Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
Μην πτοείσθε, κύριε.
Αλλα μέλη του νήματος έχουν κουβάδες από τέτοιες φιλοφρονήσεις της κας, Έριναλ.

δεν πτοουμεθα
ειναι καθαρα θεμα savoir vivre, να απανταμε ευγενικα σε μια δεσποσυνη...οσο αγενης κι αν ητω αυτη...

:2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γύρω στα 35 και κάτι είναι απ πιο αισθητικά σωστές και ερωτικά αποδοτικές ηλικίες για τις κυρίες.
Ειναι μερικες 40plus που τις βλεπεις και λες παναγια μου ομως... Και ο στοχος τους ειναι καθαρος και ξεκαθαρος... Σα να λεμε ψαχνο...  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δε τη βρισκω με φωτο αγαπητη μου!
προτιμω το live
δεν μας ενδιαφερει με τι την βρισκετε αγαπητε μου. Ο καθεις μπαινει εδω μεσα απο το πρωι και μας λεει πως την βρισκει ετσι κι αλλιως. βαρεθηκε η ψυχουλα μας να βλεπουμε κωλαρες και βυζαρες  :birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
δεν μας ενδιαφερει με τι την βρισκετε αγαπητε μου. Ο καθεις μπαινει εδω μεσα απο το πρωι και μας λεει πως την βρισκει ετσι κι αλλιως. βαρεθηκε η ψυχουλα μας να βλεπουμε κωλαρες και βυζαρες  :birdman:
γουσταρεις να ποσταρουμε καμια καραπουτσακλαρα μανιτσα μου???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η απάντηση ήταν στο σχόλια του μπλιζ για ανακουφίστριες φίλε. Δεν ήπιες καφέ ακόμα?
Να σου στειλω έναν με τον μπραμπ πακετο? Ως το βραδυ θα είναι στο γραφείο σου. :grin:
 περασε απο το γραφειο πρωι πρωι ο μποκας και μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι :birdman:

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
δεν μας ενδιαφερει με τι την βρισκετε αγαπητε μου. Ο καθεις μπαινει εδω μεσα απο το πρωι και μας λεει πως την βρισκει ετσι κι αλλιως. βαρεθηκε η ψυχουλα μας να βλεπουμε κωλαρες και βυζαρες  :birdman:

ειναι τοσο απλη η λυση αγαπητη...log off

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γουσταρεις να ποσταρουμε καμια καραπουτσακλαρα μανιτσα μου???
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ε, καλά τώρα.
Αν είχε πει μία καλή λέξη ο κ. Μπραμπ, τίποτε από όλα αυτά δε θα σας ενοχλούσε, κυρία.
Για να πει καλη λεξη ο μπραμπ για εμενα πρεπει να εχει παρει νακρωτικα αλκοολ και να εχει και ενα πιστολι στον κροταφο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom