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Στη συνηθη ωρα ;)Η ρετσίνα έγινε μπουχος![]()
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αντε αμην και ποτε..........Να περασει και ο Πασχαs, ενεκα που ειμαστε και σε νηστεια τωρα, με οικολογικα σουβλακια...Εγω βαφτισα το κρεαs ραδικοβλασταρο και εχω ησυχη την συνειδηση μουΤυπε το στριγκακι παει με ΒΡΥΣΑΣ στην παραλια.Κατω απο μια παχια σκια,να απολαμβανεις τα μωρα με τα κορδονια τους.Αντε και λιγος καιρος εμεινε.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Το αλλο πως το βαφτισες??Αντε αμην και ποτε..........Να περασει και ο Πασχαs, ενεκα που ειμαστε και σε νηστεια τωρα, με οικολογικα σουβλακια...Εγω βαφτισα το κρεαs ραδικοβλασταρο και εχω ησυχη την συνειδηση μου
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 606
κ εγω φασολαδα τα βαφτισα τα σουβλακιαΑντε αμην και ποτε..........Να περασει και ο Πασχαs, ενεκα που ειμαστε και σε νηστεια τωρα, με οικολογικα σουβλακια...Εγω βαφτισα το κρεαs ραδικοβλασταρο και εχω ησυχη την συνειδηση μου
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πληρωs αποτυχημενο το σεναριο τηs κλωνοποιησηsΗ ρετσίνα έγινε μπουχος![]()
Απο την αλλη κι εμειs βυζαινουμε το δαχτυλο μαs, ωs συνηθωs
Τυπε κανει καλο η νηστεια.Διωχνει τις τοξινες για ενα μεγαλο διαστημα,σε ανανεωνει και συγχωρουνται και οι αμαρτιες σου.Αντε αμην και ποτε..........Να περασει και ο Πασχαs, ενεκα που ειμαστε και σε νηστεια τωρα, με οικολογικα σουβλακια...Εγω βαφτισα το κρεαs ραδικοβλασταρο και εχω ησυχη την συνειδηση μου
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Eχει .......τρυπα το μυαλο???![]()
![]()
Στη συγκεκριμενη εχει μεγαλη τρυπα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δημιουργικη ασαφειαΤο αλλο πως το βαφτισες??![]()
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Φαντασου για να τη βλεπεις κ συ μεγαλη!!!Στη συγκεκριμενη εχει μεγαλη τρυπα![]()

Αμαν,εμφανιστηκε το μελλον της Ελλαδος.Κοιμηθειτε ησυχοι τωρα.Στη συγκεκριμενη εχει μεγαλη τρυπα![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.173
- Πόντοι
- 2.606
ουτε ένας δεν της έστειλε φρεντ ρικουεστ ο παπαζολης ως γυναικείο νικ θα τα κατάφερνε καλύτεραΠληρωs αποτυχημενο το σεναριο τηs κλωνοποιησηs![]()
![]()
Απο την αλλη κι εμειs βυζαινουμε το δαχτυλο μαs, ωs συνηθωs![]()
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ο Παπαζοληs ειχε κι ενα στυλ ...Μην τα ισοπεδωνουμε ολαουτε ένας δεν της έστειλε φρεντ ρικουεστ ο παπαζολης ως γυναικείο νικ θα τα κατάφερνε καλύτερα![]()
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
ουτε ένας δεν της έστειλε φρεντ ρικουεστ ο παπαζολης ως γυναικείο νικ θα τα κατάφερνε καλύτερα![]()

εισαι πολυ σεξυ, οταν γινεσαι κακος
Τυπε η κοπελλα ειναι καψουρα και δεν εχει ορεξη για φιλιες.ουτε ένας δεν της έστειλε φρεντ ρικουεστ ο παπαζολης ως γυναικείο νικ θα τα κατάφερνε καλύτερα![]()
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Παρκαρε το καλαμι τωρα ;)
Μερικοί άνδρες δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ.

wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Μονο για αλμα εις μηκος, τριπλουν και επι κοντώΤυπε η κοπελλα ειναι καψουρα και δεν εχει ορεξη για φιλιες.

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.173
- Πόντοι
- 2.606
βατερλω πάντως η προσπάθεια της ερης αν ήμουν Αντισθένης θα της ξηλωνα τα αστέριαΜονο για αλμα εις μηκος, τριπλουν και επι κοντώ![]()
Και βολευ τυπισα,το πιο ωραιο αθλημα.Ειναι ωραιο να σου την σηκωνουν και συ να την καρφωνεις(την μπαλλα εννοειται).Μονο για αλμα εις μηκος, τριπλουν και επι κοντώ![]()