erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θες να καμεις τα νευρα μου κρόσσια;Τυπισα συγνωμη δεν θα το ξανακανω.
θες να καμεις τα νευρα μου κρόσσια;Τυπισα συγνωμη δεν θα το ξανακανω.
Ειναι φορος τιμης στον απολυτο τυπισα.αργκαχαλ αν ξαναπεις αυτο το τυπισσα θα σε παρει και θα σε σηκωσει..
Δεν ξερω δεν απαντώ.εγω ειμαι θεία παντως
στο βιολι εσυ πισω ο χαουζ και κιθαρονι ο μπλιζόχι, όχι μη φύγεις μείνεεεεεεεεεεεεεεεεε
να δεις τα γλέντια
τι επαθε αυτος τελικα;Ειναι φορος τιμης στον απολυτο τυπισα.
Οχι ενταξει, δικο του ειναι το νημα. Θα φυγω. Γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.
Οχι ενταξει, δικο του ειναι το νημα. Θα φυγω. Γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.
Εγω που προσφερθηκα να ζεστανω το νινι σας?Για ονομα.......θες να καμεις τα νευρα μου κρόσσια;
σου αρεσει το γκολντεν σαουερ ; :o (βλιαξ)αυτό θα ήθελε να το δω από κοντα ααααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ να κατουράς όρθια
εισαι ο μοναδικος που θες να ζεστανεις το νινι μου εδω μεσα. οι αλλοι απαξιουν θα το σκεφτω σοβαρα αν θα σε αναγκασω να υποστεις αυτο το τρομερο βασανιστηριο . ευχαριστω για την προτασηΕγω που προσφερθηκα να ζεστανω το νινι σας?Για ονομα.......
δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο κάτω, αλλά βάζεις ότι είναι κέιμενο και όχι αριθμόςξερει κανεις!? θελω να γραψω αφμ και δεν παιρνει το μηδεν ! χελπ ρε ρεμαλια !
εχει γινει αγενης πεστου τα δεν βλεπει εσενα που φημίζεσαι για την ευγένεια σου
Η μονη λογικη εξηγηση ειναι να τον ρουφηξε μαυρη τρυπα τυπισα.Γενικα το site φθινει.Απολυτος,ιπποτης,legolas εχουν εξαφανισθει.Ευτυχως υπατχουν καποιοι που κρατανε την σημαια ψηλα.τι επαθε αυτος τελικα;
Το διωξατε το παληκαρι !
Πολυ σεξυ εικονα εχεις για εμενααν το κάνεις όπως το εμότικον, θα το δεχθώ αν και δεν μου αρέσει
αν το κάνεις όπως το εμότικον, θα το δεχθώ αν και δεν μου αρέσει
Δωσε πονο και διωξε τα φεγγαρια.Και να ξερεις οταν θα το ζεσταινω θα ξεχασω το τυπισα.εισαι ο μοναδικος που θες να ζεστανεις το νινι μου εδω μεσα. οι αλλοι απαξιουν θα το σκεφτω σοβαρα αν θα σε αναγκασω να υποστεις αυτο το τρομερο βασανιστηριο . ευχαριστω για την προταση
στανταρ . παιζει να μην ξαναγαμησεις μετα απο την συγκινησηΔωσε πονο και διωξε τα φεγγαρια.Και να ξερεις οταν θα το ζεσταινω θα ξεχασω το τυπισα.