alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Φαγητό στο πρωτο ραντεβού ποτέ. Νόμος απαράβατος.Α μπραβο....Στο λαδοχαρτο κιολαs.......Και στο τελοs μια τσανακα με γιαουρτι να την κανουνε ταρατσα
Φαγητό στο πρωτο ραντεβού ποτέ. Νόμος απαράβατος.Α μπραβο....Στο λαδοχαρτο κιολαs.......Και στο τελοs μια τσανακα με γιαουρτι να την κανουνε ταρατσα
Εμενα η σιγουρη συνταγή είναι ποτό, βολτα στον λυκαβηττο και μετα σπιτι. Αλανθαστο. Εχει δουλεψει 4 στα 4 ως τωρα.
Μάθε τους μπαλίτσα αγαπη μουΑν γουσταρει η δικια σου, τουλαχιστον η αλλη θα ειναι απασχολημενη να μιλαει με καποιον!!!
Φαγητό στο πρωτο ραντεβού ποτέ. Νόμος απαράβατος.
τζατζικι καλυτερα να βρωμανε κιολαςΑ μπραβο....Στο λαδοχαρτο κιολαs.......Και στο τελοs μια τσανακα με γιαουρτι να την κανουνε ταρατσα
Αν γουσταρει η δικια σου, τουλαχιστον η αλλη θα ειναι απασχολημενη να μιλαει με καποιον!!!
Η πλακα τύπε είναι ότι την τελευταια φορα ξεκινησε η άλλη στο ποτό να λεει ότι εχει σαν αρχη να μην πηγαινει με παντρεμένους, και εκανα επτά ωρες επιθεση γοητείας και βολτα στο Λυκαβηττο στις 4 το χαραμα και βολτα μετα στη θαλασσα και ολη την Αθηνα για να καταληξω να πηδηξω στις 7 το πρωι, τι τραβηξα.θα τους δωσω κανα χιλιαρικο στα village να διακοψουνε την ταινια στο μισαωρο για τεχνικο προβλημα...με λαδωμα ολα γινονται...
και μετα σπιτι τους για γαμησια !!!
Και κομματακι παστουρμα ;)τζατζικι καλυτερα να βρωμανε κιολας
Τωρα πρεπει να βρεις ποιον φιλο να φωνάξειςμιλαμε εισαι ιδιοφυιιααααααααα !!!
Αυτο θα κανω ! δεν γαμιεται....θα φερω και εναν αλλον να πιασει την μπαρλα με την αλλη να με αφησει με το μωρο ελευθερο
Το φαγητο ερχεται αφου προηγηθει το σεξ. Στα επομενα ραντεβου για να μπορεις να το ενταξεις κ θεματικα ;)ναι ρε μαλακες τι φαγητο...εγω καταρχας δεν εχω ορεξη να βαλω μπουκια στο στομα μου...το μονο που σκεφτομαι στο πρωτο ραντεβου ειναι το γαμησι και τιποτα παραπανω
μιλαμε εισαι ιδιοφυιιααααααααα !!!
Αυτο θα κανω ! δεν γαμιεται....θα φερω και εναν αλλον να πιασει την μπαρλα με την αλλη να με αφησει με το μωρο ελευθερο
Η πλακα τύπε είναι ότι την τελευταια φορα ξεκινησε η άλλη στο ποτό να λεει ότι εχει σαν αρχη να μην πηγαινει με παντρεμένους, και εκανα επτά ωρες επιθεση γοητείας και βολτα στο Λυκαβηττο στις 4 το χαραμα και βολτα μετα στη θαλασσα και ολη την Αθηνα για να καταληξω να πηδηξω στις 7 το πρωι, τι τραβηξα.
Ναι αλλα νηστικο αρκουδι δεν χορευειΤο φαγητο ερχεται αφου προηγηθει το σεξ. Στα επομενα ραντεβου για να μπορεις να το ενταξεις κ θεματικα ;)
Τωρα πρεπει να βρεις ποιον φιλο να φωνάξεις
πολυ γκαμαι αυτο το αλεξΗ πλακα τύπε είναι ότι την τελευταια φορα ξεκινησε η άλλη στο ποτό να λεει ότι εχει σαν αρχη να μην πηγαινει με παντρεμένους, και εκανα επτά ωρες επιθεση γοητείας και βολτα στο Λυκαβηττο στις 4 το χαραμα και βολτα μετα στη θαλασσα και ολη την Αθηνα για να καταληξω να πηδηξω στις 7 το πρωι, τι τραβηξα.
Θα χεις φαει απο πρινΝαι αλλα νηστικο αρκουδι δεν χορευει
Και ενώ ειχα αρχισει μαλιστα να απελπίζομαι κατά τις 5 το πρωι στο Λυκαβηττό και ετοιμαζομουν να βαλω το αυτοκινητο μπροστα με τη σκεψη "την πατησαμε σημερα", μου την επεσε εκεινη.πολυ γκαμαι αυτο το αλεξ
Αχα............Γλυτωνω κι απ τα εξοδαΘα χεις φαει απο πριν