Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φεύγω. Άμα δείτε τον μπράμπ να του πείτε πως πονω  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
να υποθεσω υπονοεις σε ποια κατηγορια ανηκω. Πιστευω ειμαι καπου στο ενδιαμεσο...ουτε Νικ ουτε κινεζικη....παντως μονο μια γκομενα με εχει αποκαλεσει μικροψωλη απο τις απειρες...και αυτη απλα επειδη την γαμησα το πρωτο βραδυ και μετα δεν της ειπα ουτε γεια... :grin: :grin:
Κανω μια ξεπετα με εναν τυπο λιγο μεγαλυτερο απο μενα κ εκεινο το βραδυ αρχιζει να το παιζει ιστορια... και ξερεις δεν ειμαι για πολλα κ εγω δε θελω σχεσεις κλπ
Εντωμεταξυ η φαση ειναι οτι δεν τον ηθελα για κατι παραπανω, αλλα ηταν πολυ σιγουρος για τον εαυτο του ο τυπας!!!
Τεσπα πεφτει η καληνυχτα.
Δεν τον ψαχνω γτ δεν ακριβως δεν με ενδιεφερε κ μετα απο λιγες μερες αρχιζει τα μνμ.
Βλεπω ταινια...., παω για καφε....
Καμία απάντηση!!!
Οποτε μετα απο κανα δυο τετοια μου στελνει κ με ρωταει γτ δεν απανταω.... γτ δε θελω του λεω!! :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Κανω μια ξεπετα με εναν τυπο λιγο μεγαλυτερο απο μενα κ εκεινο το βραδυ αρχιζει να το παιζει ιστορια... και ξερεις δεν ειμαι για πολλα κ εγω δε θελω σχεσεις κλπ
Εντωμεταξυ η φαση ειναι οτι δεν τον ηθελα για κατι παραπανω, αλλα ηταν πολυ σιγουρος για τον εαυτο του ο τυπας!!!
Τεσπα πεφτει η καληνυχτα.
Δεν τον ψαχνω γτ δεν ακριβως δεν με ενδιεφερε κ μετα απο λιγες μερες αρχιζει τα μνμ.
Βλεπω ταινια...., παω για καφε....
Καμία απάντηση!!!
Οποτε μετα απο κανα δυο τετοια μου στελνει κ με ρωταει γτ δεν απανταω.... γτ δε θελω του λεω!! :grin:

έτσι !! δίνει πόνο η ροουζ στον αντρικο πληθυσμό  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Το νήμα ανακοινώνει ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν οι κ.κ. House of Fun, yorkie & blizardeye.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε κεντρικό καφέ της πόλης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης αντηλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις επί των φλεγόντων θεμάτων μας, χαρτογραφήθηκαν στόχοι και εκτιμήθηκαν τρόποι και κόστη επίτευξης των στόχων αυτών.
Κατά το πέρας της συνάντησης υπήρξαν εναγκαλισμοί, ασπασμοί και εδόθησαν υποσχέσεις για επανάληψη της συνάντησης.
η σκέψη μου ήταν μαζί σας  :grouphug:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τωρα πινω καφε κ μου φερανε κ σπιτικα κουλουρακια.....  :rolleyes:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν ειναι κανα θηριο οπως του Νικ ισως!!
Αν παλι ειναι καμια μπαμια 8 εκ. επίσης, αλλα για διαφορετικούς λόγους....  :grin:
Στο σκοταδι η σκια του ποντικου φανταζει λιονταρι

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τωρα πινω καφε κ μου φερανε κ σπιτικα κουλουρακια.....  :rolleyes:

τα κουλουρακια ειναι συμβολικα...ελπιζω να το πιανεις το γραμμα που το πανε...ειδικα αν σου τα εφερε αντρας και οχι γυναικα  :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
πω πω...
να φας Ιταλία καρμπονάρα και να θες και το πιάτο και τα πιρούνια να φας!! :rockon:

γαμαει τρελε οντως...δεν ξερω απο Ιταλια καλα...αλλα κατι φιλοι μου που πηγανε Φλωρεντια πριν μερικους μηνες μου ειπανε οτι ενω οι μακαροναδες γαμαγανε οι μεριδες ητανε υπερβολικα μικρες...αυτο...τωρα Ρωμη ισως ειναι διαφορετικα..δεν εχω ιδεα..

ΑΝ και νομιζω πως η ερι θα εριχνε κατω ακομα και τον καλυτερο Ιταλο chef(και οχι μονο στην μαγειρικη αλλα και στο κρεβατι  :grin:)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
γαμαει τρελε οντως...δεν ξερω απο Ιταλια καλα...αλλα κατι φιλοι μου που πηγανε Φλωρεντια πριν μερικους μηνες μου ειπανε οτι ενω οι μακαροναδες γαμαγανε οι μεριδες ητανε υπερβολικα μικρες...αυτο...τωρα Ρωμη ισως ειναι διαφορετικα..δεν εχω ιδεα..

ΑΝ και νομιζω πως η ερι θα εριχνε κατω ακομα και τον καλυτερο Ιταλο chef(και οχι μονο στην μαγειρικη αλλα και στο κρεβατι  :grin:)
έχεις δοκιμάσει Ιταλό chef στο κρεβάτι?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom