blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.712
- Πόντοι
- 26.096
εγω δεν ειμαι παλιογερος .....παλιογεροι ο Μπλιζ και η παρεα του ....εγω ειμαι νιατο !
Ποίους θεωρείτε ως παρέα μου;
εγω δεν ειμαι παλιογερος .....παλιογεροι ο Μπλιζ και η παρεα του ....εγω ειμαι νιατο !
Ημείς είμεθα γεροπιρπιτσόλια και δε γνωρίζουμε από αυτά.
Ρωτήστε τη συνομίληκή σας, κα. Έριναλ.
εγω δεν ξερω απο εξελ ξερω μονο απο πουτσες. Αν χρειαζεστε κατι σχετικο ρωτηξτεΗμείς είμεθα γεροπιρπιτσόλια και δε γνωρίζουμε από αυτά.
Ρωτήστε τη συνομίληκή σας, κα. Έριναλ.
ξερει κανεις!? θελω να γραψω αφμ και δεν παιρνει το μηδεν ! χελπ ρε ρεμαλια !
γνωμη μου, το γαμησι δεν μπορει να περιγραφεται σαν δροσερο ηλιοβασιλεμα χαλκιδικουλας..Θα σου βγει και φτηνότερα
εμφανισθειιιι καλως τον σε ψαχναμε ειχαμε ηδη απευθυνθεί στην νικολουληνα ρυθμίσεις το κελί/-α να δέχεται text και όχι αριθμούς
Ετσι τυπισα,πουτσα ξυλο και βρισιδι.γνωμη μου, το γαμησι δεν μπορει να περιγραφεται σαν δροσερο ηλιοβασιλεμα χαλκιδικουλας..
ακριβως, απο το στομα μου τις πηρες..Πούτσες εξέλ ξέρεις δλδ.
Μα τι με περασες για καμια ανωμαλη;Ετσι τυπισα,πουτσα ξυλο και βρισιδι.
μερσι μεσιε !! ....αλλα εχω δικαιο......Παρεα Μπλιζ .......Νικ που φοραει σκελεα επειδη ο σκατογερος εχει προπτωση ορχεων και σε ολους λεει οτι εχει μεγαλο Μπεος !...ο Αγιος ετων ......τον ξεχασε ο Θεος....κλπ κλπ ......τι να λεμε τωρα !!
εμφανισθειιιι καλως τον σε ψαχναμε ειχαμε ηδη απευθυνθεί στην νικολουλη
Α ναι; λες να διάβασα τίποτις αλλο;Η κριτική δεν είχε ηλιοβασίλεμα, βράδυ πήγα.
εσεις ειστε αποδεδειγμενα παλιογεροι φαφουτηδες και το παιζετε τζοβενα
Δεν φτανει μεχρι εδω;Σίγουρα ΔΕΝ ήταν η δικιά στο στόμα σου.
Μα δεν σε ξερουν τυπισα?Αγνοουν τα βασικα?Μα τι με περασες για καμια ανωμαλη;
Ρίξτο και σε παραλλαγή με κυρία στο γραφείο του άλεξ , ποιος θα πλήρωνε ποιον μόνο δεν ξέρω
Τελικά ενας Αλεξ κολλάει σε καθε θεμα συζητησης!!!!!!
Δεν το ήξερα να ψαχνω τα ποστ για να σας αποδειξω οτι το γήρας έχει έρθει προ πολλου. Τι είμαι ο αλεξ;
Η δικιά μου ηλικία δεν σας αφορά.
μερσι μεσιε !! ....αλλα εχω δικαιο......Παρεα Μπλιζ .......Νικ που φοραει σκελεα επειδη ο σκατογερος εχει προπτωση ορχεων και σε ολους λεει οτι εχει μεγαλο Μπεος !...ο Αγιος ετων ......τον ξεχασε ο Θεος....κλπ κλπ ......τι να λεμε τωρα !!
Ακομα και για τις πουτσες τυπε?Τελικά ενας Αλεξ κολλάει σε καθε θεμα συζητησης!!!!!!
Ερη κανε ανακοινωση και ριξτου μια ταπα του Γεροπιρπτσολιου!
μου φανηκε ελαφρια.. για το είδος και για σενα.Και σου φάνηκε "ρομαντική"?
μιλατε; κακως..Μπα ούτε δεμένη δεν έρχεται εκεί απ ότι λέει.