Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δικαίως.. Ο βαρουφάκης έχει στυλ, γνώσεις, μόρφωση, είναι γοητευτικός καλοντυμένος και ωραίο κορμί, εξαιρετικά ευγενής και ξέρει τι λεει. Εδω φάγαμε στην μαπα ένα σωρό σούργελα τύπου Αδωνη, θα με χαλάσει ο πολιτισμός του βαρουφάκη;
Παρότι άσχημος το σώζει ως συνολο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Γιατι ρε άνθρωπε δεν μπορεις να φορεσεις ενα ωραιο τισερτακι ενα ωραιο πουλοβερακι ; αληθεια παντως δεν μου αρεσουν τα πουκαμισα αυτα
και απο αυτα εχω βρε :) κατσε το σωζουμε τωρα  :grin: αλλα πουκαμισα μονο σλιμ λαιν τα αλλα μου ειναι φαρδια  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν είναι άσχημος για τα δικα μου γουστα, φυσικα δεν ειναι και κουκλος αλλα ειναι " τυπας.."
Το ίδιο λέμε ειναι το στυλ, η μορφωση, η ευγενεια, αλλα οχι η ομορφια που σε κερδιζει στο Βαρουφακη.
Ασε που στη στη συνεντευξη τυπου με τον νταισελμπλουμ ειχε κολλησει το σαλιο στα χειλια κ ηταν αηδια!!!  :S
Αυτο το εκανε συνεχεια ενας καθηγητης στη νομικη θεσ/νικης, αλλα εχω κολλησει κ δε θυμαμαι ποιος  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ναι μονο που στην ηλικια σου δεν θα μεινεις για παντα .. ;)
Το θεμα ειναι να μη μεινω για παντα αγαμητος :grin:
Επισης δεν εχω μπακα και μιλαω εκ του ασφαλους. Αλλα οταν κανω θα ειμαι περηφανος!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Επισης δεν εχω μπακα και μιλαω εκ του ασφαλους. Αλλα οταν κανω θα ειμαι περηφανος!
να μην κανεις ποτε μπακα.Καποιος που δεν εχει δεν δυναται να ξεφτιλιστει με το να κανει ποτε των ποτων :) :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εμενα μ' αρεσει η κοιλιτσα, ειναι πιο γουτσου γουτσου κ κανει κ για μαξιλαρι!!!  :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom