wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
έχεις δοκιμάσει Ιταλό chef στο κρεβάτι?
[/quote ]
Aμαν ρε τύπε, ένα κουλουράκι ειπε η κοπελα ότι τρωει, παλι στον κωλο της θα το παμε το θεματα κουλουρακια ειναι συμβολικα...ελπιζω να το πιανεις το γραμμα που το πανε...ειδικα αν σου τα εφερε αντρας και οχι γυναικα
γαμαει τρελε οντως...δεν ξερω απο Ιταλια καλα...αλλα κατι φιλοι μου που πηγανε Φλωρεντια πριν μερικους μηνες μου ειπανε οτι ενω οι μακαροναδες γαμαγανε οι μεριδες ητανε υπερβολικα μικρες...αυτο...τωρα Ρωμη ισως ειναι διαφορετικα..δεν εχω ιδεα..
ΑΝ και νομιζω πως η ερι θα εριχνε κατω ακομα και τον καλυτερο Ιταλο chef(και οχι μονο στην μαγειρικη αλλα και στο κρεβατι )
Πού το ξεθαψατε αυτό ρενα πας να γράψεις στο νήμα της νιμέρτις
χασοδικη σε εχει στοιχειωσει που δεν στον δινει ετσι;εφιαλτες βλεπεις,περπατας και μουρμουραςAμαν ρε τύπε, ένα κουλουράκι ειπε η κοπελα ότι τρωει, παλι στον κωλο της θα το παμε το θεμα
Πού το ξεθαψατε αυτό ρε
χασοδικη σε εχει στοιχειωσει που δεν στον δινει ετσι;εφιαλτες βλεπεις,περπατας και μουρμουρας
τι συμπεραίνεις? ΝΑΙ?:o :o :o
προδοτη εσυ εγραψες εκει και εσβησες το μνμ σου μετα γιατι;έγιναν κάποιες χθεσινές αναφορές...
Όλα στην ωρα τουςχασοδικη σε εχει στοιχειωσει που δεν στον δινει ετσι;εφιαλτες βλεπεις,περπατας και μουρμουρας
τον δινει ρε ξεκολα....απλα ενταξει η valeria ζηταει 200...η ροζυ θα παιζει στο χιλιαρικο
Σε λιγο θα βγει και η ερι στο κλαρι και ζηταει κανα 5χιλιαρο για το ζουμερο κωλαρακι της...απλα ενταξει τοτε θα εχουμε γυρισει στην δραχμη με τον Τσιπρα και θα παρει εναν κολοκοτρωνη απλα...που ητανε και gay !
Ετσι φανηκε!!! :Sτι συμπεραίνεις? ΝΑΙ?
Όλα στην ωρα τους
προδοτη εσυ εγραψες εκει και εσβησες το μνμ σου μετα γιατι;
ΣΣΙΈ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΆΞΩ ΚΑΝΑ ΝΈΟ ΆΒΑΤΑΡ?
Ετσι φανηκε!!! :S