wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ετσι τον κοβωλες να εχει μεγαλη πουτσα;
Ετσι τον κοβωλες να εχει μεγαλη πουτσα;
[size=20pt]Βοηθήστε μας να απεξαρτηθούμε![/size]
[size=30pt]ΦΗΦΙΣΤΕ στη νέα ψηφοφορία!!![/size]
Εγω εχω να το μυρισω 1μισι χρονο και παω για 2.οταν πω οτι το εκοψα πρωτα θα μου κοπει το χερι ( δε λεω ο πουτσος γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται... Μη λεμε και μεγαλα λογια )αυτη τη στιγμη το εχω κοψει 11 μερες και πρεπει να μεινω ακαπνος αλλες 6 λογω γιατρου.Ειμαι καππνιστης 23 χρονια και το κοβω οποτε θελω. Δεν θελω ομως μου αρεσει.Τσιγαρο,καφε,αλκοολ κουμπωνει ωραια στις εξετασεις που κανω μεχρι στιγμης κομπλε ειμαι ομως
Ε ναι ξερω,το θεμα ειναι να κρατιεσαι καθε φορα και απο λιγο.τεραστιες διαφορες σε αυτους που καπνιζουν χρονια. Πραγματικά ειναι ωραίο το να καπνίζεις αλλα ειναι τρομερα καταστροφικό, και δεν τα λεω ολα αυτα εκ του ασφαλούς γιατί υπήρξα καπνίστρια
Ψηφισαμε.... φτανει[size=20pt]Βοηθήστε μας να απεξαρτηθούμε![/size]
[size=30pt]ΦΗΦΙΣΤΕ στη νέα ψηφοφορία!!![/size]
Εγω εχω να το μυρισω 1μισι χρονο και παω για 2.οταν πω οτι το εκοψα πρωτα θα μου κοπει το χερι ( δε λεω ο πουτσος γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται... Μη λεμε και μεγαλα λογια )
Και μετα θα ξανακανω. Ωραια κουμπονει ναι. Εχω κανει πολλες κρεπαλες. Αλλα εχεις δει ποτε καρκινοπαθη σε τελικο σταδιο; Δε θες..
αναλαμβανω τα ρισκα μου και εχω χασει απο καρκινο ξαδελφο απλα δεν με καιει κουφαρι ειμαι που λενε και θελω να περναω καλα.Μια καταχρηση εχω το τσιγαρο δεν γαμιεταιΕγω εχω να το μυρισω 1μισι χρονο και παω για 2.οταν πω οτι το εκοψα πρωτα θα μου κοπει το χερι ( δε λεω ο πουτσος γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται... Μη λεμε και μεγαλα λογια )
Και μετα θα ξανακανω. Ωραια κουμπονει ναι. Εχω κανει πολλες κρεπαλες. Αλλα εχεις δει ποτε καρκινοπαθη σε τελικο σταδιο; Δε θες..
χμ.. δεν εχω αποφανθείΕτσι τον κοβω
Ε αν στα καλα καθουμενα σου κανει poke μπορει να ταραχτεις. Οι γυναικες τρομαζουν ευκολαΜ' εχεις για να τρομαζω??
Αν ειναι κανα θηριο οπως του Νικ ισως!!Ε αν στα καλα καθουμενα σου κανει poke μπορει να ταραχτεις. Οι γυναικες τρομαζουν ευκολα
Αν ειναι κανα θηριο οπως του Νικ ισως!!
Αν παλι ειναι καμια μπαμια 8 εκ. επίσης, αλλα για διαφορετικούς λόγους....
ή
:- :-
φιλε εγω ειμαι στο 10 με 12 να κομπλαρω;να υποθεσω υπονοεις σε ποια κατηγορια ανηκω. Πιστευω ειμαι καπου στο ενδιαμεσο...ουτε Νικ ουτε κινεζικη....παντως μονο μια γκομενα με εχει αποκαλεσει μικροψωλη απο τις απειρες...και αυτη απλα επειδη την γαμησα το πρωτο βραδυ και μετα δεν της ειπα ουτε γεια...
σαουλ τι να μαγειρεψω σημερις;
φιλε εγω ειμαι στο 10 με 12 να κομπλαρω;
φιλε εγω ειμαι στο 10 με 12 να κομπλαρω;
εγραψα στην καριολα και χθες που το ξεθαψεςνα πας να γράψεις στο νήμα της νιμέρτις