NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
αυτό θα ήθελε να το δω από κοντα ααααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ να κατουράς όρθια
αυτό θα ήθελε να το δω από κοντα ααααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ να κατουράς όρθια
χμ.. αυτο δεν ειναι κακο. Θα χορευεις στα μπαρ;;Αμα δεν μου κατσεις θα γινω μπολντοτυπος να ξερεις.
αν το κάνεις όπως το εμότικον, θα το δεχθώ αν και δεν μου αρέσεισου αρεσει το γκολντεν σαουερ ; :o (βλιαξ)
Οχι.Θα ψαχνω γκομενα απο την αδερφη του μπατζανακη του ξαδερφου του φιλου μου.χμ.. αυτο δεν ειναι κακο. Θα χορευεις στα μπαρ;;
γαμιεται αβερτα ο χαιμ και μας το παιζει τρελος επιστημωνείμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περισσότερες από αυτές που παρουσιάζετε ;)
Οχι οτι κατάλαβα αλλά δεν αίρω τίποτις. και δεν χρωσταω σε κανεναν και ουτε θελω πιο πολλα ησουν ολα εσυ για μενα και στερια και θαλασσααυτό μόνον ως ασυμμετρία εμφάνισης (προσγείωση) και περιεχομένου (απογείωση) μπορεί να γίνει αντιληπτό. Να άρετε την ασυμμετρία. Συνήθως, αυτό γίνεται με την ενηλικίωση. Αν πάλι όχι, θέλει πνευματική προσπάθεια.
τρωγομαικαλά μπορεί να μην είναι θεόμουνο, αλλά είναι πολύ όμορφη
Σβησθεισης της λυχνιας πασα γυνη ομοια?τρωγομαι
το χρωστάω, θυμάμαι δεν ξεχνάω, αλλά έχω μπλεξίματα ακόμη ;)Nik καν μπριζολακι θα φαμε καμμια μερα η εχεις πολλη "δουλιεα" !?
Φίλε αν θες και συ, να τραβηχτώ εγώΑγαπητή Έρι. Πολύ νομίζω ότι ενδιαφέρονται για τη εν λόγω θέρμανση, αλλά ντρέπονται να στο εξομολογηθούν.
ε οριστε ρωταει ο τριβης απανταει ο αρκαχαλ.. και ησυχασαμε. Να πιεις πολυ θα σε βοηθησειΣβησθεισης της λυχνιας πασα γυνη ομοια?
Τυπισα ερωτηση ητανε,ε οριστε ρωταει ο τριβης απανταει ο αρκαχαλ.. και ησυχασαμε. Να πιεις πολυ θα σε βοηθησει
Μα δεν το κανω επειδή ειμαι απαισιοδοξηΘα το ποστάρω, το χω ξαναποστάρει:
Καμμιά απαισιοδοξία δεν είναι νοητή χωρίς ρητή ή σιωπηρή αναφορά σε μια καλύτερη πραγματικότητα, που κάποτε υπήρξε ή θα έπρεπε να υπάρξει· και καμμιά αισιοδοξία δεν μπορεί να θεωρηθεί εύλογη, αν δεν αναφέρεται στην υπερνίκηση των υφιστάμενων κακώς κειμένων. Γιατί, αν αποδεχτούμε την ανθρώπινη πραγματικότητα όπως ήταν και εξακολουθεί να είναι, δίχως την παραμικρή επιθυμία για τούτη ή εκείνη την αλλαγή και δίχως να τρέφουμε κανέναν φόβο και καμμιά ελπίδα ως προς τις ενδεχόμενες μεταβολές της, τότε γίνεται περιττή κάθε απαισιόδοξη ή αισιόδοξη στάση.
Κάτι τέτοιο όμως θα σήμαινε το πάγωμα του κόσμου κάτω από τα μάτια μιας άπειρης διάνοιας. Η ανθρώπινη πραγματικότητα υπάρχει και ζει από τους φόβους και τις ελπίδες, από τις θετικές και τις αρνητικές αξιολογικές κρίσεις που συνδέονται ουσιωδώς με την ίδια, και δεν είναι απλώς αποτελέσματα αλλά και κινητήρια αίτια των εσώτερων μετατοπίσεων και μεταστροφών της.
Φίλε αν θες και συ, να τραβηχτώ εγώ
Σε βαρέθηκα να κρύβεσαι, αφού όλοι ξέρουμε πως είσαι θεόμουνο. Πες μας απλά ότι δε σας γουστάρω μικροψώληδες, να τελειώνουμε μια και καλή.δεν ξερει τι τον περιμενει τον ανθρωπα θα του το φερουμε αποξω αποξω
Τυπε δεν εγραψε ουτε μια φορα σωστα το νικ.Ειναι απο το παθος και την εξαψη που εξωτερικευει μονο με την δικη μου σκεψη.Αρκαχαλ λέγεται ο κύριος ή Αγκχαραλ?
ξέρουμε τις επιστημονικές σας επιδόσειςΑγαπητέ, ως παρατηρητής, με τη γνωστή μπρεχτική αποστασιοποίηση, τοποθετήθηκα. Άλλωστε, έχω αφοσιωθεί στην επιστήμη μου.
ειναι που δεν με εχουν δει χαιμ δικαιολογημενη η εν δυναμει θεληση προς το γυναικειο του θέματος..
Αυτό το ποστ περιέχει ένα τουλάχιστον ψέμα.Σε βαρέθηκα να κρύβεσαι, αφού όλοι ξέρουμε πως είσαι θεόμουνο. Πες μας απλά ότι δε σας γουστάρω μικροψώληδες, να τελειώνουμε μια και καλή.