blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.722
- Πόντοι
- 26.096
Λαλημενα τι κανετε !?
Είσθε και φαίνεσθε!
Λαλημενα τι κανετε !?
αυτο το χιονι με κανει εξαλλη
Λάθος τακτική αγαπητέ.
Αν δεν "συμπαρασταθείς" στις φίλες σου όταν σε έχουν ανάγκη, σε ποιες θα συμπρασταθείς;
Αφήστε που αν δεν "συμπαρασταθείτε" εσείς ως φίλος, θα αναγκαστούν να απευθυνθούν σε κάποιον τυχάρπαστο, με άγνωστες συνέπειες...
Μην τις σπρώχνετε λοιπόν σε "ξένα χέρια". Τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια.
Σκέτο Π χωρίς ... ούτσα μετά? Κρίμαειχε ενα π μαζι και μου ειπε θειτσα σου εφερα δωρο
Δε γνωρίζω λεπτομέρειες φίλε, εγώ όποια μου λέει είναι δικηγόρος την πιστεύω, προέχει ξέρεις η "ιδέα" απ την πραγματικότητα κάποιες φορές. Για τον άλεξ δεν ξέρω δεν απαντώ.
Απλώς μου έπεσε ο πυρετός, και σταμάτησε το παραλήρημα.
Οι φίλοι είναι για ν ακούνε πάντα και να μιλάνε όταν χρειαστεί ή τους ζητηθεί ΜΟΝΟ.Λάθος τακτική αγαπητέ.
Αν δεν "συμπαρασταθείς" στις φίλες σου όταν σε έχουν ανάγκη, σε ποιες θα συμπρασταθείς;
Αφήστε που αν δεν "συμπαρασταθείτε" εσείς ως φίλος, θα αναγκαστούν να απευθυνθούν σε κάποιον τυχάρπαστο, με άγνωστες συνέπειες...
Μην τις σπρώχνετε λοιπόν σε "ξένα χέρια". Τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια.
μετα; πρωτα μπηκε η ζμπουτσα του μποκα και μετα ηρθε ο ιδιος με το Π
το χιονι εχει νιφαδες ανοητε δεν εχει σταγονες. Σταγόνα ειναι το μυαλο σου. Και μάλιστα μια σε ολο το κρανιο και ασπρη. Μάλλον περίσσευμα απο αλλα υγρα που κατα λαθος πηγε εγκεφαλοΕίναι οι μόνες άσπρες σταγόνες που βλέπετε έ;;;
Ειδα για λιγο τον ρουβα σε μια φωτοΉπιες δεύτερο καφέ δεν εξηγείται αλλιώς που συμφώνησες
Πι πι τα ΚΑΠΗ.πανε σε κανα ΚΑΠΗ να πιεις καφε που μας ηρθες πρωι πρωι να μας εκνευρισεις :birdman
Μπραμπους, Μπόκα χμμμ μήπως αν το κάνω Μπνικ εχω ελπίδες;Αν ηθελα να ζηλεψει θα μιλουσα για τον Νικ και θα ειχε και λογο ..
Μπραμπους, Μπόκα χμμμ μήπως αν το κάνω Μπνικ εχω ελπίδες;
πανε σε κανα ΚΑΠΗ να πιεις καφε που μας ηρθες πρωι πρωι να μας εκνευρισεις :birdman
Ρίξτο και σε παραλλαγή με κυρία στο γραφείο του άλεξ , ποιος θα πλήρωνε ποιον μόνο δεν ξέρω
Οι φίλες μας ευτυχώς ή δυστυχώς γνωρίζουν το "ποιόν" μας. ;)Ναι.
Ακριβώς αυτό έπραττα και εγώ.
Όταν μου ζήταγαν "συμπαράσταση" προσπαθούσα να τις νουθετώ.
Το ευχαριστώ τους ήταν ότι όλες στο τέλος με αποκάλεσαν "αδερφάρα".
Ναι.
Ακριβώς αυτό έπραττα και εγώ.
Όταν μου ζήταγαν "συμπαράσταση" προσπαθούσα να τις νουθετώ.
Το ευχαριστώ τους ήταν ότι όλες στο τέλος με αποκάλεσαν "αδερφάρα".
αυτο το χιονι με κανει εξαλλη