NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Και όμως αλλάζει, μετά από αυτό που ένιωσα στο πετσί μου, τον ζηλέυω πιο πολύ. (με την καλή έννοια)Εσύ local κι αυτός global, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Και όμως αλλάζει, μετά από αυτό που ένιωσα στο πετσί μου, τον ζηλέυω πιο πολύ. (με την καλή έννοια)Εσύ local κι αυτός global, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Μπαντού από παντούχε χε χε δεν εχω χρονο να μπω στο μπου οχι στο μπαντου
Το βασικό με τον φίλο μας είναι, επειδή έχω την τύχη και τιμή να τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια αν και είχαμε χαθεί, πως παραμένει σαν χαρακτήρας το ίδιο ακέραιος, ευγενής και προσγειωμένος όσο κι όταν τον γνώρισα.Και όμως αλλάζει, μετά από αυτό που ένιωσα στο πετσί μου, τον ζηλέυω πιο πολύ. (με την καλή έννοια)
Ναι ετσι κανουν στην αρχη τις δυσκολες και τελικα δινουν τηλ.χτες εκανα εν ψυχρω πεσιμο σε 40φευγα τσοντα που εβγαινε απο γυμναστηριο...αφου με γειωσε 5-6 φορες ,τελικα τσιμπησα κινητο και θα κανω μια αποπειρα για τα περαιτερω
δεν εχω σχετικη εμπειρια με τετοιου ειδους πεσιματα...αλλα εκει που περπατουσα βγηκε μπροστα μου και επαθα κοκομπλοκο με την κωλαρα της...ηταν και μιλφ,οποτε λεω δεν γαμιεται...Ναι ετσι κανουν στην αρχη τις δυσκολες και τελικα δινουν τηλ.
Θελουν να εχουν στο μυαλο τους οτι τος κυνηγας συνεχως
εριξα μια ματια και στις σοφες συμβουλες του γερο-λαδα, αυτο ειναι αληθεια... ;)Αν είχατε διαβάσει πιο προσεκτικά τις σελίδες μας θα το είχατε καταφέρει πιο εύκολα.
Όλο και όλο θα έπρεπε να της μιλήσετε στον πληθυντικό και να χρησιμοποιήσετε εξεζητημένες εκφράσεις.
Αλλά αφού τα καταφέρατε, εύγε!
δεν γαμιεστε λεω εγω πρωι πρωι μεσημεριατικο να ασπρισουμε ;
Ουτε είδα τι γράφατε . Αλλά θα σας βριζω δις ε ντει η τριε ε ντει αναλογως τα κεφια. Κατι θα έχετε πει στανταρακιΓιατί? Καλά λόγια λέμε για σας. Μικρότερη είσαι?
σκασιλα μουδε γινεται!!
εχουμε πονοκεφαλο...!!!
Άσε φίλε με μια καρτέλα ντεπόν στην τσέπη μόνιμα είμαι.
Με απερριψε ΚΑΙ ο μπραμπ; ε αι στα διαλα πια εδω μεσαΤόξερα ότι θα σας εκνεύριζε η πρωινή απόρριψη του κ. Μπραμπ.
Αν ηταν ετσι ολοι θα με πηδουσανΚαλή τακτική να μας τσατίσεις μπας και....
σκασιλα μου
χτες εκανα εν ψυχρω πεσιμο σε 40φευγα τσοντα που εβγαινε απο γυμναστηριο...αφου με γειωσε 5-6 φορες ,τελικα τσιμπησα κινητο και θα κανω μια αποπειρα για τα περαιτερω
πωπω νευρα... :o :o :o :oδεν γαμιεστε λεω εγω πρωι πρωι μεσημεριατικο να ασπρισουμε ;
Να δηλώσει κανά φραγκο στην εφορια γιατί εχω κατι κονε στο οικονομικο εγκλημα και θα τον παω πιπα κωλο πεστου με τις πενηνταρες που βλεπει στους δρομους και εκαταγκαβλωνειΔήλωσε ιδανικός και ανάξιος εραστής ως προς εσάς!