wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μονο που οι ενδιαφερομενοι το αντιλήφθηκαν από την αναποδηχαχαχααχαχχχαχαχχαχαχχχαχχχχ και αυτος γιαυτο εφυγε..
Μονο που οι ενδιαφερομενοι το αντιλήφθηκαν από την αναποδηχαχαχααχαχχχαχαχχαχαχχχαχχχχ και αυτος γιαυτο εφυγε..
μην μιλας γραψε με και στο μουνι σουχαχαχααχαχχχαχαχχαχαχχχαχχχχ και αυτος γιαυτο εφυγε..
Καλησπέρα Ερι, γαματη η ραψωδιαΕγω πάντως θα εκδώσω βιβλιο με ραψωδιες του μπου και θα κονομησω χονδρα
αυτα ειναι φιλτατε
Καιρό εχω να παω....
Εγω πάντως θα εκδώσω βιβλιο με ραψωδιες του μπου και θα κονομησω χονδρα
ελα να νε περιμενω αν ειναι για Γονιδαρο και Χολιδη ;)Καιρό εχω να παω....
Καλό!!!! ;)ελα να νε περιμενω αν ειναι για Γονιδαρο και Χολιδη ;)
πες το και εγινε για τα μπουζουκια. Θα ειμαι και κυριοςΚαλό!!!! ;)
Δεν έχω καμία αμφιβολία!!!πες το και εγινε για τα μπουζουκια. Θα ειμαι και κυριος
χαιρομαι που με πιστευειςΔεν έχω καμία αμφιβολία!!!
Και αυτό το ήθελεΜονο που οι ενδιαφερομενοι το αντιλήφθηκαν από την αναποδη
Εννοείται!!!Και αυτό το ήθελε
γεια σου σισιε δεν νομιζω να χαλαστηκες μιλας με την ροζυ που σου δινει την δεουσα σημασια και ολα καλαμην μιλας γραψε με και στο μουνι σου
Ποιος αλλος εγραψε ρε ωδη για εσας; αχαριστοιΚαλησπέρα Ερι, γαματη η ραψωδια
χαλαστηκα ναι γιατι με γραφεις συνεχως,αδιαλειπτως και προκλητικως Εσυ θελω να μου δινεις σημασια δεσποινις Εριναλγεια σου σισιε δεν νομιζω να χαλαστηκες μιλας με την ροζυ που σου δινει την δεουσα σημασια και ολα καλα
Ε οχι και αχαριστοι!!!Ποιος αλλος εγραψε ρε ωδη για εσας; αχαριστοι
ειμαι γνωστο κωλοπαιδι το εχετε παρακαμει ολοι θετε και ιδιαιτερο χαιρετισμο δεν ειπα καλημερα. εξαλλου ιδια κι ομοια ειστε εσυ και η ροζυ;χαλαστηκα ναι γιατι με γραφεις συνεχως,αδιαλειπτως και προκλητικως Εσυ θελω να μου δινεις σημασια δεσποινις Εριναλ