astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ρε παιδες .....ο alplulas που ειναι ! ? εχει χαθει η μου φαινεται!?
Και δεν παιρνει και απο λογια ρε φίλε.Ρε αλεξ να μιλάμε σοβαρά τώρα, τον Μπόλντη περιμένεις να σου μιλήσει για το που έχει γυναίκες?
Πούτσες εξέλ ξέρεις δλδ.εγω δεν ξερω απο εξελ ξερω μονο απο πουτσες. Αν χρειαζεστε κατι σχετικο ρωτηξτε
Πλήρως. Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι με επριξες 3 ποστ για να το πεις. Είμαι εξόχως ευχαριστημενη απο την απάντηση. Ποτε δεν μου αρεσε να με θελουν μαλακες. Το θεωρουσα υποτιμητικοΟχι, τωρα δεν θέλω. Ενταξει?
Ηθελα ομως καποτε.
Καλυφθηκες?
Σκεφτομουν μαλιστα ποση επιτυχια θα ειχε να ανοιξουμε ενα θρεντ με τιτλο "ο γελοιος χαλβας και η θεούμπα28".Συμβαίνει στους γελοίους!
Εσυ γιατι με επρηξες τρια ποστ για να το ακουσεις, αφου την ηξερες την απαντηση?Πλήρως. Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι με επριξες 3 ποστ για να το πεις. Είμαι εξόχως ευχαριστημενη απο την απάντηση. Ποτε δεν μου αρεσε να με θελουν μαλακες. Το θεωρουσα υποτιμητικο
Πλήρως. Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι με επριξες 3 ποστ για να το πεις. Είμαι εξόχως ευχαριστημενη απο την απάντηση. Ποτε δεν μου αρεσε να με θελουν μαλακες. Το θεωρουσα υποτιμητικο
η εκφραση ομως ..εχω μεινει μαλακας για παρτη σοου !?
Η κριτική δεν είχε ηλιοβασίλεμα, βράδυ πήγα.γνωμη μου, το γαμησι δεν μπορει να περιγραφεται σαν δροσερο ηλιοβασιλεμα χαλκιδικουλας..
Σίγουρα ΔΕΝ ήταν η δικιά στο στόμα σου.ακριβως, απο το στομα μου τις πηρες..
Και απο που πηγαζει η πεποιθηση οτι την ήξερα;Εσυ γιατι με επρηξες τρια ποστ για να το ακουσεις, αφου την ηξερες την απαντηση?
Και σου φάνηκε "ρομαντική"?Α ναι; λες να διάβασα τίποτις αλλο;
Τι νοημα εχει κ. συναδελφε? Αφού όπου και να ποσταρουμε, μεταφερετε εδω τα λεγομενα μας...Ανοίξτε το και στο καλό από εδώ και εσείς και η θεούμπα σας ...
Ανοίξτε το και στο καλό από εδώ και εσείς και η θεούμπα σας ...
Μπα ούτε δεμένη δεν έρχεται εκεί απ ότι λέει.Δεν φτανει μεχρι εδω;
εμφανισθειιιι καλως τον σε ψαχναμε ειχαμε ηδη απευθυνθεί στην νικολουλη
Δηλαδη ειχες την υποψια οτι μπορει να σε ηθελα ακομη?Και απο που πηγαζει η πεποιθηση οτι την ήξερα;
Υ.Γ αν θες να μαλακιστουμε με απαντησεις ερωτησεις θα παει στο τετραμηνο η φαση
ο μπολ δεν ειναι παιδακι 30 χρονωνανε ειναιΧάσιμο χρόνου μην ασχολείσαι. Μικρόνοο κι εμπαθές παιδάκι που το παίζει γνώστης.
Ειπα κι εγω αδελφε μου, δεν θα το σχολιασει κανενας????????????ρε βλεπω καλα
Είσαι σαν τις ξανθιές τους πόντιους και το "ήταν μια φορά ένας έλληνας, ένας γάλλοσ, ένας άγγλος..." ρε φίλε τι να κάνουμε?Τελικά ενας Αλεξ κολλάει σε καθε θεμα συζητησης!!!!!!