Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 930K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
στον κινηματογραφο και με φιλη!!!

ε ωραια ....μετα την ταινια η φιλη θα φυγει...και θα παω με την γκομενα...αν με γουσταρει πραγματικα θα ερθει να πηδηχτουμε....

αν οχι αυριο....μεσα στις επομενες μερες θα την γαμησω !!!! δεν παιζει !!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ε ωραια ....μετα την ταινια η φιλη θα φυγει...και θα παω με την γκομενα...αν με γουσταρει πραγματικα θα ερθει να πηδηχτουμε....

αν οχι αυριο....μεσα στις επομενες μερες θα την γαμησω !!!! δεν παιζει !!!
Κερδισε τι εντυπωσεις κ της φιλης  ;)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Κερδισε τι εντυπωσεις κ της φιλης  ;)

ω ρε φιλε...ολοκληρο σχεδιο για ενα γαμησι  :grin:

Οκ ,αυριο θα ειμαι gentleman να κερδισω τις εντυπωσεις και της φιλης ετσι ωστε μεθαυριο να της ξεσκισω και τις 2 μαζι !!!  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Πόσα σκατά μπορούν να γραφτούν σε ένα τρίωρο, θεέ μου τι αμαρτίες πληρώνουμε.  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Τι ψηφοφορια είναι αυτή????????
Παλι εγω είμαι το θεμα???

Καλημέρα.
Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα.
Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ.

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο, έμμεσο ή άμεσο, να σας δείξουμε ότι είσθε ανεπιθύμητος στο παρόν νήμα αλλά η βλακεία είναι ανίκητος εδώ και χιλιάδες χρόνια!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Ενταξει, δεν ειπαμε κι ετσι βρε μωρο μου!!! Για χαζο με περνας???

κ. Αλέκο!
Είτε το πιστεύετε είτε όχι στο παρόν νήμα υπάρχουν μέλη των οποίων η ερωτική ζωή ενός ημερολογιακού έτους αντιστοιχεί με την δική σας ερωτική ζωή 10 ή και παραπάνω ολόκληρων ζωών.
Τα άτομα όμως αυτά δεν έχουν πει και ούτε θα πουν, δημόσια, έστω και μία λέξη για την ερωτική ζωή τους και τις κατά καιρούς συντρόφους τους [ είτε η σχέση διήρκεσε πολύ καιρό είτε ήταν one night stand ].
Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Αυτό συμβαίνει επειδή τα άτομα αυτά έχουν μάθει κατ΄ αρχήν να σέβονται τους εαυτούς τους [ αυτοεκτίμηση ] και στην συνέχεια τις συντρόφους τους [ σεβασμός ].
Ένα άτομο υπερφίαλο, με εμφανές κόμπλεξ κατωτερότητας, δειλό, ρουφιάνος, γλοιώδης και σαχλός, όπως εσείς, προφανώς και αδυνατεί να κατανοήσει τις παραπάνω αρετές. Η ψυχιατρική συνήθως αποδίδει τα προαναφερθέντα ελαττώματα και την τελική διαμόρφωση ενός < βουτυρομπεμπέ > ή  < μπούλη > στην ανατροφή, που το άτομο αυτό έλαβε στα πλαίσια μίας δεσποτικής μητριαρχικής οικογένειας [ υπάγετε τώρα να κλαφθείτε και να ζητήσετε νέο μπανάρισμα ].
Θεωρώ σίγουρο ότι με τον τρόπο που απαξιώσατε [ δημόσια ] την σύντροφό σας εκείνης της βραδιάς, έτσι θα απαξιώσετε [ δημόσια ] κάποια στιγμή αργότερα και την κα. Wilde Rose. Αλλά αυτό από ένα σημείο και μετά δεν μας αφορά. Αφορά την ίδια!
Σηκωθείτε και φύγετε από αυτό το νήμα.
Δεν ταιριάζετε στην αισθητική μας και στο διανοητικό επίπεδό μας.
Αναζητήστε, επιτέλους, την ένοια της λέξεως < αξιοπρέπεια > σε κάποιο καλό λεξικό της Ελληνικής γλώσσας, βρείτε λίγη από αυτή για μία και μοναδική φορά στη ζωή σας, αισθανθείτε θιγμένος από όλα όσα σας γράφω, βρίστε με και μη ξαναπατήσετε στο νήμα αυτό.
Αν συνεχίσετε να παραμένετε, θα είσθε στο έλεος της συνεχούς λοιδωρίας μου / μας, κ. ΓΕΛΟΙΕ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Η πλακα τύπε είναι ότι την τελευταια φορα ξεκινησε η άλλη στο ποτό να λεει ότι εχει σαν αρχη να μην πηγαινει με παντρεμένους, και εκανα επτά ωρες επιθεση γοητείας και βολτα στο Λυκαβηττο στις 4 το χαραμα και βολτα μετα στη θαλασσα και ολη την Αθηνα για να καταληξω να πηδηξω στις 7 το πρωι, τι τραβηξα.

Και ενώ ειχα αρχισει μαλιστα να απελπίζομαι κατά τις 5 το πρωι στο Λυκαβηττό και ετοιμαζομουν να βαλω το αυτοκινητο μπροστα με τη σκεψη "την πατησαμε σημερα", μου την επεσε εκεινη.
Και σκεφτομουν μετα "ελεος βρε κοπελα μου, στις 5 το αποφασισες? νυσταξα!!"

Το σεξ είναι σαν το μπανιο στη θαλασσα αγαπη μου, δεν τρωμε τρεις ωρες πριν.

Κοιτα. Εκανα "διακριτικες" κινησεις. Αγγιγμα στο χερακι (τραβιότανε), λιγο παιχνιδι με τα μαλλια (καθότανε), λιγο πλησίασμα το προσωπο στο δικο της, λιγο κοιταγμα στα ματια...
(αμηχανία).
Τελικα κινηθηκε μονη της όταν απλως απελπιστηκα  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν νομιζω. Εξαλλου το συζητήσαμε και τις επομενες ημερες, και μου ειπε ότι ηρθε αποφασισμενη να μην κάνει τιποτα αλλά τελικα λυγισε από την σταση μου.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Εξαλλου οι τακτικές μου, εχουν αποδειχθεί αλάνθαστες.

Ακριβως.
Η ιδια με διαβεβαιωνε μετα ότι εκανα ακριβως ότι χρειαζοταν για να πεσει, κι αν ειχα πιεσει την κατασταση θα εβγαινα χαμενος.

[size=30pt]Η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυίας είναι ότι η ευφυία έχει όρια! Άλμπερτ Αϊνστάιν[/size]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
μΑγκεςςς μολις γυρισα απο gym και πιστευω ειμαι πανετοιμος για τρελα γαμησια αυριο με το μωρο....

απλα αν δεν παμε σπιτι της....σπιτι μου δεν παιζει να την γαμησω....και αν την παω πριαμο και μου ριξει παλι αυτο το βλεμμα το πορνιδιο στην ρεσεψιον θα με παρει πρεφα το πουτανακι οτι γαμαω συνεχεια εκει...που να την σκισω ρε μαλακες...?

Δεν μου λέτε...

Επικοινωνει καθόλου η τσουτσούνα σας με το μυαλό σας;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
κ. Αλέκο!
Είτε το πιστεύετε είτε όχι στο παρόν νήμα υπάρχουν μέλη των οποίων η ερωτική ζωή ενός ημερολογιακού έτους αντιστοιχεί με την δική σας ερωτική ζωή 10 ή και παραπάνω ολόκληρων ζωών.
Τα άτομα όμως αυτά δεν έχουν πει και ούτε θα πουν, δημόσια, έστω και μία λέξη για την ερωτική ζωή τους και τις κατά καιρούς συντρόφους τους [ είτε η σχέση διήρκεσε πολύ καιρό είτε ήταν one night stand ].
Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Αυτό συμβαίνει επειδή τα άτομα αυτά έχουν μάθει κατ΄ αρχήν να σέβονται τους εαυτούς τους [ αυτοεκτίμηση ] και στην συνέχεια τις συντρόφους τους [ σεβασμός ].
Ένα άτομο υπερφίαλο, με εμφανές κόμπλεξ κατωτερότητας, δειλό, ρουφιάνος, γλοιώδης και σαχλός, όπως εσείς, πορφανώς και αδυνατεί να κατανοήσει τις παραπάνω αρετές. Η ψυχιατρική συνήθως αποδίδει τα προαναφερθέντα ελαττώματα και την τελική διαμόρφωση ενός < βουτυρομπεμπέ > ή  < μπούλη > στην ανατροφή, που το άτομο αυτό έλαβε στα πλαίσια μίας δεσποτικής μητριαρχικής οικογένειας [ υπάγετε τώρα να κλαφθείτε και να ζητήσετε νέο μπανάρισμα ].
Θερώ σίγουρο ότι με τον τρόπο που απαξιώσατε [ δημόσια ] την σύντροφό σας εκείνης της βραδιάς, έτσι θα απαξιώσετε [ δημόσια ] κάποια στιγμή αργότερα και την κα. Wilde Rose. Αλλά αυτό από ένα σημείο και μετά δεν μας αφορά. Αφορά την ίδια!
Σηκωθείτε και φύγετε από αυτό το νήμα.
Δεν ταιριάζετε στην αισθητική μας και στο διανοητικό επίπεδό μας.
Αναζητήστε, επιτέλους, την ένοια της λέξεως < αξιοπρέπεια > σε κάποιο καλό λεξικό της Ελληνικής γλώσσας, βρείτε λίγη από αυτή για μία και μοναδική φορά στη ζωή σας, αισθανθείτε θιγμένος από όλα όσα σας γράφω, βρίστε με και μη ξαναπατήσετε στο νήμα αυτό.
Αν συνεχίσετε να παραμένετε, θα είσθε στο έλεος της συνεχούς λοιδωρίας μου / μας, κ. ΓΕΛΟΙΕ!
Σε όποιο λεξικό και να ανατρέξει θα την ερμηνεύσει με το όσο φτάνει το μυαλό του. Δυστυχώς δε φτάνει μέχρι εκεί που η ερμηνεία της λέξεως ´´αξιοπρέπεια ´´ απαιτεί.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Σε όποιο λεξικό και να ανατρέξει θα την ερμηνεύσει με το όσο φτάνει το μυαλό του. Δυστυχώς δε φτάνει μέχρι εκεί που η ερμηνεία της λέξεως ´´αξιοπρέπεια ´´ απαιτεί.

images

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.450
Πόντοι
606
:coffee:
καλημερα μποις εντ γκερλς

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Καλημέρα.
Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα.
Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ.

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο, έμμεσο ή άμεσο, να σας δείξουμε ότι είσθε ανεπιθύμητος στο παρόν νήμα αλλά η βλακεία είναι ανίκητος εδώ και χιλιάδες χρόνια!

Εκτός από τις εμμονές που έχετε με τις ψηφοφορίες, διακρίνω και μία υπέρμετρη έπαρση, που εκδηλώνεται με  ηγεμονικά παραληρήματα και άκρατη κτητικότητα.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Εκτός από τις εμμονές που έχετε με τις ψηφοφορίες, διακρίνω και μία υπέρμετρη έπαρση, που εκδηλώνεται με  ηγεμονικά παραληρήματα και άκρατη κτητικότητα.  :)

Και εφόσον ταυτίζεσθε τόσο πολύ με τον κ. Αλέκο, γιατί δεν ανοίγετε ένα κοινό νήμα να αλληλοθαυμάζεσθε;;;
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Και εφόσον ταυτίζεσθε τόσο πολύ με τον κ. Αλέκο, γιατί δεν ανοίγετε ένα κοινό νήμα να αλληλοθαυμάζεσθε;;;
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια.

Παρά τούτο, θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία.

Εσείς που καμώνεστε  τον φειδωλό στις δηλώσεις και τον μετρημενο και σοβαρό στην συμπεριφορά, γιατί αφήσατε να εννοηθεί στα ανωτέρω γραπτά σας ότι γράφετε έξ΄όνόματος όλων;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Μέχρι στιγμής την 3η επιλογή έχουν ψηφίσει 3 άτομα.
Το ένα είναι η κα. Wilde Rose [ απόλυτα κατανοητό ], το δεύτερο είναι ο κ. NICK TRIVE [ για πλάκα ] και το τρίτο είναι [ με ποσοστό πιθανολόγησης 50% ] είτε ο ίδιος ο κ. Αλέκος είτε ο θαυμαστής του, κ. The Saint!
:2funny:  :-* :-* :-*

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Εσείς που καμώνεστε  τον φειδωλό στις δηλώσεις και τον μετρημενο και σοβαρό στην συμπεριφορά, γιατί αφήσατε να εννοηθεί στα ανωτέρω γραπτά σας ότι γράφετε έξ΄όνόματος όλων;

Τα π.μ. που λαμβάνω, μου δίδουν το δικαίωμα αυτό. Όσοι θεωρούν ότι δεν ταυτίζονται με τις παραπάνω δηλώσεις του νήματος, μπορούν να διαχωρίσουν τη θέση τους [ ως υμείς φροντίσατε να πράξετε ].
Καλή επιτυχία στο νήμα, που θα ιδρύσετε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Εσείς που καμώνεστε  τον φειδωλό στις δηλώσεις και τον μετρημενο και σοβαρό στην συμπεριφορά, γιατί αφήσατε να εννοηθεί στα ανωτέρω γραπτά σας ότι γράφετε έξ΄όνόματος όλων;

Και να γνωρίζετε επίσης ότι ακόμη και αν ιδρύσετε άλλο νήμα, ως ωδή προς τον κ. Αλέκο, εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμεθα μαζί σας και να αποκαλύπτουμε τις πτυχές της ζωής σας.
Ήδη στη κατοχή του νήματος υπάρχουν νέες πληροφορίες, οι οποίες θα αξιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, κ. The Saint!
Αλήθεια υπήρξε στιγμή στη ζωή σας που σκεφθήκατε να παύσετε να συναντάτε εργαζόμενες; Και αν ναι, υπήρξαν συμπτώματα εξαιτίας της αποχής αυτής;;;  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom