Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=20pt]Βοηθήστε μας να απεξαρτηθούμε![/size]

[size=30pt]ΦΗΦΙΣΤΕ στη νέα ψηφοφορία!!![/size]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αυτη τη στιγμη το εχω κοψει 11 μερες και πρεπει να μεινω ακαπνος αλλες 6 λογω γιατρου.Ειμαι καππνιστης 23 χρονια και το κοβω οποτε θελω. Δεν θελω ομως μου αρεσει.Τσιγαρο,καφε,αλκοολ κουμπωνει ωραια  :grin: στις εξετασεις που κανω μεχρι στιγμης κομπλε ειμαι ομως  :cheesy:
Εγω εχω να το μυρισω 1μισι χρονο και παω για 2.οταν πω οτι το εκοψα πρωτα θα μου κοπει το χερι ( δε λεω ο πουτσος γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται... Μη λεμε και μεγαλα λογια :2funny:)
Και μετα θα ξανακανω. Ωραια κουμπονει ναι. Εχω κανει πολλες κρεπαλες. Αλλα εχεις δει ποτε καρκινοπαθη σε τελικο σταδιο; Δε θες..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τεραστιες διαφορες σε αυτους που καπνιζουν χρονια. Πραγματικά ειναι ωραίο το να καπνίζεις αλλα ειναι τρομερα καταστροφικό, και δεν τα λεω ολα αυτα εκ του ασφαλούς γιατί υπήρξα καπνίστρια  :)
Ε ναι ξερω,το θεμα ειναι να κρατιεσαι καθε φορα και απο λιγο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω εχω να το μυρισω 1μισι χρονο και παω για 2.οταν πω οτι το εκοψα πρωτα θα μου κοπει το χερι ( δε λεω ο πουτσος γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται... Μη λεμε και μεγαλα λογια :2funny:)
Και μετα θα ξανακανω. Ωραια κουμπονει ναι. Εχω κανει πολλες κρεπαλες. Αλλα εχεις δει ποτε καρκινοπαθη σε τελικο σταδιο; Δε θες..

Κάπως έτσι αλλα ας πούμε κάτι αλλο ευχάριστο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αναλαμβανω τα ρισκα μου και εχω χασει απο καρκινο ξαδελφο :) απλα δεν με καιει κουφαρι ειμαι που λενε και θελω να περναω καλα.Μια καταχρηση εχω το τσιγαρο δεν γαμιεται  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σαουλ τι να μαγειρεψω σημερις;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ε αν στα καλα καθουμενα σου κανει poke μπορει να ταραχτεις. Οι γυναικες τρομαζουν ευκολα
Αν ειναι κανα θηριο οπως του Νικ ισως!!
Αν παλι ειναι καμια μπαμια 8 εκ. επίσης, αλλα για διαφορετικούς λόγους....  :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

να υποθεσω υπονοεις σε ποια κατηγορια ανηκω. Πιστευω ειμαι καπου στο ενδιαμεσο...ουτε Νικ ουτε κινεζικη....παντως μονο μια γκομενα με εχει αποκαλεσει μικροψωλη απο τις απειρες...και αυτη απλα επειδη την γαμησα το πρωτο βραδυ και μετα δεν της ειπα ουτε γεια... :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
να υποθεσω υπονοεις σε ποια κατηγορια ανηκω. Πιστευω ειμαι καπου στο ενδιαμεσο...ουτε Νικ ουτε κινεζικη....παντως μονο μια γκομενα με εχει αποκαλεσει μικροψωλη απο τις απειρες...και αυτη απλα επειδη την γαμησα το πρωτο βραδυ και μετα δεν της ειπα ουτε γεια... :grin: :grin:
φιλε εγω ειμαι στο 10 με 12 να κομπλαρω; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom