Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 943K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και να διαφωνούσαμε να πω
  α τα αλλαζεις τωρα; πηγες να την πεις στον μπραμπισιους και μετα θα φταιω εγω που δεν ερχεται στο θρεντ; θα σας πηδηξω που μου τον διωχνετε :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
  α τα αλλαζεις τωρα; πηγες να την πεις στον μπραμπισιους και μετα θα φταιω εγω που δεν ερχεται στο θρεντ; θα σας πηδηξω που μου τον διωχνετε :2funny:
Δεκτές οποιεσδήποτε υποδείξεις για πιθανά λάθη μου.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
το αποφασισα ρε ! θα την παω στο prive ...που ειναι διακριτικο...καλος ο πριαμος...αλλα μονο για πουτανες κατα την γνωμη μου....

δεν ειναι να πηγαινεις γυναικες εκει...ειδικα αν εισαι πουτανιαρης....αυτες στην ρεσεψιον ειναι στην κοσμαρα τους...

ΚΑΛΑ η Γριεντζωωωωωωωωωω δεν υπααααρχει μαλακες.....μεγαλυτερο καρφωμα δεν υπαρχει....πες η πιτσιρικα η μελαχρινη τρωγεται καπως

Και γιατί δεν την πας σε εκείνο στην Αγία Παρασκευή?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
το αποφασισα ρε ! θα την παω στο prive ...που ειναι διακριτικο...καλος ο πριαμος...αλλα μονο για πουτανες κατα την γνωμη μου....

δεν ειναι να πηγαινεις γυναικες εκει...ειδικα αν εισαι πουτανιαρης....αυτες στην ρεσεψιον ειναι στην κοσμαρα τους...

ΚΑΛΑ η Γριεντζωωωωωωωωωω δεν υπααααρχει μαλακες.....μεγαλυτερο καρφωμα δεν υπαρχει....πες η πιτσιρικα η μελαχρινη τρωγεται καπως
Εγω ειχα παει στον πριαμο μια μαμα και μαλιστα αυτη μου τον ειχε πρωτεινει φενεται ηταν πολυ σεμνη γενικα  :2funny:
Στην κηφησια εχει κατι ωραια ξενοδοχεια που πανε σε τετεια φαση αλλα ειναι και ξεκαρφωμα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Midas στον παραδρομο της εθνικης εγγυηση :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.