alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ελατε πειτε την αληθεια.
Ειχατε ηδη βρει την φωτο απο το πρωι και περιμενατε αδημονωντας την εισοδο μου για να την αναρτησετε.
Ελατε πειτε την αληθεια.
να ρυθμίσεις το κελί/-α να δέχεται text και όχι αριθμούς
Και μετα θελουν και σουξουμουξου τι να πεις ..Μα δεν σε ξερουν τυπισα?Αγνοουν τα βασικα?
και πριν ο αλεκτωρ λαλιση τρεις !.....παρνηθηκες τους φιλους σου..........Αυτα για να ξερετε οι υπολοιποι !!
οντως εσυ το ειπες εγω ειμαι ψυχραιμηΔεν τον ψάχνατε.
Ο νηματοθέτης τον έψαχνε.
Σεις όλοι στα παλαιότερα των υποδημάτων σας!
Αληθεια είναι αυτό. ;)εσεις ειστε αποδεδειγμενα παλιογεροι φαφουτηδες και το παιζετε τζοβενα
Είσθε και φαίνεσθε!
Και συ Βρούτε??Ρίξτο και σε παραλλαγή με κυρία στο γραφείο του άλεξ , ποιος θα πλήρωνε ποιον μόνο δεν ξέρω
Αληθεια είναι αυτό. ;)
Ρε φιλε, ολο κατι γριες, χοντρες και μπαζα ειναι εκει μεσα.Κάνε ένα λογαριασμό στο badoo , δε θα τις προλαβαίνεις, trust me ;)
Μα είναι η αλήθεια και το ξέρεις.Και συ Βρούτε??
Όχι αγαπητέ την κατήργησα πια. Τώρα κυκλοφορώ διαμπερής.Η μασέλα που βρήκα τις προάλλες στο αυτοκίνητό μου ήτο δική σας;
Ελα ντε. Ηθελα κι εγω κάποτε. Δεν ηξερα, δεν ρωταγα?Και μετα θελουν και σουξουμουξου τι να πεις ..
δηλαδης .. το κοινο καταλαβε; ε ειμαι εριβοδιΔιηγούμαστε τα παλιά, περασμένα μεγαλεία κι έτσι.
Η κριτική είναι για να καταλάβει το "κοινό" Έρι όχι για να κάνω λογοτεχνική ή αλλου είδους εντύπωση εγώ σαν νικ,
Βρήκες κατι καλο?Όχι μόνο. ;)
καποτε; δηλαδη τωρα δεν;Ελα ντε. Ηθελα κι εγω κάποτε. Δεν ηξερα, δεν ρωταγα?
Όχι αγαπητέ την κατήργησα πια. Τώρα κυκλοφορώ διαμπερής.