erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να την καμεις και κορνιζα. Καποτυε που θα γινω διάσημη θα με θυμηθεις . Θα λες εχω ..early erinalΕ οχι και αχαριστοι!!!
Αφου θα την τυπωσω να την κρατησω ενθυμιο!!!
να την καμεις και κορνιζα. Καποτυε που θα γινω διάσημη θα με θυμηθεις . Θα λες εχω ..early erinalΕ οχι και αχαριστοι!!!
Ε οχι και αχαριστοι!!!
τεραστιο κωλοπαιδο εισθε δεσποινις και το ξερετε με αφηνετε σαν τον καβουρα στα καρβουνα καποια στιγμη θα απηυδησω και θα φυγω ομως και εστω για λιγο θα στεναχωρηθειτεειμαι γνωστο κωλοπαιδι το εχετε παρακαμει ολοι θετε και ιδιαιτερο χαιρετισμο δεν ειπα καλημερα. εξαλλου ιδια κι ομοια ειστε εσυ και η ροζυ;
Δεν πιστευω να ειναι Λιζα το πραγματικο σου ονομα?να την καμεις και κορνιζα. Καποτυε που θα γινω διάσημη θα με θυμηθεις . Θα λες εχω ..early erinal
Οχι του ριχνω στο μπουστο!!!ειμαι γνωστο κωλοπαιδι το εχετε παρακαμει ολοι θετε και ιδιαιτερο χαιρετισμο δεν ειπα καλημερα. εξαλλου ιδια κι ομοια ειστε εσυ και η ροζυ;
Ρε Μπλιζ ξεκόλλα επιτέλους!!!Περί κατανόησης του περιεχομένου της ωδής, ουδείς λόγος!
Να μην μπλεκεις με κωλοπαιδια σαν εμενα, φιλικη συμβουλητεραστιο κωλοπαιδο εισθε δεσποινις και το ξερετε με αφηνετε σαν τον καβουρα στα καρβουνα καποια στιγμη θα απηυδησω και θα φυγω ομως και εστω για λιγο θα στεναχωρηθειτε
αυτα εχουν την χαρη και την γλυκα ομως ;)μου λετε σαφως και ρητως να παρω πουλο;Να μην μπλεκεις με κωλοπαιδια σαν εμενα, φιλικη συμβουλη
Ρε Μπλιζ ξεκόλλα επιτέλους!!!
Εχουμε διαφορετικη οπτική αν μη τι αλλο ξεπερασε το!!!
Εχεις φαει σκαλωμα κ δεν μπορω να καταλαβω γτ τοσο πολυ πια!!!
Σου λεω να μην μου ριχνεις βαρος για τις δικες σου επιλογες...αυτα εχουν την χαρη και την γλυκα ομως ;)μου λετε σαφως και ρητως να παρω πουλο;
οχι δεν σου ριχνω βαρος.Τον πουλο να τον παρω;Σου λεω να μην μου ριχνεις βαρος για τις δικες σου επιλογες...
Μην βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα και γενικως προσεξε τι μου βαζεις στο στομαοχι δεν σου ριχνω βαρος.Τον πουλο να τον παρω;
ενταξει τοτε.Προσεχω,προσεχωΜην βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα και γενικως προσεξε τι μου βαζεις στο στομα
Μην βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα και γενικως προσεξε τι μου βαζεις στο στομα
πες τα πες ταΓια να είμεθα όμως αντικειμενικοί, κυρια, στον κ. Μπραμπ ποτέ δεν είπατε να προσέχει.
Μόνο τον κ. CCSS13 και τον αδερφό μου αποπαίρνετε!
Καταπληκτικός !!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Το νήμα ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε κριτική του νηματοθέτη για ξενοδοχείο ημιδιαμονής.
καλησπερα δεν σε χαιρετησα σημερα