blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Ευχαριστώ!
Σας απάντησα ήδη.
Καλησπέρα
Εχω να δηλώσω τη στήριξη μου στον σύντροφο αγωνιστή Ντομινίκ Στρος Κάν .
Έτσι : Ειναι ένας από μας .
Συγκινούμαι και το εννοώ! Επειδή σας γνωρίζω και στη πραγματική ζωή και ξέρω πόσο εξαίρετος και ειλικρινής άνθρωπος είσθε, το ν΄ ακούω τόσο καλές λέξεις είναι πραγματικά συγκινητικό.
Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά!
Έχετε εξαιρετικό γούστο
Έχετε εξαιρετικό γούστο
Με τρελαίνει απίστευτα η Henessy
Δείτε επίσης αυτό εδώ το μικρό trailer: www.asstraffic.com/video/asstraffic/henessy/12740?nats=MTYzLjIuMy4zLjAuMC4wLjAuMA]http:
Και στην αρχή μ'αρέσει που κάνει teasing :-*Το είδαμε!
Απύθμενη ... και πολύ υπομονετική από το 0:50 και έπειτα!
Καλησπέρα αδερφέ HouseΧαιρετώ ιδιαιτέρως τον αδερφό yorkie !
πω πω παιδααααααααα ξεσκιστηκαααααα ρε τρελεεεεεεεε την ξεκολιασααααααα σε 10`μερες παλι βαριεμαι να γαμαωωωωωωωω
Κορινάκι ποια νομίζεις ότι είσαι και το παίζεις τόσο ντίβα? Πώς την έχεις δει και δεν βγαίνεις καν να σε δούμε δηλαδή? Ποιος νομίζεις ότι είμαι που με βλέπεις στο σαλόνι από την κάμερα και απαιτείς να φύγω για να βγεις να σε δουν οι Πακιστανοί?
Πολύ κακό πράγμα η υπεροψία Κορινάκι και αν λες ότι εγώ είμαι ένα τίποτα για σένα, τότε εσύ είσαι ένα τίποτα γενικά. Και αν λες ότι όλοι οι πελάτες σου είναι ένα τίποτα και σκέφτεσαι μόνο τον άντρα της ζωής σου, κόψε καλύτερα το πουτανιλίκι και μείνε μόνο μαζί του για να δούμε πόσο θα σ' αγαπάει όταν δεν θα του φέρνεις πια λεφτά.
Αυτά από μένα για να καταλάβουν και οι άλλοι τι περίπτωση είσαι, γιατί πάρα πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου και δεν το άξιζες καθόλου δυστυχώς!