tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
λιμπερο παιζεις μπαγασακοΤελικά ενας Αλεξ κολλάει σε καθε θεμα συζητησης!!!!!!
λιμπερο παιζεις μπαγασακοΤελικά ενας Αλεξ κολλάει σε καθε θεμα συζητησης!!!!!!
Για μενα μπορω να μιλησω, δεν εκπροσωπω κανεναν αλλον πλην του εαυτου μου.Εάν δηλώσετε εσείς και η θεούμπα σας ότι δεν θα ξαναπατήσετε στο νήμα μας και δεν ξαναπατήσετε, ουδείς εξ ημών θα ξαναασχοληθεί μαζί σας.
Απλά φύγετε και θα σας ξεχάσουμε.
Συμφωνείτε;
Δηλαδη ειχες την υποψια οτι μπορει να σε ηθελα ακομη?
Υ.Γ. Αν δεν απατωμαι εσυ ξεκινησες τις ερωτησεις.
Ελατε πειτε την αληθεια.
Ειχατε ηδη βρει την φωτο απο το πρωι και περιμενατε αδημονωντας την εισοδο μου για να την αναρτησετε.
θες να βρω τα προσφατα ποστ σου με την "υποψια";
Υ.Γ και εσυ τις απαντησεις - ερωτησεις αντι για απλη απάντηση
ευχαριστω ! εχει στη μορφοποιηση κελιων στην ειδικη ΑΦΜ ! ευχαριστω ομως για την βοηθεια! οχι σαν κατι ρεμαλια !!
Απαντησα φιλτατε.Θα μου απαντήσετε;
οχι δεν θα σου απαντησουμε σημερα μας εχεις γανιασει με τις ερωτηξειςΘα μου απαντήσετε;
Διηγούμαστε τα παλιά, περασμένα μεγαλεία κι έτσι.μου φανηκε ελαφρια.. για το είδος και για σενα.
μιλατε; κακως..
Είσαι σαν τις ξανθιές τους πόντιους και το "ήταν μια φορά ένας έλληνας, ένας γάλλοσ, ένας άγγλος..." ρε φίλε τι να κάνουμε?
για ανθρωπο που καταφερνω να εκπλήσσω ;Αρα την είχες την υποψία.
Μου κάνει εντυπωση, ειλικρινα. Καταφερνεις να με εκπλησσεις.
Μα για τι ειδους ανθρωπο με εχεις?
ε ρε και ναχαμε ενα καλο χαλβα σιμιγδαλενιο με μπολικο πορτακαλακι και σως σοκολατας!
αχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχααχχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχααχχαχααχΑυτη η Μαρινα Μαρτινελι που δουλευει στο στουντιο Μελαντιας 50 - αριστερα- νομιζω οτι επαιζε εξω δεξια στον Μεγα Αλεξανδρο Καλοχωριου !!??
Όχι μόνο. ;)Ρε φιλε, ολο κατι γριες, χοντρες και μπαζα ειναι εκει μεσα.
εγω ειμαι θεία παντωςΤο "παιδάκι" ήταν χαρακτηρισμός συμπεριφοράς.
Πως εγώ είμαι "θείος"?
Ποιος υπεκφευγει τωρα?για ανθρωπο που καταφερνω να εκπλήσσω ;
Ρε φιλε, ολο κατι γριες, χοντρες και μπαζα ειναι εκει μεσα.
εχει γινει αγενης πεστου τα δεν βλεπει εσενα που φημίζεσαι για την ευγένεια σουτι αγενεια ειναι αυτη
Οχι ενταξει, δικο του ειναι το νημα. Θα φυγω. Γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.τι αγενεια ειναι αυτη