erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
α τα αλλαζεις τωρα; πηγες να την πεις στον μπραμπισιους και μετα θα φταιω εγω που δεν ερχεται στο θρεντ; θα σας πηδηξω που μου τον διωχνετεΚαι να διαφωνούσαμε να πω
α τα αλλαζεις τωρα; πηγες να την πεις στον μπραμπισιους και μετα θα φταιω εγω που δεν ερχεται στο θρεντ; θα σας πηδηξω που μου τον διωχνετεΚαι να διαφωνούσαμε να πω
Δεκτές οποιεσδήποτε υποδείξεις για πιθανά λάθη μου.α τα αλλαζεις τωρα; πηγες να την πεις στον μπραμπισιους και μετα θα φταιω εγω που δεν ερχεται στο θρεντ; θα σας πηδηξω που μου τον διωχνετε
:-* αι νοου..Δεκτές οποιεσδήποτε υποδείξεις για πιθανά λάθη μου.
Μα ειναι τόσο έξυπνοι και οι δυο πως ειναι δυνατον..Φοβούμαι όμως ότι θα το κατανοήσουν όλοι οι άλλοι εκτός από τους δύο ...
Ελα μου ντε!!!Μα ειναι τόσο έξυπνοι και οι δυο πως ειναι δυνατον..
Πάντως τον διωξαμε για να μας πηδήξεις:-* αι νοου..
το αποφασισα ρε ! θα την παω στο prive ...που ειναι διακριτικο...καλος ο πριαμος...αλλα μονο για πουτανες κατα την γνωμη μου....
δεν ειναι να πηγαινεις γυναικες εκει...ειδικα αν εισαι πουτανιαρης....αυτες στην ρεσεψιον ειναι στην κοσμαρα τους...
ΚΑΛΑ η Γριεντζωωωωωωωωωω δεν υπααααρχει μαλακες.....μεγαλυτερο καρφωμα δεν υπαρχει....πες η πιτσιρικα η μελαχρινη τρωγεται καπως
Και γιατί δεν την πας σε εκείνο στην Αγία Παρασκευή?
Εγω ειχα παει στον πριαμο μια μαμα και μαλιστα αυτη μου τον ειχε πρωτεινει φενεται ηταν πολυ σεμνη γενικατο αποφασισα ρε ! θα την παω στο prive ...που ειναι διακριτικο...καλος ο πριαμος...αλλα μονο για πουτανες κατα την γνωμη μου....
δεν ειναι να πηγαινεις γυναικες εκει...ειδικα αν εισαι πουτανιαρης....αυτες στην ρεσεψιον ειναι στην κοσμαρα τους...
ΚΑΛΑ η Γριεντζωωωωωωωωωω δεν υπααααρχει μαλακες.....μεγαλυτερο καρφωμα δεν υπαρχει....πες η πιτσιρικα η μελαχρινη τρωγεται καπως
Μην ξύνεις πληγές, προσεχε τα ονοματα που αναφερειςMidas στον παραδρομο της εθνικης εγγυηση
καλησπερα ροουζΜην ξύνεις πληγές, προσεχε τα ονοματα που αναφερεις
Midas στον παραδρομο της εθνικης εγγυηση
Τι κάνεις σισιέ??καλησπερα ροουζ
ολα καλα εσυ;Τι κάνεις σισιέ??
Όποιος πλησιάζει εκεί μπορεί να εξαφανισθεί / μπαναρισθεί!
Τελεια!!!ολα καλα εσυ;
χαιρομαι ,χαιρομαι να περνατε οσο μπορειτε ολοι καλαΤελεια!!!
χαχαχααχαχχχαχαχχαχαχχχαχχχχ και αυτος γιαυτο εφυγε..Πάντως τον διωξαμε για να μας πηδήξεις