House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Να τους πει πως απ το μπου δεν πονάει, να μείνουν ήσυχεςτην κρατας εχυ δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα πες τους ειπε η ερι χαχααχχαχααχαχαχχαχα
Να τους πει πως απ το μπου δεν πονάει, να μείνουν ήσυχεςτην κρατας εχυ δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα πες τους ειπε η ερι χαχααχχαχααχαχαχχαχα
Για λαιβ μιλουσα αλλα οκΝα τους πει πως απ το μπου δεν πονάει, να μείνουν ήσυχες
αυτο που κολλαει;Τα σιγανα ποταμακια να φοβαστε....
Μόνο τον εαυτό μου φοβάμαι παίχτη κι αυτόν σπάνια πια. Τον αποδέχτηκα.Τα σιγανα ποταμακια να φοβαστε....
Κάποτε είδα γραμμένο σ ένα τοίχο, "Αν σε πιάσω", τη συγκεκριμένη δε την έπιασα ποτέ, παραμένει το μεγάλο μου απωθημένο κι η μεγάλη μου αγάπη.Για λαιβ μιλουσα αλλα οκ
ρε παιδια μαλλον παλι πινω και δεν καταλαβαινω τι λετε χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα ειδες σε ενα τοιχο αν σε πιασω και αυτη που εγραψε αυτο στον τοιχο δεν την επιασες;; μηπως ειμαι τρελη μηπως τα εχω χαμενα;Κάποτε είδα γραμμένο σ ένα τοίχο, "Αν σε πιάσω", τη συγκεκριμένη δε την έπιασα ποτέ, παραμένει το μεγάλο μου απωθημένο κι η μεγάλη μου αγάπη.
Ε επειδη δε μου τοχετε να τις ραπιζω τις γυναικεςαυτο που κολλαει;
Εγω εχω παντως κλειστοφοβιαΜόνο τον εαυτό μου φοβάμαι παίχτη κι αυτόν σπάνια πια. Τον αποδέχτηκα.
Τι λε ρε που δεν στο εχουμε;Ε επειδη δε μου τοχετε να τις ραπιζω τις γυναικες
Όχι, για το live που έγραψες, αυτό το συγκεκριμένο live που έγραψα δεν έγινε ποτέ.ρε παιδια μαλλον παλι πινω και δεν καταλαβαινω τι λετε χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα ειδες σε ενα τοιχο αν σε πιασω και αυτη που εγραψε αυτο στον τοιχο δεν την επιασες;; μηπως ειμαι τρελη μηπως τα εχω χαμενα;
Εγώ γαμωφοβία.Εγω εχω παντως κλειστοφοβια
Θα κολυμπάει ή θα γαμεί λογικά.που ειναι ο μπλιιιιιιιιιιζ θελω τον μπλιζ
Εγω πανδως εχω κατι φιλαρακια που οταν μιλουν γι απρωην σπανια θυμουνται ονοματα . καλα δεν μιλαμε για οσες γαμησαν ουανςΌχι, για το live που έγραψες, αυτό το συγκεκριμένο live που έγραψα δεν έγινε ποτέ.
Το σύνθημα στον τοίχο είναι απλά κοντά στο σπίτι μου και το είδα χτες και τη θυμήθηκα, λες και την ξέχασα ποτέ.
Μα δε τη γάμησα.Εγω πανδως εχω κατι φιλαρακια που οταν μιλουν γι απρωην σπανια θυμουνται ονοματα . καλα δεν μιλαμε για οσες γαμησαν ουανς
Έτσι.Εγω αντιθετως θυμαμαι πολλα ονοματα που δε γαμησα ποτε