heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Προσθέστε και την απόλαυση, παρακαλώ!
εδώ θα διαφωνήσω. Δεν πρόκειται περί απόλαυσης, αλλά περί ηδονοθηρίας.
Προσθέστε και την απόλαυση, παρακαλώ!
χε χε χε δεν εχω χρονο να μπω στο μπου οχι στο μπαντουΚάνε ένα λογαριασμό στο badoo , δε θα τις προλαβαίνεις, trust me ;)
Αλλοίμονο.
Πάντως, είμαστε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Έξη, κλίση, ροπή, πάθος.....
Συμφωνώ απόλυτα.εδώ θα διαφωνήσω. Δεν πρόκειται περί απόλαυσης, αλλά περί ηδονοθηρίας.
Άσε φίλε είμαι απαρηγόρητος, μετά που τη διάβασα είδα πως είχε ορθογραφικά λάθηγιες μαν πολυ καλη
Αλλού είναι η ουσία ;)Άσε φίλε είμαι απαρηγόρητος, μετά που τη διάβασα είδα πως είχε ορθογραφικά λάθη
Φυσικά. Αλλά ξέρεις θέλω πάντα ν ακριβολογώ. ;)Αλλού είναι η ουσία ;)
Ορθογραφικά κάνω και εγώ στις κριτικές μου. Αν όμως μεταδίδεις την εμπειρία, τότε θεωρείται πετυχημένη.Φυσικά. Αλλά ξέρεις θέλω πάντα ν ακριβολογώ. ;)
Μπα βλέπει ακόμα κάτι πλάγια που δεν έδωσαν στον Πάοκ σε κάτι ντόρτια.o μποκας μπηκε σημερις;
Σ αυτό είσαι πολύ καλός φίλε. Είπα θα γράψω μετά από καιρό για κάποιους φίλους εδώ πάνω που μου έστειλαν πμ.Ορθογραφικά κάνω και εγώ στις κριτικές μου. Αν όμως μεταδίδεις την εμπειρία, τότε θεωρείται πετυχημένη.
ηθελα λίγο να του χεσω τον παοκ και να φυγω,ενα περασμα εκαναΜπα βλέπει ακόμα κάτι πλάγια που δεν έδωσαν στον Πάοκ σε κάτι ντόρτια.
Κάνε ένα λογαριασμό στο badoo , δε θα τις προλαβαίνεις, trust me ;)εγω παντως το πρωι ειδα μια πενηνταρα τσοντα κορμαρα πολυ σεξυ γυναικα και εκαταγκαβλωσα
Εγώ πάλι δεν ξέρω αν θα γράψω για κάποιες τελευταίες εμπειρίες. Οι φίλοι ξέρουν, είναι ανάγκη να μάθουν και οι υπόλοιποι?Σ αυτό είσαι πολύ καλός φίλε. Είπα θα γράψω μετά από καιρό για κάποιους φίλους εδώ πάνω που μου έστειλαν πμ.
Φίλε για να βρεις Παόκι αυτό τον καιρό πρέπει να έχεις εκχιονιστικό.ηθελα λίγο να του χεσω τον παοκ και να φυγω,ενα περασμα εκανα
Εσύ φίλε θες την Πάπυρους Λαρούς για να τα γράψεις όλα, που να φτουρίσουμε εμείς μπροστά σου.Εγώ πάλι δεν ξέρω αν θα γράψω για κάποιες τελευταίες εμπειρίες. Οι φίλοι ξέρουν, είναι ανάγκη να μάθουν και οι υπόλοιποι?
Υπερβολές, αυτά είναι για τον άλλο φίλο μας το yorkieΕσύ φίλε θες την Πάπυρους Λαρούς για να τα γράψεις όλα, που να φτουρίσουμε εμείς μπροστά σου.
χτες εκανα εν ψυχρω πεσιμο σε 40φευγα τσοντα που εβγαινε απο γυμναστηριο...αφου με γειωσε 5-6 φορες ,τελικα τσιμπησα κινητο και θα κανω μια αποπειρα για τα περαιτερωεγω παντως το πρωι ειδα μια πενηνταρα τσοντα κορμαρα πολυ σεξυ γυναικα και εκαταγκαβλωσα
Εσύ local κι αυτός global, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.Υπερβολές, αυτά είναι για τον άλλο φίλο μας το yorkie