House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κατάλαβε έρι μου απολύτως.δηλαδης .. το κοινο καταλαβε; ε ειμαι εριβοδι
Κατάλαβε έρι μου απολύτως.δηλαδης .. το κοινο καταλαβε; ε ειμαι εριβοδι
Η ειρωνικη απάντηση μου δεν σε κάλυψε;Ποιος υπεκφευγει τωρα?
Τώρα αν πω πως με βρίσκουν και δε τις βρίσκω θα με χαρακτηρίσει "ελαφρύ" και αλαζόνα η φίλη μας,Βρήκες κατι καλο?
Κοίτα τι μου ηρθε τωρα στο μυαλο.
Κάποτε, σε καθε ποσταρισμα του περσονα, παρεθετε ο πιξι φωτογραφιες απο γαιδούρια.
Ο παραλληλισμός των συμπεριφορών ειναι εντυπωσιακός.
Αλήθεια πού χαθηκε ο πίξι???
Οχι αλλά δεν εχει και σημασια.Η ειρωνικη απάντηση μου δεν σε κάλυψε;
Απ όλα αλλά κυρίως ναι, τις προτιμώ κιόλας.Οχι, εγω σε πιστευω. Εξαλλου γιατι να μπαινει καποια εκει μεσα αν δεν ψαχνεται? Λογικο μου φαινεται.
Ελληνίδες?
Οχι αλλά δεν εχει και σημασια.
Λοιπον σας χαιρετω.
Οποιος θελει να με βρει υπαρχουν πμ και άλλα νηματα.
Γεια σας.
δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο κάτω, αλλά βάζεις ότι είναι κέιμενο και όχι αριθμός
Απ όλα αλλά κυρίως ναι, τις προτιμώ κιόλας.
μα πως αντιλαμβάνεσαι ετσι την ειρωνία ως αστείο, ξουραφιμα πως τα λες ετσι τα αστεια
Κάνε μου λιγάκι μου......ερι Μου να πεις στο πρωτο σου παιδι και να ειναι και κοριτσι
θα τον ξαναφερει η χοντρη οταν ερθει
Ρε αλεξ να μιλάμε σοβαρά τώρα, τον Μπόλντη περιμένεις να σου μιλήσει για το που έχει γυναίκες?Σ' ωραιος.
Ετσι για να μην μας λενε οι Μπόλντηδες οτι δεν βρισκεται τιποτα στο νετ.
Σημερα ημουν στα δικαστηρια και σκεφτομουν "το νικ 28-θεούμπα" που λες, και γέλαγα μονος μου...
Ρε αλεξ να μιλάμε σοβαρά τώρα, τον Μπόλντη περιμένεις να σου μιλήσει για το που έχει γυναίκες?
Γιατί όχι? Μήπως θα μου γαμήσει τη γκόμενα? Be my guest ;)Μη του δίνετε πληροφορίες.
Θα τις βρει, θα τις μιλήσει στον πληθυντικό, θα πετάξει και καμία εξεζητημένη έκφραση και σας την έφαγε την γκόμενα.
Ετσι έπεισε και το μέλος 28 - θεούμπα.
Γιατί όχι? Μήπως θα μου γαμήσει τη γκόμενα? Be my guest ;)