Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
να μην κανεις ποτε μπακα.Καποιος που δεν εχει δεν δυναται να ξεφτιλιστει με το να κανει ποτε των ποτων :) :)
Μαν καποια στιγμη θα παρατησω τον αθλητισμο που κανω ως χομπι και θα επιδοθω στο αλλο μου χομπι τις τεκιλες..... Ειναι δυσκολο να εισαι διχασμενος....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το ίδιο λέμε ειναι το στυλ, η μορφωση, η ευγενεια, αλλα οχι η ομορφια που σε κερδιζει στο Βαρουφακη.
Ασε που στη στη συνεντευξη τυπου με τον νταισελμπλουμ ειχε κολλησει το σαλιο στα χειλια κ ηταν αηδια!!!  :S
Αυτο το εκανε συνεχεια ενας καθηγητης στη νομικη θεσ/νικης, αλλα εχω κολλησει κ δε θυμαμαι ποιος  :think:
Δεν το παρατηρησα . μια χαρα μωρε ειναι ο ανθρωπας και απο όσο βλεπω τα παει θαυμασια

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μαν καποια στιγμη θα παρατησω τον αθλητισμο που κανω ως χομπι και θα επιδοθω στο αλλο μου χομπι τις τεκιλες..... Ειναι δυσκολο να εισαι διχασμενος....
εγω κανω και τα 2 παντως να ξερεις και το δευτερο μιλαμε σε ποσοτητες ;) και καπνιζω και ολα  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εμενα μ' αρεσει η κοιλιτσα, ειναι πιο γουτσου γουτσου κ κανει κ για μαξιλαρι!!!  :rolleyes: :rolleyes:
Ροους ειναι επικυνδηνα αυτα τα μαξιλαρια ποτε δε ξερεις τι θα πεταχτει απο κατω τους :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το θεμα ειναι να μη μεινω για παντα αγαμητος :grin:
Επισης δεν εχω μπακα και μιλαω εκ του ασφαλους. Αλλα οταν κανω θα ειμαι περηφανος!
Σαούλ αγαπημένε, πανω απο ολα η υγεια...

καλο μηνα σας ειπα;  :think: Καλό σας μήνα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω κανω και τα 2 παντως να ξερεις και το δευτερο μιλαμε σε ποσοτητες ;) και καπνιζω και ολα  :grin:
Το καπνισμα να το κοψεις μαν. Εγω το εκοψα και ειδα αξιωσημειωτες διαφορες στην αντοχη και στην αναπνοη.νταξυ ψηλοπραγματα θα μου πεις αλλα το να το κοψεις ειναι μεγαλη υποθεση

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Το καπνισμα να το κοψεις μαν. Εγω το εκοψα και ειδα αξιωσημειωτες διαφορες στην αντοχη και στην αναπνοη.νταξυ ψηλοπραγματα θα μου πεις αλλα το να το κοψεις ειναι μεγαλη υποθεση
αυτη τη στιγμη το εχω κοψει 11 μερες και πρεπει να μεινω ακαπνος αλλες 6 λογω γιατρου.Ειμαι καππνιστης 23 χρονια και το κοβω οποτε θελω. Δεν θελω ομως μου αρεσει.Τσιγαρο,καφε,αλκοολ κουμπωνει ωραια  :grin: στις εξετασεις που κανω μεχρι στιγμης κομπλε ειμαι ομως  :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τεραστιες διαφορες σε αυτους που καπνιζουν χρονια. Πραγματικά ειναι ωραίο το να καπνίζεις αλλα ειναι τρομερα καταστροφικό, και δεν τα λεω ολα αυτα εκ του ασφαλούς γιατί υπήρξα καπνίστρια  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
δλδ, έστω Πάγκαλος Vs Βενιζέλος ποιο θα ήταν το αγόρι σου...? :grin:
Μην πας στο αλλο ακρο!!!
Δε μ αρεσουν οι πολυ γυμνασμενοι ή οι αδυνατοι.
Θελω ογκο κ λιγη κοιλιτσα δε με χαλαει καθολου!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Το νήμα ανακοινώνει ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν οι κ.κ. House of Fun, yorkie & blizardeye.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε κεντρικό καφέ της πόλης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης αντηλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις επί των φλεγόντων θεμάτων μας, χαρτογραφήθηκαν στόχοι και εκτιμήθηκαν τρόποι και κόστη επίτευξης των στόχων αυτών.
Κατά το πέρας της συνάντησης υπήρξαν εναγκαλισμοί, ασπασμοί και εδόθησαν υποσχέσεις για επανάληψη της συνάντησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom