Εδωκαμεν ραντεβου στας παραλιας του Λιτοχωριου,και φυσικα δεν εμφανισθη τυπε μου.φίλε για πες, δεν τα ξέρω αυτά, είμαι νέος, ούτε ποιος είναι ο Μπόλντυ να σκεφτέίς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
με λες μικροαστη; με ξερεις και απο χθες; βρε αι στα διαλα και μιλαω και μαζι σου τοση ωραΣυνηθισμένη τυπολογία συμπεριφοράς. Ήταν κάπου κοντά, είχε έλθει δηλαδή, αλλά η μικροαστική ανατροφή της δεν της επέτρεπε να προχωρήσει. Elementary my dear Watson.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αν δεις παρακάτω το "τρώγομαι" θα καταλάβεις ότι μειώνει το εαυτό της για να μας αποφεύγει.αυτό μόνον ως ασυμμετρία εμφάνισης (προσγείωση) και περιεχομένου (απογείωση) μπορεί να γίνει αντιληπτό. Να άρετε την ασυμμετρία. Συνήθως, αυτό γίνεται με την ενηλικίωση. Αν πάλι όχι, θέλει πνευματική προσπάθεια.
Δεν ξέρει ότι έτσι γίνεται πιο επιθυμητή
Τυπισα συγχωρεσε με δεν ειμαι συνηθισμενος σε τετοιες προσφωνησεις.οχι ρε πουτσικ ειπα και ειναι κλητικη προσφωνηση
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν εννούσα αυτό, λάθος κατάλαβες.καλά μπορεί να μην είναι θεόμουνο, αλλά είναι πολύ όμορφη
Τυπε τον Μπολντυ πολλοι αγνοησαν τον μπολτισμο ουδεις.φίλε για πες, δεν τα ξέρω αυτά, είμαι νέος, ούτε ποιος είναι ο Μπόλντυ να σκεφτέίς.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε μου ειπες αν ερθεις ελα να με βρεις. δεν ηρθα τι να κανω να ερχομουν με το ζορι; η αληθεια ειναι οτι φετος το καλοκαιρι η παραλια με εχασε και τον ηπια γενικωςΕδωκαμεν ραντεβου στας παραλιας του Λιτοχωριου,και φυσικα δεν εμφανισθη τυπε μου.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
εεε καλά φίλε συγνώμη που σε έβαλα στο σωρό, νόμιζα ότι ο μόνος μεγάλος είναι ο Αποχωρήσας.Δεν εννούσα αυτό, λάθος κατάλαβες.
Ζηταω συγνωμη για την προσφωνηση.Αλλα το κοπελια?Δεν την αντιπροσωπευει εννοειτε?Ρε αγχαράλ σταμάτα αυτό το τύ....σα ρε φίλε. Σπάει αρχίδια. Σε λίγο θα γράφεις και "κοπελιά".
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Αν δεις παρακάτω το "τρώγομαι" θα καταλάβεις ότι μειώνει το εαυτό της για να μας αποφεύγει.
Δεν ξέρει ότι έτσι γίνεται πιο επιθυμητή
Αγαπητέ μου, στα 50 σχεδόν, οι γυναίκες, διαδικτυακές και μη, είναι πιά, λίγο ως πολύ, διάφανες.
Το απογοητευτικό είναι ότι η γνώση δεν είναι χρήσιμη πλέον. (= όταν έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν είχαμε κουτάλι, το δε μακροβούτι αντίκειται στον μικροαστισμό μας)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Αρκαχαλ λέγεται ο κύριος ή Αγκχαραλ?ε οριστε ρωταει ο τριβης απανταει ο αρκαχαλ.. και ησυχασαμε. Να πιεις πολυ θα σε βοηθησει
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Μα δεν το κανω επειδή ειμαι απαισιοδοξη
όμοια ισχύουν και για το αισιόδοξη.
Να σου ποστάρω το τσιτάτο από την αξία και απαξία της ιστορίας του Νίτσε, να δεις τον εαυτό σου να σε κοιτάζει?
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
έχω μια πελάτισσα 50άρα μανούλα μουΑγαπητέ μου, στα 50 σχεδόν, οι γυναίκες, διαδικτυακές και μη, είναι πιά, λίγο ως πολύ, διάφανες.
Το απογοητευτικό είναι ότι η γνώση δεν είναι χρήσιμη πλέον. (= όταν έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν είχαμε κουτάλι, το δε μακροβούτι αντίκειται στον μικροαστισμό μας)
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
έχω μια πελάτισσα 50άρα μανούλα μου
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Είναι προφανές, παραποιώντας το νικ σου σκοπίμως, δείχνει ότι και καλά δε σε προσέχει ;)Τυπε δεν εγραψε ουτε μια φορα σωστα το νικ.Ειναι απο το παθος και την εξαψη που εξωτερικευει μονο με την δικη μου σκεψη.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ναι βεβαια στο χερι της μπιανκας βαλεριας κτλ ..να τα λέτε αυτά, να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι, εμένα μου είχε τάξει άλλα πράγματα και έμεινα με το λιλι στο χέρι
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
εεε καλά φίλε συγνώμη που σε έβαλα στο σωρό, νόμιζα ότι ο μόνος μεγάλος είναι ο Αποχωρήσας.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
έλα μωρέ που είσαι εσύ 50. Ούτε 40 δεν είσαι
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Τυπε εδω μου εταξε φιλια αγκαλιες και ποτα στην θαλασσα το καλοκαιρι και δεν εμφανισθη,στο νικ θα κολλουσε?
Συνηθισμένη τυπολογία συμπεριφοράς. Ήταν κάπου κοντά, είχε έλθει δηλαδή, αλλά η μικροαστική ανατροφή της δεν της επέτρεπε να προχωρήσει. Elementary my dear Watson.