Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 930K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ψσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςς

Καμίνι είστε!!! Μέχρι και το ατσάλι λυγίζει στην γοητεία σας!!!
Ακριβως.
Η ιδια με διαβεβαιωνε μετα ότι εκανα ακριβως ότι χρειαζοταν για να πεσει, κι αν ειχα πιεσει την κατασταση θα εβγαινα χαμενος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Ακριβως.
Η ιδια με διαβεβαιωνε μετα ότι εκανα ακριβως ότι χρειαζοταν για να πεσει, κι αν ειχα πιεσει την κατασταση θα εβγαινα χαμενος.

Είστε μαέστρος...

Εγώ συνήθως τους λέω ότι δεν παίρνει μπρός το μοτοσακό, τις βάζω να με σπρώξουν στην κατηφόρα, και μόλις πάρει μπρος, τις παρατάω και φεύγω.   :grin:

Επισκέπτης
Με γραφει η αλλη στο φεις: "Καντε και κανα like ρε ψωναρες, δε θα σας πεσει ο κωλος"
Της σχολιαζω κι εγω απο κατω: "Άμα σου κανουμε δηλαδη θα ανορθωθει ο δικος σου" Παλι διαγραφη  :grin:

Επισκέπτης
Βαρεθήκατε το ΚΙΝΗΤΟ ή το λάπτοπ σας και θέλετε να αγοράσετε καινούργιο? Ξύστε εδώ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ με ένα αιχμηρό αντικείμενο... :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μΑγκεςςς μολις γυρισα απο gym και πιστευω ειμαι πανετοιμος για τρελα γαμησια αυριο με το μωρο....

απλα αν δεν παμε σπιτι της....σπιτι μου δεν παιζει να την γαμησω....και αν την παω πριαμο και μου ριξει παλι αυτο το βλεμμα το πορνιδιο στην ρεσεψιον θα με παρει πρεφα το πουτανακι οτι γαμαω συνεχεια εκει...που να την σκισω ρε μαλακες...?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Με γραφει η αλλη στο φεις: "Καντε και κανα like ρε ψωναρες, δε θα σας πεσει ο κωλος"
Της σχολιαζω κι εγω απο κατω: "Άμα σου κανουμε δηλαδη θα ανορθωθει ο δικος σου" Παλι διαγραφη  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
μΑγκεςςς μολις γυρισα απο gym και πιστευω ειμαι πανετοιμος για τρελα γαμησια αυριο με το μωρο....

απλα αν δεν παμε σπιτι της....σπιτι μου δεν παιζει να την γαμησω....και αν την παω πριαμο και μου ριξει παλι αυτο το βλεμμα το πορνιδιο στην ρεσεψιον θα με παρει πρεφα το πουτανακι οτι γαμαω συνεχεια εκει...που να την σκισω ρε μαλακες...?
Τι παιρνεις γιαννακη, πες κ σε μας!!!

Επισκέπτης
10924707_1531405597133565_6677772096064439019_n.jpg
:2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τι παιρνεις γιαννακη, πες κ σε μας!!!

το αποφασισα ρε ! θα την παω στο prive ...που ειναι διακριτικο...καλος ο πριαμος...αλλα μονο για πουτανες κατα την γνωμη μου....

δεν ειναι να πηγαινεις γυναικες εκει...ειδικα αν εισαι πουτανιαρης....αυτες στην ρεσεψιον ειναι στην κοσμαρα τους...

ΚΑΛΑ η Γριεντζωωωωωωωωωω δεν υπααααρχει μαλακες.....μεγαλυτερο καρφωμα δεν υπαρχει....πες η πιτσιρικα η μελαχρινη τρωγεται καπως

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

μπαζολα θα ειναι στανταρρρρρ.....!!!! δεν τις μπορω αυτες τις ξενερωτεςςςςςς !!!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
το αποφασισα ρε ! θα την παω στο prive ...που ειναι διακριτικο...καλος ο πριαμος...αλλα μονο για πουτανες κατα την γνωμη μου....

δεν ειναι να πηγαινεις γυναικες εκει...ειδικα αν εισαι πουτανιαρης....αυτες στην ρεσεψιον ειναι στην κοσμαρα τους...

ΚΑΛΑ η Γριεντζωωωωωωωωωω δεν υπααααρχει μαλακες.....μεγαλυτερο καρφωμα δεν υπαρχει....πες η πιτσιρικα η μελαχρινη τρωγεται καπως
Κοιτα να φτασεις στο πηδημα κ το χωρο το βρισκεις!!!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Κοιτα να φτασεις στο πηδημα κ το χωρο το βρισκεις!!!

αυτο το εχω δεδομενο ρε...με γουσταρει η τυπισσα !

¨Λες να δουμε και αιματακι ? 19 χρονων ειναι...δυσκολα....παντως στο πηδημα θα φτασω δεν παιζειιιι

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
αυτο το εχω δεδομενο ρε...με γουσταρει η τυπισσα !

¨Λες να δουμε και αιματακι ? 19 χρονων ειναι...δυσκολα....παντως στο πηδημα θα φτασω δεν παιζειιιι
Δυσκολακι το κοβω παντως προσωπικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom