Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 930K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
2.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Τα π.μ. που λαμβάνω, μου δίδουν το δικαίωμα αυτό. Όσοι θεωρούν ότι δεν ταυτίζονται με τις παραπάνω δηλώσεις του νήματος, μπορούν να διαχωρίσουν τη θέση τους [ ως υμείς φροντίσατε να πράξετε ].
Καλή επιτυχία στο νήμα, που θα ιδρύσετε!

Μαρτυράτε από την πρώτη κιόλας στιγμή;  :2funny: :2funny: :2funny:

Δέχεστε λοιπόν εμμέσως πλην σαφώς, να γίνετε  αποδέκτης της δειλίας και ρουφιανιάς των μελών, που δεν έχουν το θάρρος και το σθένος να εκφέρουν δημοσία την γνώμη τους.

Και όχι μόνον αυτό!!!  Αλλά προχωράτε παραπέρα και γίνεστε και το φερέφωνο αυτών των δειλών και ρουφιάνων, που προτιμούν να δρούν υπογείως για να μην κακοχαρακτηρισθούν.

Το παράδοξο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι για δειλία και ρουφιανιά κατακρίνετε μόνο τον κ. Αλεξ.  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια.

Παρά τούτο, θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία.

Εσείς που καμώνεστε  τον φειδωλό στις δηλώσεις και τον μετρημενο και σοβαρό στην συμπεριφορά, γιατί αφήσατε να εννοηθεί στα ανωτέρω γραπτά σας ότι γράφετε έξ΄όνόματος όλων;
Καλημέρα κύριε.
Ξέρετε ότι σας εκτιμώ αλλά θα ήθελα μια απάντηση επί ενός ερωτήματος.

Εκφράσεις του τύπου " όσοι συμμετέχετε στο παρόν νήμα είστε αξιολύπητοι" δεν σας αγγίζουν?

και αν όχι, είχατε προσωπικό μύνημα από τον Κ. Αλέκο ότι σας εξαιρεί ή απλά θεωρείτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση βλακώδη και μη άξια αναφοράς?

Προσωπικά αξιολύπητος από τον κ. Αλέκο δε θα γίνω ποτέ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Δέχεστε λοιπόν εμμέσως πλην σαφώς, να γίνετε  αποδέκτης της δειλίας και ρουφιανιάς των μελών, που δεν έχουν το θάρρος και το σθένος να εκφέρουν δημοσία την γνώμη τους.

Και όχι μόνον αυτό!!!  Αλλά προχωράτε παραπέρα και γίνεστε και το φερέφωνο αυτών των δειλών και ρουφιάνων, που προτιμούν να δρούν υπογείως για να μην κακοχαρακτηρισθούν.

Το παράδοξο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι για δειλία και ρουφιανιά κατακρίνετε μόνο τον κ. Αλεξ.  :2funny:

URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Ομιλείτε την Ελληνικήν καλώς [ κατά τεκμήριον μαχητόν αν θέλετε ].
Η χρήσις της λέξεως < φερέφωνο > είναι επιεικώς ατυχής αφού οι απόψεις, που ανήρτησα, είναι προϊόν δικής μου βούλησης και σκέψης.
Άλλωστε εάν έχετε την δυνατότητα να αναγνώσετε τις προηγούμενες σελίδες, θα δείτε ότι πλείστα όσα μέλη λοιδωρούν ή επικρίνουν, άμεσα ή έμμεσα, τον κ. Αλέκο. Αλλά ο θαυμασμός σας προς τον κ. Αλέκο, σας κάνει και εσάς να τα προσπερνάτε!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Καλημέρα κύριε.
Ξέρετε ότι σας εκτιμώ αλλά θα ήθελα μια απάντηση επί ενός ερωτήματος.

Εκφράσεις του τύπου " όσοι συμμετέχετε στο παρόν νήμα είστε αξιολύπητοι" δεν σας αγγίζουν?

και αν όχι, είχατε προσωπικό μύνημα από τον Κ. Αλέκο ότι σας εξαιρεί ή απλά θεωρείτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση βλακώδη και μη άξια αναφοράς?

Προσωπικά αξιολύπητος από τον κ. Αλέκο δε θα γίνω ποτέ.

Δείτε κύριε.

Δεν ξέρω γι εσάς, αλλά συνήθως εγώ, δεν λαμβάνω σοβαρά υπ΄όψιν μου τους αφορισμούς που διατυπώνονται στον παρόντα. Πολύ περισσότερο δε, όταν αυτοί προέρχονται από γνωστούς κωλοτουμπάκηδες.

Αλλά ας αφήσουμε αυτή την γενική παρατήρηση, και ας έλθουμε στο προκείμενο.

Προσωπικά διασκεδάζω πολύ με την ευρηματικότατη μυθοπλαστικότητα που έχει ο κ. Άλεξ όταν περιαυτολογεί. Ομολογώ, πως είναι πάρα πολλές οι φορές που έχω μείνει άναυδος, διαβάζοντας αυτά που σκαρφίζεται με σκοπό να πλασάρει τον εαυτό του ως μέγα γόη, πλούσιο, επιτυχημένο επαγγελματία κ.λ.π. Κοντολογίς, να παραστήσει τον τέλειο και ιδανικό άνδρα.

Το καλυτερο μου βέβαια είναι, ότι παρά τις συνεχείς υπερφίαλες και προκλητικότατες δηλώσεις του, και παρά το γεγονός του ότι προκειμένου να αυτοδιαφημιστεί δεν έχει ηθικούς φραγμούς και όρια, ισχυρίζεται με σθένος ότι είναι σοβαρός, μετρημένος, ηθικός, μετριοπαθής, και έμπιστος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Δείτε κύριε.

Δεν ξέρω γι εσάς, αλλά συνήθως εγώ, δεν λαμβάνω σοβαρά υπ΄όψιν μου τους αφορισμούς που διατυπώνονται στον παρόντα. Πολύ περισσότερο δε, όταν αυτοί προέρχονται από γνωστούς κωλοτουμπάκηδες [ aka κ. Αλεκος ].

Προσωπικά διασκεδάζω πολύ με την ευρηματικότατη μυθοπλαστικότητα που έχει ο κ. Άλεξ όταν περιαυτολογεί. Ομολογώ, πως είναι πάρα πολλές οι φορές που έχω μείνει άναυδος, διαβάζοντας αυτά που σκαρφίζεται με σκοπό να πλασάρει τον εαυτό του ως μέγα γόη, πλούσιο, επιτυχημένο επαγγελματία κ.λ.π. Κοντολογίς, να παραστήσει τον τέλειο και ιδανικό άνδρα.

Το καλυτερο μου βέβαια είναι, ότι παρά τις συνεχείς υπερφίαλες και προκλητικότατες δηλώσεις του, και παρά το γεγονός του ότι προκειμένου να αυτοδιαφημιστεί δεν έχει ηθικούς φραγμούς και όρια, ισχυρίζεται με σθένος ότι είναι σοβαρός, ήθικός, μετριοπαθής, και έμπιστος.

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δείτε κύριε.

Δεν ξέρω γι εσάς, αλλά συνήθως εγώ, δεν λαμβάνω σοβαρά υπ΄όψιν μου τους αφορισμούς που διατυπώνονται στον παρόντα. Πολύ περισσότερο δε, όταν αυτοί προέρχονται από γνωστούς κωλοτουμπάκηδες.

Το καλυτερο μου βέβαια είναι, ότι παρά τις συνεχείς υπερφίαλες και προκλητικότατες δηλώσεις του, και παρά το γεγονός του ότι προκειμένου να αυτοδιαφημιστεί δεν έχει ηθικούς φραγμούς και όρια, ισχυρίζεται με σθένος ότι είναι σοβαρός, μετρημένος, ηθικός, μετριοπαθής, και έμπιστος.
Με καλύψατε.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ορισμενοι εχουν πολυ δουλεια !! τοση που δεν μπορουν να σηκωσουν κεφαλι!! .....αλλα για να σαλιαριζουν με κορασιδες αριστερα δεξια βρισκουν χρονο!! Αυτα !  :new_shocked:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εκτός από τις εμμονές που έχετε με τις ψηφοφορίες, διακρίνω και μία υπέρμετρη έπαρση, που εκδηλώνεται με  ηγεμονικά παραληρήματα και άκρατη κτητικότητα.  :)

ωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!  :orchestra: Μπλιζ στην ειπε !!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα γκαβλες. Οχι βέβαια τόσο γκάβλες όσο ο αλεξ και η ροζυ που είναι υπεργκαλες γκάβλες  :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
ωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!  :orchestra: Μπλιζ στην ειπε !!!

Σεις μάλλον δεν προλάβατε να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις.
Εν πάση περιπτώσει καταχωρείσθε ως θαυμαστής του κ. Αλέκου!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα!!!
Μπλιζ στραβα ξυπνησες παλι???  :tired:

Stories

Νέο!