ευτυχωςστα ορια εισαι....στο παρατσακ την γλιτωνεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 932K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
παλι; κατι αλλο..όσπρια - λαχανικά ή
ψαράκι ..
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κανω μια ξεπετα με εναν τυπο λιγο μεγαλυτερο απο μενα κ εκεινο το βραδυ αρχιζει να το παιζει ιστορια... και ξερεις δεν ειμαι για πολλα κ εγω δε θελω σχεσεις κλπνα υποθεσω υπονοεις σε ποια κατηγορια ανηκω. Πιστευω ειμαι καπου στο ενδιαμεσο...ουτε Νικ ουτε κινεζικη....παντως μονο μια γκομενα με εχει αποκαλεσει μικροψωλη απο τις απειρες...και αυτη απλα επειδη την γαμησα το πρωτο βραδυ και μετα δεν της ειπα ουτε γεια...
Εντωμεταξυ η φαση ειναι οτι δεν τον ηθελα για κατι παραπανω, αλλα ηταν πολυ σιγουρος για τον εαυτο του ο τυπας!!!
Τεσπα πεφτει η καληνυχτα.
Δεν τον ψαχνω γτ δεν ακριβως δεν με ενδιεφερε κ μετα απο λιγες μερες αρχιζει τα μνμ.
Βλεπω ταινια...., παω για καφε....
Καμία απάντηση!!!
Οποτε μετα απο κανα δυο τετοια μου στελνει κ με ρωταει γτ δεν απανταω.... γτ δε θελω του λεω!!
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Κανω μια ξεπετα με εναν τυπο λιγο μεγαλυτερο απο μενα κ εκεινο το βραδυ αρχιζει να το παιζει ιστορια... και ξερεις δεν ειμαι για πολλα κ εγω δε θελω σχεσεις κλπ
Εντωμεταξυ η φαση ειναι οτι δεν τον ηθελα για κατι παραπανω, αλλα ηταν πολυ σιγουρος για τον εαυτο του ο τυπας!!!
Τεσπα πεφτει η καληνυχτα.
Δεν τον ψαχνω γτ δεν ακριβως δεν με ενδιεφερε κ μετα απο λιγες μερες αρχιζει τα μνμ.
Βλεπω ταινια...., παω για καφε....
Καμία απάντηση!!!
Οποτε μετα απο κανα δυο τετοια μου στελνει κ με ρωταει γτ δεν απανταω.... γτ δε θελω του λεω!!
έτσι !! δίνει πόνο η ροουζ στον αντρικο πληθυσμό
Φεύγω. Άμα δείτε τον μπράμπ να του πείτε πως πονω
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Φεύγω. Άμα δείτε τον μπράμπ να του πείτε πως πονω
σου ειπα να βαζεις gel ή εστω να σου το σαλιωνει καλα πριν σε παρει απο το κωλαρακι...δεν με ακους..
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Καλημέρα ξέχασα να πω, Είπα στους πρωινούς στους μεσημεριανούς λέω καλησπέραΜου αρεσουν τα μαλλια βρε πουλι μου μην τα ξυρισεις Καλημέρα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οχι μωρε, ισα ισα αγαπαω τον αντρικο πληθυσμο ιδιαιτερα, τους μαλακες δεν μπορω ;)έτσι !! δίνει πόνο η ροουζ στον αντρικο πληθυσμό
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
η σκέψη μου ήταν μαζί σαςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Το νήμα ανακοινώνει ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν οι κ.κ. House of Fun, yorkie & blizardeye.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε κεντρικό καφέ της πόλης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης αντηλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις επί των φλεγόντων θεμάτων μας, χαρτογραφήθηκαν στόχοι και εκτιμήθηκαν τρόποι και κόστη επίτευξης των στόχων αυτών.
Κατά το πέρας της συνάντησης υπήρξαν εναγκαλισμοί, ασπασμοί και εδόθησαν υποσχέσεις για επανάληψη της συνάντησης.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Καρμποναρασαουλ τι να μαγειρεψω σημερις;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μην πας στο αλλο ακρο!!!
Δε μ αρεσουν οι πολυ γυμνασμενοι ή οι αδυνατοι.
Θελω ογκο κ λιγη κοιλιτσα δε με χαλαει καθολου!!!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τωρα πινω καφε κ μου φερανε κ σπιτικα κουλουρακια.....
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Στο σκοταδι η σκια του ποντικου φανταζει λιονταριΑν ειναι κανα θηριο οπως του Νικ ισως!!
Αν παλι ειναι καμια μπαμια 8 εκ. επίσης, αλλα για διαφορετικούς λόγους....
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Τωρα πινω καφε κ μου φερανε κ σπιτικα κουλουρακια.....
τα κουλουρακια ειναι συμβολικα...ελπιζω να το πιανεις το γραμμα που το πανε...ειδικα αν σου τα εφερε αντρας και οχι γυναικα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καρμποναρα
πω πω...
να φας Ιταλία καρμπονάρα και να θες και το πιάτο και τα πιρούνια να φας!!
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τα κουλουρακια ειναι συμβολικα...ελπιζω να το πιανεις το γραμμα που το πανε...ειδικα αν σου τα εφερε αντρας και οχι γυναικα
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
πω πω...
να φας Ιταλία καρμπονάρα και να θες και το πιάτο και τα πιρούνια να φας!!
γαμαει τρελε οντως...δεν ξερω απο Ιταλια καλα...αλλα κατι φιλοι μου που πηγανε Φλωρεντια πριν μερικους μηνες μου ειπανε οτι ενω οι μακαροναδες γαμαγανε οι μεριδες ητανε υπερβολικα μικρες...αυτο...τωρα Ρωμη ισως ειναι διαφορετικα..δεν εχω ιδεα..
ΑΝ και νομιζω πως η ερι θα εριχνε κατω ακομα και τον καλυτερο Ιταλο chef(και οχι μονο στην μαγειρικη αλλα και στο κρεβατι )
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
έχεις δοκιμάσει Ιταλό chef στο κρεβάτι?γαμαει τρελε οντως...δεν ξερω απο Ιταλια καλα...αλλα κατι φιλοι μου που πηγανε Φλωρεντια πριν μερικους μηνες μου ειπανε οτι ενω οι μακαροναδες γαμαγανε οι μεριδες ητανε υπερβολικα μικρες...αυτο...τωρα Ρωμη ισως ειναι διαφορετικα..δεν εχω ιδεα..
ΑΝ και νομιζω πως η ερι θα εριχνε κατω ακομα και τον καλυτερο Ιταλο chef(και οχι μονο στην μαγειρικη αλλα και στο κρεβατι )