Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συνηθισμένη τυπολογία συμπεριφοράς. Ήταν κάπου κοντά, είχε έλθει δηλαδή, αλλά η μικροαστική ανατροφή της δεν της επέτρεπε να προχωρήσει. Elementary my dear Watson.
με λες μικροαστη; με ξερεις και απο χθες; βρε αι στα διαλα και μιλαω και μαζι σου τοση ωρα  :2funny: :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
αυτό μόνον ως ασυμμετρία εμφάνισης (προσγείωση) και περιεχομένου (απογείωση) μπορεί να γίνει αντιληπτό. Να άρετε την ασυμμετρία. Συνήθως, αυτό γίνεται με την ενηλικίωση. Αν πάλι όχι, θέλει πνευματική προσπάθεια.
Αν δεις παρακάτω το "τρώγομαι" θα καταλάβεις ότι μειώνει το εαυτό της για να μας αποφεύγει.
Δεν ξέρει ότι έτσι γίνεται πιο επιθυμητή

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εδωκαμεν ραντεβου στας παραλιας του Λιτοχωριου,και φυσικα δεν εμφανισθη τυπε μου.
ε μου ειπες αν ερθεις ελα να με βρεις. δεν ηρθα :think: τι να κανω να ερχομουν με το ζορι; η αληθεια ειναι οτι φετος το καλοκαιρι η παραλια με εχασε και τον ηπια γενικως  :2on1:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε αγχαράλ σταμάτα αυτό το τύ....σα ρε φίλε. Σπάει αρχίδια. Σε λίγο θα γράφεις και "κοπελιά".
Ζηταω συγνωμη για την προσφωνηση.Αλλα το κοπελια?Δεν την αντιπροσωπευει εννοειτε?

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Αν δεις παρακάτω το "τρώγομαι" θα καταλάβεις ότι μειώνει το εαυτό της για να μας αποφεύγει.
Δεν ξέρει ότι έτσι γίνεται πιο επιθυμητή

Αγαπητέ μου, στα 50 σχεδόν, οι γυναίκες, διαδικτυακές και μη, είναι πιά, λίγο ως πολύ, διάφανες.

Το απογοητευτικό είναι ότι η γνώση δεν είναι χρήσιμη πλέον. (= όταν έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν είχαμε κουτάλι, το δε μακροβούτι αντίκειται στον μικροαστισμό μας)  :grin:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Μα δεν το κανω επειδή ειμαι απαισιοδοξη :think:

όμοια ισχύουν και για το αισιόδοξη.

Να σου ποστάρω το τσιτάτο από την αξία και απαξία της ιστορίας του Νίτσε, να δεις τον εαυτό σου να σε κοιτάζει? 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αγαπητέ μου, στα 50 σχεδόν, οι γυναίκες, διαδικτυακές και μη, είναι πιά, λίγο ως πολύ, διάφανες.

Το απογοητευτικό είναι ότι η γνώση δεν είναι χρήσιμη πλέον. (= όταν έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν είχαμε κουτάλι, το δε μακροβούτι αντίκειται στον μικροαστισμό μας)  :grin:
έχω μια πελάτισσα 50άρα  :wanker: μανούλα μου 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τυπε δεν εγραψε ουτε μια φορα σωστα το νικ.Ειναι απο το παθος και την εξαψη που εξωτερικευει μονο με την δικη μου σκεψη.
Είναι προφανές, παραποιώντας το νικ σου σκοπίμως, δείχνει ότι και καλά δε σε προσέχει  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να τα λέτε αυτά, να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι, εμένα μου είχε τάξει άλλα πράγματα και έμεινα με το λιλι στο χέρι  :2funny:
  ναι βεβαια στο χερι της μπιανκας βαλεριας κτλ .. :2funny:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Τυπε εδω μου εταξε φιλια αγκαλιες και ποτα στην θαλασσα το καλοκαιρι και δεν εμφανισθη,στο νικ θα κολλουσε?

Συνηθισμένη τυπολογία συμπεριφοράς. Ήταν κάπου κοντά, είχε έλθει δηλαδή, αλλά η μικροαστική ανατροφή της δεν της επέτρεπε να προχωρήσει. Elementary my dear Watson.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom