Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 930K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Η πλακα τύπε είναι ότι την τελευταια φορα ξεκινησε η άλλη στο ποτό να λεει ότι εχει σαν αρχη να μην πηγαινει με παντρεμένους, και εκανα επτά ωρες επιθεση γοητείας και βολτα στο Λυκαβηττο στις 4 το χαραμα και βολτα μετα στη θαλασσα και ολη την Αθηνα για να καταληξω να πηδηξω στις 7 το πρωι, τι τραβηξα.
Αυτο που εκανα εγω στο εχουν ξανακανει??  :rolleyes: :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και ενώ ειχα αρχισει μαλιστα να απελπίζομαι κατά τις 5 το πρωι στο Λυκαβηττό και ετοιμαζομουν να βαλω το αυτοκινητο μπροστα με τη σκεψη "την πατησαμε σημερα", μου την επεσε εκεινη.
Και σκεφτομουν μετα "ελεος βρε κοπελα μου, στις 5 το αποφασισες? νυσταξα!!"
URL]]

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
πω μαγκεςςςςςςςςςςςς ψηθηκα τρελα για γυμναστηριοοοο....παω να παιξω στηθοςςςςςςς για το γκομενακιιιι

να κοντραρουμε τις βυζαρες μας αυριοο...το 2αρακι της με το δικο μου....παω την κανωωωωω αλανια !!!

Καληνυχτες

Να γαματε οσο μπορειτε ακομα γιατι μετα τα 90 η νοσταλγια βαραει κοκκινο....και μετανιωνουμε για πραγματα που δεν καναμε μικροτεροι...

δεν χρειαζεται πολυ σκεψη...JUST DO IT !

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν συνεχισει ετσι προβλέπω προληπτικα να κοβουμε απαντες το σεξ εδω μεσα!!!  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
http://[URL unfurl="true"]www.taxydromos.gr/data/news/14126756891656854399.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αληθεια 100% τύπε.
Τι διαολο, εσας στη ζωη σας δεν συμβαινει ποτέ τιποτα και σας φαινονται όλα απίστευτα?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αληθεια 100% τύπε.
Τι διαολο, εσας στη ζωη σας δεν συμβαινει ποτέ τιποτα και σας φαινονται όλα απίστευτα?
Φαντάζομαι οτι μεχρι τις 5 εσυ ησουν διακριτικος, οχι οτι η αλλη προεβαλε αντίσταση...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Φαντάζομαι οτι μεχρι τις 5 εσυ ησουν διακριτικος, οχι οτι η αλλη προεβαλε αντίσταση...
Κοιτα. Εκανα "διακριτικες" κινησεις. Αγγιγμα στο χερακι (τραβιότανε), λιγο παιχνιδι με τα μαλλια (καθότανε), λιγο πλησίασμα το προσωπο στο δικο της, λιγο κοιταγμα στα ματια...
(αμηχανία).
Τελικα κινηθηκε μονη της όταν απλως απελπιστηκα  :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κοιτα. Εκανα "διακριτικες" κινησεις. Αγγιγμα στο χερακι (τραβιότανε), λιγο παιχνιδι με τα μαλλια (καθότανε), λιγο πλησίασμα το προσωπο στο δικο της, λιγο κοιταγμα στα ματια...
(αμηχανία).
Τελικα κινηθηκε μονη της όταν απλως απελπιστηκα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι αγαπη μου, απλα περιμενε να κανεις πιο δραστικες κινησεις!!!!
Και εκεινη το ιδιο σκεφτοταν ποση ωρα ακομη θα περιμενει!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ναι αγαπη μου, απλα περιμενε να κανεις πιο δραστικες κινησεις!!!!
Και εκεινη το ιδιο σκεφτοταν ποση ωρα ακομη θα περιμενει!!!
Δεν νομιζω. Εξαλλου το συζητήσαμε και τις επομενες ημερες, και μου ειπε ότι ηρθε αποφασισμενη να μην κάνει τιποτα αλλά τελικα λυγισε από την σταση μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Δεν νομιζω. Εξαλλου το συζητήσαμε και τις επομενες ημερες, και μου ειπε ότι ηρθε αποφασισμενη να μην κάνει τιποτα αλλά τελικα λυγισε από την σταση μου.

Ψσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςς

Καμίνι είστε!!! Μέχρι και το ατσάλι λυγίζει στην γοητεία σας!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Απο τη στιγμη που ερχεται για τη βολτα το εχει αποφασισει οτι γουσταρει, εκει αν το παιξεις πολυ κυριος απλα χρονοτριβεις, θελει στριμωγμα!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Απο τη στιγμη που ερχεται για τη βολτα το εχει αποφασισει οτι γουσταρει, εκει αν το παιξεις πολυ κυριος απλα χρονοτριβεις, θελει στριμωγμα!!!
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Εξαλλου οι τακτικές μου, εχουν αποδειχθεί αλάνθαστες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467

Θα το έχω υπ' όψιν μου, στην περίπτωση που θα έλθετε να σας διαβάσω την ευχή του Αγίου Κυπριανού για την βασκανία.  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Παλιοτερα φοιτητρια, εχω βγει με εναν συνομηλικο που καναμε παρεα κ παμε ενα βραδυ για ποτο, μετα μια βολτα με το αυτοκινητο στη θαλασσα....
Τεσπα, αρχιζει την κομψη προσεγγιση.... αλλα δεν το προχωραει κιολας!!!
Εχω φτασει να ξαπλωσω στα ποδια του, να χω κλεισει ματια κ επι ωρες να μου χαιδευει προσωπο, μαλλια, κατεβαζει με τα πολλα το χερι προς το στηθος κ το παει περιφερειακα  :headbang: :headbang:
Τότε ημουν πιο μαζεμενη βεβαια κ εμεινε εκει το θεμα!!!
Την επομενη αυτος κλαιγοτανε γτ δεν εγινε κατι  :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Παλιοτερα φοιτητρια, εχω βγει με εναν συνομηλικο που καναμε παρεα κ παμε ενα βραδυ για ποτο, μετα μια βολτα με το αυτοκινητο στη θαλασσα....
Τεσπα, αρχιζει την κομψη προσεγγιση.... αλλα δεν το προχωραει κιολας!!!
Εχω φτασει να ξαπλωσω στα ποδια του, να χω κλεισει ματια κ επι ωρες να μου χαιδευει προσωπο, μαλλια, κατεβαζει με τα πολλα το χερι προς το στηθος κ το παει περιφερειακα  :headbang: :headbang:
Τότε ημουν πιο μαζεμενη βεβαια κ εμεινε εκει το θεμα!!!
Την επομενη αυτος κλαιγοτανε γτ δεν εγινε κατι  :uglystupid:
Ενταξει, δεν ειπαμε κι ετσι βρε μωρο μου!!! Για χαζο με περνας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom