Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είναι προφανές, παραποιώντας το νικ σου σκοπίμως, δείχνει ότι και καλά δε σε προσέχει  ;)
Τυπε εδω μου εταξε φιλια αγκαλιες και ποτα στην θαλασσα το καλοκαιρι και δεν εμφανισθη,στο νικ θα κολλουσε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όμοια ισχύουν και για το αισιόδοξη.

Να σου ποστάρω το τσιτάτο από την αξία και απαξία της ιστορίας του Νίτσε, να δεις τον εαυτό σου να σε κοιτάζει?  
 να μου το πουσταρεις.  :grin: Το ερώτημα ειναι αν οι δικές σου κρίσεις για εμένα και  τελικη θέση οτι εγώ πρεπει να δω τον εαυτό μου ισχύουν και για τους αλλους εαυτούς που βρισκονται εδω μέσα η μόνο για εμένα.  ;)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
εγω νομιζω οτι απλα ειμαι εξαιρετικα προσγειωμενη σε αυτο και μονο το θεμα γιατι γενικως δεν θα το ελεγα  :dunno:

αυτό μόνον ως ασυμμετρία εμφάνισης (προσγείωση) και περιεχομένου (απογείωση) μπορεί να γίνει αντιληπτό. Να άρετε την ασυμμετρία. Συνήθως, αυτό γίνεται με την ενηλικίωση. Αν πάλι όχι, θέλει πνευματική προσπάθεια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τυπε εδω μου εταξε φιλια αγκαλιες και ποτα στην θαλασσα το καλοκαιρι και δεν εμφανισθη,στο νικ θα κολλουσε?
  ως ρε πουστικ ειμαι ολιγον αλτζχαιμερ ουτε θα θυμαμαι αυτα  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τυπε δεν εγραψε ουτε μια φορα σωστα το νικ.Ειναι απο το παθος και την εξαψη που εξωτερικευει μονο με την δικη μου σκεψη.
μου αρεσει που το αλλαζω το βρισκω διασκεδαστικο  :happy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγαπητέ μου, στα 50 σχεδόν, οι γυναίκες, διαδικτυακές και μη, είναι πιά, λίγο ως πολύ, διάφανες.

Το απογοητευτικό είναι ότι η γνώση δεν είναι χρήσιμη πλέον. (= όταν έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν είχαμε κουτάλι, το δε μακροβούτι αντίκειται στον μικροαστισμό μας)  :grin:
η ηλικια η η ανασφαλεια ειναι το φροβλεμ χαιμ; εγω λεω η ανασφαλεια η οποια πληττει πολλες ηλικιες. Μπορει να ειμαι ομορφη η ασχημη εξυπνη η χαζη αλλα σιγουρα αυτο που δεν ειμαι ειναι ανασφαλης.. και αυτο το λέω γιατι ξέρω τι ανασφαλεια κουβαλανε οι γυναικες πολυ μα παρα πολυ καλα.  :grin:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
 Οχι οτι κατάλαβα αλλά δεν αίρω τίποτις. και δεν χρωσταω σε κανεναν και ουτε θελω πιο πολλα ησουν ολα εσυ για μενα και στερια και θαλασσα :grin:

Θα το ποστάρω, το χω ξαναποστάρει:

Καμμιά απαισιοδοξία δεν είναι νοητή χωρίς ρητή ή σιωπηρή αναφορά σε μια καλύτερη πραγματικότητα, που κάποτε υπήρξε ή θα έπρεπε να υπάρξει· και καμμιά αισιοδοξία δεν μπορεί να θεωρηθεί εύλογη, αν δεν αναφέρεται στην υπερνίκηση των υφιστάμενων κακώς κειμένων. Γιατί, αν αποδεχτούμε την ανθρώπινη πραγματικότητα όπως ήταν και εξακολουθεί να είναι, δίχως την παραμικρή επιθυμία για τούτη ή εκείνη την αλλαγή και δίχως να τρέφουμε κανέναν φόβο και καμμιά ελπίδα ως προς τις ενδεχόμενες μεταβολές της, τότε γίνεται περιττή κάθε απαισιόδοξη ή αισιόδοξη στάση.
Κάτι τέτοιο όμως θα σήμαινε το πάγωμα του κόσμου κάτω από τα μάτια μιας άπειρης διάνοιας. Η ανθρώπινη πραγματικότητα υπάρχει και ζει από τους φόβους και τις ελπίδες, από τις θετικές και τις αρνητικές αξιολογικές κρίσεις που συνδέονται ουσιωδώς με την ίδια, και δεν είναι απλώς αποτελέσματα αλλά και κινητήρια αίτια των εσώτερων μετατοπίσεων και μεταστροφών της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom