erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλα τα λες φιλε μου αστατε εχουν λαλησειΛαλημενα τι κανετε !?![]()
καλα τα λες φιλε μου αστατε εχουν λαλησειΛαλημενα τι κανετε !?![]()
Εγω γενικως θελω να μην παω γραφειο αλλα αυτο ειναι μια αλλη υποθεσηΧαλάρωσε, σου είπα να μην πας αυτή τη βδομάδα στο γραφείο ;)
χοφ
Αλλά επειδή για μένα ραντεβού χωρίς φτυσίδια, σφαλιάρες και anal δεν είναι ραντεβού ο β γύρος είχε αυτά και μόνο αυτά.
![]()
![]()
Και δείτε ... Αυτά ακριβώς είναι που ζητάει η κα. 'Εριναλ και σας ψάχνει τόσες μέρες ...
θα μεινω παντα ιδανικος κι αναξιος εραστης![]()
Πάλι την απορρίπτετε;
Θα ξεσπάσει πάνω μας και θα μας βρίζει ...
ειχε ενα π μαζι και μου ειπε θειτσα σου εφερα δωροΚρατούσε τίποτα ζάρια που είχαν σ όλες τις πλευρές το 4? Πρόσεξες?![]()
το αποτελεσμα το ιδιο δε θα ειναι?
ποιος ο λογος λοιπον? ;)
δεν γαμιεται και ο αγιος με τα αρχαια του απο χθες;Μπα;
Ανακαλύψατε τη νεοελληνική γλώσσα;
δεν μας ενδιαφερει με τι την βρισκετε αγαπητε μου. Ο καθεις μπαινει εδω μεσα απο το πρωι και μας λεει πως την βρισκει ετσι κι αλλιως. βαρεθηκε η ψυχουλα μας να βλεπουμε κωλαρες και βυζαρες![]()
Μπα;
Ανακαλύψατε τη νεοελληνική γλώσσα;
μετα; πρωτα μπηκε η ζμπουτσα του μποκα και μετα ηρθε ο ιδιος με το ΠΣκέτο Π χωρίς ... ούτσα μετά? Κρίμα![]()
δεν γαμιεται και ο αγιος με τα αρχαια του απο χθες;![]()
πανε σε κανα ΚΑΠΗ να πιεις καφε που μας ηρθες πρωι πρωι να μας εκνευρισεις :birdmanΑπλώς μου έπεσε ο πυρετός, και σταμάτησε το παραλήρημα.![]()
Αν ηθελα να ζηλεψει θα μιλουσα για τον Νικ και θα ειχε και λογο ..Αυτά ολα τα λέτε για να ζηλέψει ο κ. Μπραμπ.
Σήμερα ανακαλύψατε τον κ. Μπόκα;
Έρη εχω κρατήσει κανά λίτρο για σενα. Τσάκω μια προκαταβολήΛογκ και στα μουτρα σου![]()
![]()
Χαλάρωσε, σου είπα να μην πας αυτή τη βδομάδα στο γραφείο ;)περασε απο το γραφειο πρωι πρωι ο μποκας και μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι![]()
Κρατούσε τίποτα ζάρια που είχαν σ όλες τις πλευρές το 4? Πρόσεξες?περασε απο το γραφειο πρωι πρωι ο μποκας και μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι![]()
Οι φίλοι είναι για ν ακούνε πάντα και να μιλάνε όταν χρειαστεί ή τους ζητηθεί ΜΟΝΟ.
και μπλιζ..Μπραμπους, Μπόκα χμμμ μήπως αν το κάνω Μπνικ εχω ελπίδες;