blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.730
- Πόντοι
- 26.096
Χμμμ...
Ναι;
Ο.Κ.
Χμμμ...
Ναι;
Ο.Κ.
bliz σάπισα 3 ώρες. Κουδούνι ξύπνησα. Λέω να ανεβάσω μια κριτική
Τυχερος!!!
Ανεβαστε. Θα ειναι πρωτοτυπη.
Εγω προσπαθω να με πεισω οτι πρεπει να παω για σπλατς και σπλουτς στις 8.
Τα καλα κοποις κτωνται... δυστυχως.φίλε σε θαυμάζω, εγώ δε θα με έπειθα ποτέ. Εδώ με το σερφ που έχω τρέλα και έχω και στολή, λόγω του ότι έχω καιρό να πάω, μόνο που πάω να το σκεφτώ........μπρρρρρρρρρρ
Τα καλα κοποις κτωνται... δυστυχως.
αυτό είναι εύκολο, μένεις από βενζίνη και αναζητάς μπετόνιΠρεπει επισης να ταισω το αυτοκινουμενο τεθριππο.
και η γνώση επίσης.
Εχω ένα 2ήμερο σεμινάριο το ΣΚ αλλά βαριέμαι τρελά
Δεν θαπρεπε.
Ενοικιαστε ενα δωματιο εις το ξενοδοχειο του σεμιναριου και οργανωστε παρελαση εργαζομενων.
αχαχχχαχααχαχαχ καλή σκέψη, άλλου είδους γνώση μη βαρετή, θα το σκεφτώ
Ενας δικηγορος μπορει παντα να σας προτεινει μια λυση πιο κοντα στα δεδομενα σας.
το υλικό του σεμιναρίου να το κρατήσω σε σημειώσεις ή σε cd?
Πεταξτε το απο το παραθυρο.
Ποιος μαθαινει στα σεμιναρια;
Μια προφαση ειναι!
τα σεμινάρια λογιστικής είναι καλά, όταν δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις τη λαίλαπα νόμων και εγκυκλίων, παίρνεις μια γεύση.Πεταξτε το απο το παραθυρο.
Ποιος μαθαινει στα σεμιναρια;
Μια προφαση ειναι!
σεμιναρια και μαλακιες...γιατι δεν ρωτατε τον τραβατρομπα που ειναι παντογνωστης???τα σεμινάρια λογιστικής είναι καλά, όταν δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις τη λαίλαπα νόμων και εγκυκλίων, παίρνεις μια γεύση.
σεμιναρια και μαλακιες...γιατι δεν ρωτατε τον τραβατρομπα που ειναι παντογνωστης???
ο ανθρωπας δεν παιζεται...για να παρεις μια ιδεα του τι μαλακας ειναι, το τελευταιο μηνα εχει μαλωσει με ενα τυπο για την φορολογηση των εφοπλιστων (ο αλλος ισχυριζοταν οτι δουλευει σε ναυτιλιακη εταιρεια) και με ενα τυπο σχετικα με τις τσιμεντοβιoμηχανιες και την μεταφορα τσιμεντου (ο αλλος τυπος ισχυριζοταν οτι κανει σχετικο με αυτα επαγγελμα)...δεν γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά μια δυο φορές που έχω δει ποστ λογιστικής φύσεως και τον έχω διορθώσει, το προσπέρασε ασχολίαστο.
χμμμ.... μάλισταο ανθρωπας δεν παιζεται...για να παρεις μια ιδεα του τι μαλακας ειναι, το τελευταιο μηνα εχει μαλωσει με ενα τυπο για την φορολογηση των εφοπλιστων (ο αλλος ισχυριζοταν οτι δουλευει σε ναυτιλιακη εταιρεια) και με ενα τυπο σχετικα με τις τσιμεντοβιoμηχανιες και την μεταφορα τσιμεντου (ο αλλος τυπος ισχυριζοταν οτι κανει σχετικο με αυτα επαγγελμα)...
αυτα ειναι ενδεικτικα μονο, γιατι παλιοτερα θεματα δεν θυμαμαι ετσι στα προχειρα...αν μπορουσαν να συγκεντρωθουν τα θεματα στα οποια εχει γνωμη ο τραβατρομπας, θα κατερρεε η wikipedia....