erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ειχα ενα καημο ποιες γαμειςΞέρεις πως ΠΟΤΕ δε γαμάω τις φίλες μου εκτός κι αν πρώτα τις έχω γαμήσει και μετά γίναμε φίλοι
ειχα ενα καημο ποιες γαμειςΞέρεις πως ΠΟΤΕ δε γαμάω τις φίλες μου εκτός κι αν πρώτα τις έχω γαμήσει και μετά γίναμε φίλοι
Μην πτοείσθε, κύριε.
Αλλα μέλη του νήματος έχουν κουβάδες από τέτοιες φιλοφρονήσεις της κας, Έριναλ.
Δεν το ξεραμε να σε υποδεχτουμε με καμιά φωτο της μπιανκας και της γκαβλας σε ντουονα στε καλα για τη φιλοφρονηση αγαπητη
Ειναι μερικες 40plus που τις βλεπεις και λες παναγια μου ομως... Και ο στοχος τους ειναι καθαρος και ξεκαθαρος... Σα να λεμε ψαχνο...Γύρω στα 35 και κάτι είναι απ πιο αισθητικά σωστές και ερωτικά αποδοτικές ηλικίες για τις κυρίες.
Δεν το ξεραμε να σε υποδεχτουμε με καμιά φωτο της μπιανκας και της γκαβλας σε ντουο
Χου κεαρς μαγκα; Αν περιμεναμε απο τον μπραμπισιους θα ειχαμε ανοιξει μοναστηρι στην καρδια της ποληςΕίπαμε. Δε θέλει τίποτε από εσάς!
Παρεπιπτόντως ΨΗΦΙΣΤΕ στην ψηφοφορία μας για να μπαίνετε στο κλίμα του νήματος.
δεν μας ενδιαφερει με τι την βρισκετε αγαπητε μου. Ο καθεις μπαινει εδω μεσα απο το πρωι και μας λεει πως την βρισκει ετσι κι αλλιως. βαρεθηκε η ψυχουλα μας να βλεπουμε κωλαρες και βυζαρεςδε τη βρισκω με φωτο αγαπητη μου!
προτιμω το live
εριξα μια ματια και στις σοφες συμβουλες του γερο-λαδα, αυτο ειναι αληθεια... ;)
γουσταρεις να ποσταρουμε καμια καραπουτσακλαρα μανιτσα μου???δεν μας ενδιαφερει με τι την βρισκετε αγαπητε μου. Ο καθεις μπαινει εδω μεσα απο το πρωι και μας λεει πως την βρισκει ετσι κι αλλιως. βαρεθηκε η ψυχουλα μας να βλεπουμε κωλαρες και βυζαρες
Ρε οταν λεω εγω οτι οι 40+ ειναι το μελλον!
περασε απο το γραφειο πρωι πρωι ο μποκας και μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλιΗ απάντηση ήταν στο σχόλια του μπλιζ για ανακουφίστριες φίλε. Δεν ήπιες καφέ ακόμα?
Να σου στειλω έναν με τον μπραμπ πακετο? Ως το βραδυ θα είναι στο γραφείο σου.
δεν μας ενδιαφερει με τι την βρισκετε αγαπητε μου. Ο καθεις μπαινει εδω μεσα απο το πρωι και μας λεει πως την βρισκει ετσι κι αλλιως. βαρεθηκε η ψυχουλα μας να βλεπουμε κωλαρες και βυζαρες
Kαι οι 40- μια χαρά είναι.Αρκετοί το λένε επίσης.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαγουσταρεις να ποσταρουμε καμια καραπουτσακλαρα μανιτσα μου???
Kαι οι 40- μια χαρά είναι.
Λογκ και στα μουτρα σουειναι τοσο απλη η λυση αγαπητη...log off
Για να πει καλη λεξη ο μπραμπ για εμενα πρεπει να εχει παρει νακρωτικα αλκοολ και να εχει και ενα πιστολι στον κροταφοΕ, καλά τώρα.
Αν είχε πει μία καλή λέξη ο κ. Μπραμπ, τίποτε από όλα αυτά δε θα σας ενοχλούσε, κυρία.
Γύρω στα 35 και κάτι είναι απ πιο αισθητικά σωστές και ερωτικά αποδοτικές ηλικίες για τις κυρίες.Και αυτό το λένε αρκετοί!