Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτό μόνον ως ασυμμετρία εμφάνισης (προσγείωση) και περιεχομένου (απογείωση) μπορεί να γίνει αντιληπτό. Να άρετε την ασυμμετρία. Συνήθως, αυτό γίνεται με την ενηλικίωση. Αν πάλι όχι, θέλει πνευματική προσπάθεια.
 Οχι οτι κατάλαβα αλλά δεν αίρω τίποτις. και δεν χρωσταω σε κανεναν και ουτε θελω πιο πολλα ησουν ολα εσυ για μενα και στερια και θαλασσα :grin:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Αγαπητή Έρι. Πολύ νομίζω ότι ενδιαφέρονται για τη εν λόγω θέρμανση, αλλά ντρέπονται να στο εξομολογηθούν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα το ποστάρω, το χω ξαναποστάρει:

Καμμιά απαισιοδοξία δεν είναι νοητή χωρίς ρητή ή σιωπηρή αναφορά σε μια καλύτερη πραγματικότητα, που κάποτε υπήρξε ή θα έπρεπε να υπάρξει· και καμμιά αισιοδοξία δεν μπορεί να θεωρηθεί εύλογη, αν δεν αναφέρεται στην υπερνίκηση των υφιστάμενων κακώς κειμένων. Γιατί, αν αποδεχτούμε την ανθρώπινη πραγματικότητα όπως ήταν και εξακολουθεί να είναι, δίχως την παραμικρή επιθυμία για τούτη ή εκείνη την αλλαγή και δίχως να τρέφουμε κανέναν φόβο και καμμιά ελπίδα ως προς τις ενδεχόμενες μεταβολές της, τότε γίνεται περιττή κάθε απαισιόδοξη ή αισιόδοξη στάση.
Κάτι τέτοιο όμως θα σήμαινε το πάγωμα του κόσμου κάτω από τα μάτια μιας άπειρης διάνοιας. Η ανθρώπινη πραγματικότητα υπάρχει και ζει από τους φόβους και τις ελπίδες, από τις θετικές και τις αρνητικές αξιολογικές κρίσεις που συνδέονται ουσιωδώς με την ίδια, και δεν είναι απλώς αποτελέσματα αλλά και κινητήρια αίτια των εσώτερων μετατοπίσεων και μεταστροφών της.
Μα δεν το κανω επειδή ειμαι απαισιοδοξη :think:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
  δεν ξερει τι τον περιμενει τον ανθρωπα θα του το φερουμε αποξω αποξω :grin:
Σε βαρέθηκα να κρύβεσαι, αφού όλοι ξέρουμε πως είσαι θεόμουνο. Πες μας απλά ότι δε σας γουστάρω μικροψώληδες, να τελειώνουμε μια και καλή.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αγαπητέ, ως παρατηρητής, με τη γνωστή μπρεχτική αποστασιοποίηση, τοποθετήθηκα. Άλλωστε, έχω αφοσιωθεί στην επιστήμη μου.

:hi:
ξέρουμε τις επιστημονικές σας επιδόσεις  :zfuck:  :fuck1:  :fuck2:  :knockinb:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
ειναι που δεν με εχουν δει χαιμ δικαιολογημενη η εν δυναμει θεληση προς το γυναικειο του θέματος.. :)

Νομίζω ότι αυτοϋποβιβάζεσαι τεχνηέντως και τεχνητώς, ώστε να αναβιβασθείς κατά την ανταγωνιστική αφετηρία.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε βαρέθηκα να κρύβεσαι, αφού όλοι ξέρουμε πως είσαι θεόμουνο. Πες μας απλά ότι δε σας γουστάρω μικροψώληδες, να τελειώνουμε μια και καλή.
Αυτό το ποστ περιέχει ένα τουλάχιστον ψέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom