NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
οδηγείς και μας σκέφτεσαιΟδηγω αλλα ..
3000!!!!!!!!!!!!!
Μπουχόλικ?
οδηγείς και μας σκέφτεσαιΟδηγω αλλα ..
3000!!!!!!!!!!!!!
ξέρουμε τις επιστημονικές σας επιδόσεις
ότι θα σταματήσουμε? ναι ναιΑυτό το ποστ περιέχει ένα τουλάχιστον ψέμα.
Δεν είπα ποιο είναιότι θα σταματήσουμε? ναι ναι
Τυπε εδω μου εταξε φιλια αγκαλιες και ποτα στην θαλασσα το καλοκαιρι και δεν εμφανισθη,στο νικ θα κολλουσε?Είναι προφανές, παραποιώντας το νικ σου σκοπίμως, δείχνει ότι και καλά δε σε προσέχει ;)
να μου το πουσταρεις. Το ερώτημα ειναι αν οι δικές σου κρίσεις για εμένα και τελικη θέση οτι εγώ πρεπει να δω τον εαυτό μου ισχύουν και για τους αλλους εαυτούς που βρισκονται εδω μέσα η μόνο για εμένα. ;)όμοια ισχύουν και για το αισιόδοξη.
Να σου ποστάρω το τσιτάτο από την αξία και απαξία της ιστορίας του Νίτσε, να δεις τον εαυτό σου να σε κοιτάζει?
είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περισσότερες από αυτές που παρουσιάζετε ;)και όμως φίλτατε δεν τις ξέρετε.
εγω νομιζω οτι απλα ειμαι εξαιρετικα προσγειωμενη σε αυτο και μονο το θεμα γιατι γενικως δεν θα το ελεγα
ως ρε πουστικ ειμαι ολιγον αλτζχαιμερ ουτε θα θυμαμαι αυταΤυπε εδω μου εταξε φιλια αγκαλιες και ποτα στην θαλασσα το καλοκαιρι και δεν εμφανισθη,στο νικ θα κολλουσε?
μου αρεσει που το αλλαζω το βρισκω διασκεδαστικοΤυπε δεν εγραψε ουτε μια φορα σωστα το νικ.Ειναι απο το παθος και την εξαψη που εξωτερικευει μονο με την δικη μου σκεψη.
είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περισσότερες από αυτές που παρουσιάζετε ;)
καλά μπορεί να μην είναι θεόμουνο, αλλά είναι πολύ όμορφηΔεν είπα ποιο είναι
ο αρκχρακαχαλ ειμαι τυπισα,ποιος ειναι ο πουστικ?ως ρε πουστικ ειμαι ολιγον αλτζχαιμερ ουτε θα θυμαμαι αυτα
γαμιεται αβερτα ο χαιμ και μας το παιζει τρελος επιστημων
η ηλικια η η ανασφαλεια ειναι το φροβλεμ χαιμ; εγω λεω η ανασφαλεια η οποια πληττει πολλες ηλικιες. Μπορει να ειμαι ομορφη η ασχημη εξυπνη η χαζη αλλα σιγουρα αυτο που δεν ειμαι ειναι ανασφαλης.. και αυτο το λέω γιατι ξέρω τι ανασφαλεια κουβαλανε οι γυναικες πολυ μα παρα πολυ καλα.Αγαπητέ μου, στα 50 σχεδόν, οι γυναίκες, διαδικτυακές και μη, είναι πιά, λίγο ως πολύ, διάφανες.
Το απογοητευτικό είναι ότι η γνώση δεν είναι χρήσιμη πλέον. (= όταν έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν είχαμε κουτάλι, το δε μακροβούτι αντίκειται στον μικροαστισμό μας)
νομίζω πως αντιλαμβάνομαι τον τομέα σας.σε άλλο τομέα.
Οι 50 αποχρωσεις του νικ μου?μου αρεσει που το αλλαζω το βρισκω διασκεδαστικο
οχι ρε πουτσικ ειπα και ειναι κλητικη προσφωνησηο αρκχρακαχαλ ειμαι τυπισα,ποιος ειναι ο πουστικ?
ως κυρίως πιάτο ή επιδόρπιο?τρωγομαι
Οχι οτι κατάλαβα αλλά δεν αίρω τίποτις. και δεν χρωσταω σε κανεναν και ουτε θελω πιο πολλα ησουν ολα εσυ για μενα και στερια και θαλασσα