The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.209
- Πόντοι
- 25.467
Καλυτερα ???
Λίγο.
Καλυτερα ???
Ακριβως.Ψσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςς
Καμίνι είστε!!! Μέχρι και το ατσάλι λυγίζει στην γοητεία σας!!!
Οχι, για πολυ τζεντλεμανΕνταξει, δεν ειπαμε κι ετσι βρε μωρο μου!!! Για χαζο με περνας???
Ακριβως.
Η ιδια με διαβεβαιωνε μετα ότι εκανα ακριβως ότι χρειαζοταν για να πεσει, κι αν ειχα πιεσει την κατασταση θα εβγαινα χαμενος.
Καληνυχτα Μπόκα!!![size=7pt]Καλημερα ειναι κανεις εδω[/size]
ΚαληνυχταΚαληνυχτα Μπόκα!!!
Με γραφει η αλλη στο φεις: "Καντε και κανα like ρε ψωναρες, δε θα σας πεσει ο κωλος"
Της σχολιαζω κι εγω απο κατω: "Άμα σου κανουμε δηλαδη θα ανορθωθει ο δικος σου" Παλι διαγραφη
Τι παιρνεις γιαννακη, πες κ σε μας!!!μΑγκεςςς μολις γυρισα απο gym και πιστευω ειμαι πανετοιμος για τρελα γαμησια αυριο με το μωρο....
απλα αν δεν παμε σπιτι της....σπιτι μου δεν παιζει να την γαμησω....και αν την παω πριαμο και μου ριξει παλι αυτο το βλεμμα το πορνιδιο στην ρεσεψιον θα με παρει πρεφα το πουτανακι οτι γαμαω συνεχεια εκει...που να την σκισω ρε μαλακες...?
Τι παιρνεις γιαννακη, πες κ σε μας!!!
Με γραφει η αλλη στο φεις: "Καντε και κανα like ρε ψωναρες, δε θα σας πεσει ο κωλος"
Της σχολιαζω κι εγω απο κατω: "Άμα σου κανουμε δηλαδη θα ανορθωθει ο δικος σου" Παλι διαγραφη
Κοιτα να φτασεις στο πηδημα κ το χωρο το βρισκεις!!!το αποφασισα ρε ! θα την παω στο prive ...που ειναι διακριτικο...καλος ο πριαμος...αλλα μονο για πουτανες κατα την γνωμη μου....
δεν ειναι να πηγαινεις γυναικες εκει...ειδικα αν εισαι πουτανιαρης....αυτες στην ρεσεψιον ειναι στην κοσμαρα τους...
ΚΑΛΑ η Γριεντζωωωωωωωωωω δεν υπααααρχει μαλακες.....μεγαλυτερο καρφωμα δεν υπαρχει....πες η πιτσιρικα η μελαχρινη τρωγεται καπως
Κοιτα να φτασεις στο πηδημα κ το χωρο το βρισκεις!!!
Δυσκολακι το κοβω παντως προσωπικα.αυτο το εχω δεδομενο ρε...με γουσταρει η τυπισσα !
¨Λες να δουμε και αιματακι ? 19 χρονων ειναι...δυσκολα....παντως στο πηδημα θα φτασω δεν παιζειιιι
Δυσκολακι το κοβω παντως προσωπικα.
στον κινηματογραφο και με φιλη!!!γιατι ετσι ρε ? που το στηριζεις αυτο ?