Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
η μπυροκοιλια ειναι δειγμα καλης ζωηςΠάντως για το σώμα διαφωνώ, την έχει την μπάκα του.
Αλλιώς τα πουκάμισα θα ήταν μέσα... ;)
η μπυροκοιλια ειναι δειγμα καλης ζωηςΠάντως για το σώμα διαφωνώ, την έχει την μπάκα του.
δεν το έχω ψάξει τόσοΠάντως για το σώμα διαφωνώ, την έχει την μπάκα του.
το έχετε γαμησει με τις μπυροκοιλιες και θεριζουν τα καρδιακαη μπυροκοιλια ειναι δειγμα καλης ζωης
μην με γραφεις μια ερωτηση σου εκαναδεν το έχω ψάξει τόσο
Παρότι άσχημος το σώζει ως συνολο.Δικαίως.. Ο βαρουφάκης έχει στυλ, γνώσεις, μόρφωση, είναι γοητευτικός καλοντυμένος και ωραίο κορμί, εξαιρετικά ευγενής και ξέρει τι λεει. Εδω φάγαμε στην μαπα ένα σωρό σούργελα τύπου Αδωνη, θα με χαλάσει ο πολιτισμός του βαρουφάκη;
καλημερα για πε εσυ τι στυλ αντρα σου αρεσει;Παρότι άσχημος το σώζει ως συνολο.
Τι στυλ μου αρεσει; δεν μου αρεσουν τα πουκαμισα σλιμ λαιν, να συνεχισω;μην με γραφεις μια ερωτηση σου εκανα
Αρην ηλικια μου το πολυ πολυ να με θερισει η αγαμιατο έχετε γαμησει με τις μπυροκοιλιες και θεριζουν τα καρδιακα
αποχωρω σε ενδειξη διαμαρτυριαςΤι στυλ μου αρεσει; δεν μου αρεσουν τα πουκαμισα σλιμ λαιν, να συνεχισω;
Αρην ηλικια μου το πολυ πολυ να με θερισει η αγαμια
Παρότι άσχημος το σώζει ως συνολο.
στο καλοαποχωρω σε ενδειξη διαμαρτυριας
Αρην ηλικια μου το πολυ πολυ να με θερισει η αγαμια
φευγω δεν εχεις γουστοστο καλο
φευγω δεν εχεις γουστο
και απο αυτα εχω βρε κατσε το σωζουμε τωρα αλλα πουκαμισα μονο σλιμ λαιν τα αλλα μου ειναι φαρδιαΓιατι ρε άνθρωπε δεν μπορεις να φορεσεις ενα ωραιο τισερτακι ενα ωραιο πουλοβερακι ; αληθεια παντως δεν μου αρεσουν τα πουκαμισα αυτα
Το ίδιο λέμε ειναι το στυλ, η μορφωση, η ευγενεια, αλλα οχι η ομορφια που σε κερδιζει στο Βαρουφακη.Δεν είναι άσχημος για τα δικα μου γουστα, φυσικα δεν ειναι και κουκλος αλλα ειναι " τυπας.."
Το θεμα ειναι να μη μεινω για παντα αγαμητοςναι μονο που στην ηλικια σου δεν θα μεινεις για παντα .. ;)
να μην κανεις ποτε μπακα.Καποιος που δεν εχει δεν δυναται να ξεφτιλιστει με το να κανει ποτε των ποτωνΤο θεμα ειναι να μη μεινω για παντα αγαμητος
Επισης δεν εχω μπακα και μιλαω εκ του ασφαλους. Αλλα οταν κανω θα ειμαι περηφανος!
Εμενα μ' αρεσει η κοιλιτσα, ειναι πιο γουτσου γουτσου κ κανει κ για μαξιλαρι!!!Το θεμα ειναι να μη μεινω για παντα αγαμητος
Επισης δεν εχω μπακα και μιλαω εκ του ασφαλους. Αλλα οταν κανω θα ειμαι περηφανος!