erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Να πας δουλεια σου εσυ που βγηκες να μου πεις οτι εχει αλλη ο μπραμπ και πριν δεν ειχες ενα λεφτοΠάει ο κ. brabus. Έφυγε για άλλα λιμάνια ...
Να πας δουλεια σου εσυ που βγηκες να μου πεις οτι εχει αλλη ο μπραμπ και πριν δεν ειχες ενα λεφτοΠάει ο κ. brabus. Έφυγε για άλλα λιμάνια ...
Θα σε πέρασε για Αιγύφτια, χοντρόο μπραμπ δεν μου δινει ουτε δευτερολεπτο. Με εχει συνδέσει με Καιρο
χοντρο πουλι;Θα σε πέρασε για Αιγύφτια, χοντρό
Να πας δουλεια σου εσυ που βγηκες να μου πεις οτι εχει αλλη ο μπραμπ και πριν δεν ειχες ενα λεφτο
Πουλή πουλί μου Νατάσσα.χοντρο πουλι;
Ποιος δεν εχει αποθυμενα;τα απωθημενα θυμαστε παντα κωλοπαιδια ..
Εγω ξεκινησα σκοπια με ηλιο και κατεληξα να γινω μουσκεμαμε ηλιο εφυγα με ψωλοβροχη γυρισα....ο καιρος πηδιεται ?
τυπε δωσε κανα λινκ να μορφωθουμε και μεις...edit: και να συμπληρώσω, αφού επί μια ώρα την έχουν τσακίσει στην πούτσα και στο ξύλο 5 μαντράχαλοι και νομίζει πως τελείωσε το casting, κάνει το μοιραίο λάθος και λέει όλα καλά. χαχαχαχαχαχ
Πάρε και τα ρέστα να δεις μωρή
τυπε δωσε κανα λινκ να μορφωθουμε και μεις...
Το λινκ ειναι στην κριτικη του κ. yorkie για την εργαζομενη Lola.
Σας ευχαριστω, κυριε αλλα κρατηστε το βαζακι σας.
ωραιο βιντεακι τυπε..το μελετησα εις βαθος...αν θες σου στελνω και ενα βαζακι με τα αποτελεσματα..
υ.γ : παντως σαν να εβλεπα national geografic....πραγματα που δεν θα κανω ποτε με τη δικια μου :'(
με ηλιο εφυγα με ψωλοβροχη γυρισα....ο καιρος πηδιεται ?
Το λινκ ειναι στην κριτικη του κ. yorkie για την εργαζομενηLolaEva Berger.