blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
δεν γαμιεστε λεω εγω πρωι πρωι μεσημεριατικο να ασπρισουμε ;![]()
Τόξερα ότι θα σας εκνεύριζε η πρωινή απόρριψη του κ. Μπραμπ.
δεν γαμιεστε λεω εγω πρωι πρωι μεσημεριατικο να ασπρισουμε ;![]()
Γιατί? Καλά λόγια λέμε για σας. Μικρότερη είσαι?δεν γαμιεστε λεω εγω πρωι πρωι μεσημεριατικο να ασπρισουμε ;![]()
Λογκ και στα μουτρα σου![]()
![]()
Άσε φίλε με μια καρτέλα ντεπόν στην τσέπη μόνιμα είμαι.
Άσε φίλε με μια καρτέλα ντεπόν στην τσέπη μόνιμα είμαι.
Καλή τακτική να μας τσατίσεις μπας και....Ουτε είδα τι γράφατε . Αλλά θα σας βριζω δις ε ντει η τριε ε ντει αναλογως τα κεφια. Κατι θα έχετε πει στανταρακι![]()
Ουτε είδα τι γράφατε . Αλλά θα σας βριζω δις ε ντει η τριε ε ντει αναλογως τα κεφια. Κατι θα έχετε πει στανταρακι![]()
Με απερριψε ΚΑΙ ο μπραμπ; ε αι στα διαλα πια εδω μεσα![]()
Ξέρεις πως ΠΟΤΕ δε γαμάω τις φίλες μου εκτός κι αν πρώτα τις έχω γαμήσει και μετά γίναμε φίλοιΚαι εδώ εισέρχεται ο ρόλος των φίλων που προτίθενται να αναλάβουν το βάρος και να σας ανακουφίσουν.
Αυτό λέω , μάλλον δεν πιάνει ούτε με απόχη.Αν ηταν ετσι ολοι θα με πηδουσαν![]()
![]()
να στε καλα για τη φιλοφρονηση αγαπητη
Να δηλώσει κανά φραγκο στην εφορια γιατί εχω κατι κονε στο οικονομικο εγκλημα και θα τον παω πιπα κωλο πεστου με τις πενηνταρες που βλεπει στους δρομους και εκαταγκαβλωνει![]()
ειχα 4 εμ ελ διαθεσιμα υγρης απαξιωσης αλλα τελικα κατεληξαν στον νιπτηρα![]()
δεν πτοουμεθα
ειναι καθαρα θεμα savoir vivre, να απανταμε ευγενικα σε μια δεσποσυνη...οσο αγενης κι αν ητω αυτη...
![]()
![]()
![]()
Η απάντηση ήταν στο σχόλια του μπλιζ για ανακουφίστριες φίλε. Δεν ήπιες καφέ ακόμα?ειχα ενα καημο ποιες γαμεις![]()
δεν πτοουμεθα
ειναι καθαρα θεμα savoir vivre, να απανταμε ευγενικα σε μια δεσποσυνη...οσο αγενης κι αν ητω αυτη...
![]()
![]()
![]()
Τσάκω ενα κωλοδαχτυλοΈρη εχω κρατήσει κανά λίτρο για σενα. Τσάκω μια προκαταβολή![]()
Ξέρεις πως ΠΟΤΕ δε γαμάω τις φίλες μου εκτός κι αν πρώτα τις έχω γαμήσει και μετά γίναμε φίλοι![]()