House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μόρνινγκ λαβ.Καλημερα χαουζ
Μόρνινγκ λαβ.Καλημερα χαουζ
Μετα αν δεν μας αρεσει το ξυλο ριχνουμε και μια αγωγουλα και του παιρνουμε και τα σωβρακαΔε θέλουμε όμως να στρώνει κι εντελώς για να μπορούμε να τη στρώνουμε συνεχώς.
Συμφωνώ απόλυτα, μαστίγιο και καρότο ( με λίγη ζάχαρη στην άκρη). ;)Indeed. Αν και μπορεις να θετεις τον πηχη πολυ ψηλα και να μην τον φτανει ποτε....μοτιβεισον...
Αν φοράει.Μετα αν δεν μας αρεσει το ξυλο ριχνουμε και μια αγωγουλα και του παιρνουμε και τα σωβρακα
μην μας γκαβλωνεις πρωι πρωι μανα μου μεσημεριατικοΕτσι λεω καθε φορα στις κοπελες μου πριν βγαλω τη ζωνη...
Έφαγες ξύλο ή κανά διπλό πιτόγυρο και θες να κάνεις αγωγή στη σουβλακερί?που ειναι ο μπλιζ θελω να αναλαβει τις νομικες μου υποθεσεις
Συμφωνώ απόλυτα, μαστίγιο και καρότο ( με λίγη ζάχαρη στην άκρη). ;)
χωρις βρακι και ξυλο; που τους βρισκουμε ολους του μπατηρηδες ρε πουτσικ ;Αν φοράει.
Ο μεσημεριανός υπνος 2-3-4 ωρων ειναι το αγαπημενο μου σπορ τα καλοκαιρια. Το χειμωνα ειναι απιαστο ονειρο
αυτα θα τα συζητησω με τον δικηγορο μουΈφαγες ξύλο ή κανά διπλό πιτόγυρο και θες να κάνεις αγωγή στη σουβλακερί?
εω και εγω ηλεκτρικη κουβερτα. πιστευω οτι ειναι απο τις πιο μεγαλες και σημαντικες εφευρέσειςρίξε μου μια ψήφο και να δεις τι όνειρα θα δω εγώ.
Θα ανάψω και την ηλεκτρική κουβέρτα μέχρι να φάω, να γίνει το κρεβάτι φούρνος.... καλύτερο και από γαμήσι μου φαντάζει τώρα
Συνηθως φοβουντεμην μας γκαβλωνεις πρωι πρωι μανα μου μεσημεριατικο
;)αυτα θα τα συζητησω με τον δικηγορο μου
αφου εισαι τοσο γλυκο παιδι τι φοβουνται; :-*Συνηθως φοβουντε
εω και εγω ηλεκτρικη κουβερτα. πιστευω οτι ειναι απο τις πιο μεγαλες και σημαντικες εφευρέσεις
την ψηφο που να την ριξω ;
Πες τους, open your heart and your ass will follow.Συνηθως φοβουντε
Τη δερματινη ζωνη.αφου εισαι τοσο γλυκο παιδι τι φοβουνται; :-*
την κρατας εχυ δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα πες τους ειπε η ερι χαχααχχαχααχαχαχχαχαΤη δερματινη ζωνη.