Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τα κουλουρακια ειναι συμβολικα...ελπιζω να το πιανεις το γραμμα που το πανε...ειδικα αν σου τα εφερε αντρας και οχι γυναικα  :grin:
Aμαν ρε τύπε, ένα κουλουράκι ειπε η κοπελα ότι τρωει, παλι στον κωλο της θα το παμε το θεμα  :headbang:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
γαμαει τρελε οντως...δεν ξερω απο Ιταλια καλα...αλλα κατι φιλοι μου που πηγανε Φλωρεντια πριν μερικους μηνες μου ειπανε οτι ενω οι μακαροναδες γαμαγανε οι μεριδες ητανε υπερβολικα μικρες...αυτο...τωρα Ρωμη ισως ειναι διαφορετικα..δεν εχω ιδεα..

ΑΝ και νομιζω πως η ερι θα εριχνε κατω ακομα και τον καλυτερο Ιταλο chef(και οχι μονο στην μαγειρικη αλλα και στο κρεβατι  :grin:)

έχω πάει αρκετές φορές, λόγω δουλειάς και έχω δοκιμάσει σε διάφορες εκδόσεις.
πάντα ήταν εξαιρετικές, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω μια στην Μπρέσια ερχόταν το άρωμα από τα 20 μέτρα.
τόσο τέλεια.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Aμαν ρε τύπε, ένα κουλουράκι ειπε η κοπελα ότι τρωει, παλι στον κωλο της θα το παμε το θεμα  :headbang:
χασοδικη σε εχει στοιχειωσει που δεν στον δινει ετσι;εφιαλτες βλεπεις,περπατας και μουρμουρας :birdman: :2on1:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
χασοδικη σε εχει στοιχειωσει που δεν στον δινει ετσι;εφιαλτες βλεπεις,περπατας και μουρμουρας :birdman: :2on1:

τον δινει ρε ξεκολα....απλα ενταξει η valeria ζηταει 200...η ροζυ θα παιζει στο χιλιαρικο  :grin:

Σε λιγο θα βγει και η ερι στο κλαρι και ζηταει κανα 5χιλιαρο για το ζουμερο κωλαρακι της...απλα ενταξει τοτε θα εχουμε γυρισει στην δραχμη με τον Τσιπρα και θα παρει εναν κολοκοτρωνη απλα...που ητανε και gay !

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τον δινει ρε ξεκολα....απλα ενταξει η valeria ζηταει 200...η ροζυ θα παιζει στο χιλιαρικο  :grin:

Σε λιγο θα βγει και η ερι στο κλαρι και ζηταει κανα 5χιλιαρο για το ζουμερο κωλαρακι της...απλα ενταξει τοτε θα εχουμε γυρισει στην δραχμη με τον Τσιπρα και θα παρει εναν κολοκοτρωνη απλα...που ητανε και gay !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom