House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
έρι το μιλφάκι μ έκλασε, θα ψάξει αλλού λέει, εγω δεν είμαι για γάμο. Μήπως δεν έδειξα πολύ σοβαρός που δεν πήρα κώλο? Τι λες?
αλλο αυτο.Μα δε τη γάμησα.
Ρε αγάπη λογικο είναι. Αν εψαχνε συνειδητοποιημενα ενα παιδι για να τον γουσταρει και να κανει και οικογενεια και εσυ της ειπες οκ ολα καλα αλλα οικογενεια γιοκέρι το μιλφάκι μ έκλασε, θα ψάξει αλλού λέει, εγω δεν είμαι για γάμο. Μήπως δεν έδειξα πολύ σοβαρός που δεν πήρα κώλο? Τι λες?
Θα κολυμπάει ή θα γαμεί λογικά.
Δε την αδικώ ίσα ίσα καταλαβαίνω. Κι αυτή καταλαβαίνει όμως τι φάση περνάω, no hard feelings είναι κι ξαίρετο παιδί και κορμάρα.Να τα λέμε κι αυτά.Ρε αγάπη λογικο είναι. Αν εψαχνε συνειδητοποιημενα ενα παιδι για να τον γουσταρει και να κανει και οικογενεια και εσυ της ειπες οκ ολα καλα αλλα οικογενεια γιοκ
τα απωθημενα θυμαστε παντα κωλοπαιδια ..Εγω αντιθετως θυμαμαι πολλα ονοματα που δε γαμησα ποτε
Κι εσείς το ίδιο, ανθρώπινη φύση.τα απωθημενα θυμαστε παντα κωλοπαιδια ..
μολις εβαλα 2000 € στο λογαριασμόΚολύμπι το απόγευμα.
Γράφω πυρετωδώς.
Αν κάποιος πάντως χρειάζεται τη νομική συμβουλή μου, ας προκαταβάλλει 1000 € στο λογαριασμό μου και το συζητάμε.
ΙΒΑΝ GR 69696969696969696969696969696969696969696969696969696969
τοτε εγω δεν ειμαι ανθρωπος ειμαι χιοναθρωποςΚι εσείς το ίδιο, ανθρώπινη φύση.
μολις εβαλα 2000 € στο λογαριασμό
Βάλε και 1000 στον δικό μου για λαμπάδες ανθοστήλες κλπμολις εβαλα 2000 € στο λογαριασμό
να γραψεις εγω θελω πιο πολυ χρονοΕυχαριστώ!
Μόλις αγοράσατε 15 δευτερόλεπτα από τον χρόνο μου.
Σας ακούω.
κηδευουμε καποιον;αααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχχααχχααχΒάλε και 1000 στον δικό μου για λαμπάδες ανθοστήλες κλπ
Φαντάσου πόσο θα σου βγει το δίλεπτο του μπραμπ, έχεις κανά χωραφάκι να δώκεις?να γραψεις εγω θελω πιο πολυ χρονο
να γραψεις εγω θελω πιο πολυ χρονο
καλαΑυτό ακούγεται πιο σωστό για τις υποθέσεις σας, κυρία.
θα τα πούμε όταν ... τελειώσω ...
Φαντάσου πόσο θα σου βγει το δίλεπτο του μπραμπ, έχεις κανά χωραφάκι να δώκεις?
Την εργένικη ζωή μου, αν δεν τάξω γάμο δε βλέπω να γαμάω κώλο δις γουικ.κηδευουμε καποιον;αααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχχααχχααχ
ο μπραμπ δεν μου δινει ουτε δευτερολεπτο. Με εχει συνδέσει με ΚαιροΦαντάσου πόσο θα σου βγει το δίλεπτο του μπραμπ, έχεις κανά χωραφάκι να δώκεις?
όλοι ξαναγυρίζουν.Πάει ο κ. brabus. Έφυγε για άλλα λιμάνια ...