ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μα πως αντιλαμβάνεσαι ετσι την ειρωνία ως αστείο, ξουραφι
μα πως γαμιεσαι ετσι. α, δεν γαμιεσαι.
μα πως αντιλαμβάνεσαι ετσι την ειρωνία ως αστείο, ξουραφι
Δωσε πονο και διωξε τα φεγγαρια.Και να ξερεις οταν θα το ζεσταινω θα ξεχασω το τυπισα.
Πολυ, δεν νομιζω τυπε.Αγαπητή Έρι. Πολύ νομίζω ότι ενδιαφέρονται για τη εν λόγω θέρμανση, αλλά ντρέπονται να στο εξομολογηθούν.
το χρωστάω, θυμάμαι δεν ξεχνάω, αλλά έχω μπλεξίματα ακόμη ;)
χοντρη = ?!
ειναι που δεν με εχουν δει χαιμ δικαιολογημενη η εν δυναμει θεληση προς το γυναικειο του θέματος..Αγαπητή Έρι. Πολύ νομίζω ότι ενδιαφέρονται για τη εν λόγω θέρμανση, αλλά ντρέπονται να στο εξομολογηθούν.
Μα ειπαμε τυπισα,συγκινηση δεν χωραει στο γαμησι.στανταρ . παιζει να μην ξαναγαμησεις μετα απο την συγκινηση
θελω την αμεριστη συμπαρασταση σας. Μην μου τον προγκηξετεΗ ΕΡΗ ΒΡΗΚΕ ΓΚΟΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε αν θες και συ, να τραβηχτώ εγώ
οχι κατα την διάρκεια. Μην τα καμουμε ολα ισιωμαΜα ειπαμε τυπισα,συγκινηση δεν χωραει στο γαμησι.
Πλήρως. Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι με επριξες 3 ποστ για να το πεις. Είμαι εξόχως ευχαριστημενη απο την απάντηση. Ποτε δεν μου αρεσε να με θελουν μαλακες. Το θεωρουσα υποτιμητικο
θελω την αμεριστη συμπαρασταση σας. Μην μου τον προγκηξετε
δεν ξερει τι τον περιμενει τον ανθρωπα θα του το φερουμε αποξω αποξωοκεικ σορυ !..ισως ειμουν υπερβολικος !!! αλλα τα ματακια μου ειναι δυσκολο να τα συντομ=νησω !!
Και εγω έχω αφοσιωθεί στην επιστήμη μουΑγαπητέ, ως παρατηρητής, με τη γνωστή μπρεχτική αποστασιοποίηση, τοποθετήθηκα. Άλλωστε, έχω αφοσιωθεί στην επιστήμη μου.
Αμα δεν μου κατσεις θα γινω μπολντοτυπος να ξερεις.δεν ξερει τι τον περιμενει τον ανθρωπα θα του το φερουμε αποξω αποξω
σιγα μην ειμαι και η θεουμπα 28 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα αυτο ειναι το προβλημα σας εχετε αναγει την εικονικη μου προσωπικοτητα σε αληθινη εικοναΣε βαρέθηκα να κρύβεσαι, αφού όλοι ξέρουμε πως είσαι θεόμουνο. Πες μας απλά ότι δε σας γουστάρω μικροψώληδες, να τελειώνουμε μια και καλή.
εγω νομιζω οτι απλα ειμαι εξαιρετικα προσγειωμενη σε αυτο και μονο το θεμα γιατι γενικως δεν θα το ελεγαΝομίζω ότι αυτοϋποβιβάζεσαι τεχνηέντως και τεχνητώς, ώστε να αναβιβασθείς κατά την ανταγωνιστική αφετηρία.
όχι, όχι μη φύγεις μείνεεεεεεεεεεεεεεεεεΟχι αλλά δεν εχει και σημασια.
Λοιπον σας χαιρετω.
Οποιος θελει να με βρει υπαρχουν πμ και άλλα νηματα.
Γεια σας.
+1Αυτό το ποστ περιέχει ένα τουλάχιστον ψέμα.