astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
χελλου βραβους!
μου ζηταει δωρα φιλες να γαμησει ευχες κουραμπιεδες την μεγκα ραιαν το σπιτακι της μπαρμπι μονο δεν μου εχει ζητησειδε σου καθεται?
..........σιγα μην ευχηθω να σου παρει και πιπα
μου ζηταει δωρα φιλες να γαμησει ευχες κουραμπιεδες την μεγκα ραιαν το σπιτακι της μπαρμπι μονο δεν μου εχει ζητησει
..........
..... Θα ήθελα να έπισημάνω τήν προσοχή στούς νεαρούς έραστές !!
εχεις σκεφτει οτι δεν με ξερει;εχεις σκεφτει οτι ολα αυτα τα ζηταει γιατι ντρεπεται να σε πει οτι σε ποθαει !?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχ
....αμτζικ ! ελυσες τις αποριες σου !!???
εχεις σκεφτει οτι δεν με ξερει;
....
... μπορείτε νά γίνετε πιο σαφής παρακαλώ
βλεπω..Ποιος γαμεί την προεδραρα, αλλαξοκωλιές κάνουν δε βλεπεις;
Ξυπνάτε ηλίθιοι έλληνες σας δουλεύουν.
Δε ντρεπεται εσενα,τον εαυτο της ντρεπεται.Εγω δε ντρεπομαι.Σε σαιτ με πουτανες ειμαστε εδω δεν υπαρχουν ντροπεςποιος να ντραπει εμενανε καλε; εσυ με ντρεπεσαι σαουλ;
Ποιος γαμεί την προεδραρα, αλλαξοκωλιές κάνουν δε βλεπεις;
Ξυπνάτε ηλίθιοι έλληνες σας δουλεύουν.
Δε ντρεπεται εσενα,τον εαυτο της ντρεπεται.Εγω δε ντρεπομαι.Σε σαιτ με πουτανες ειμαστε εδω δεν υπαρχουν ντροπες
Καλα ας ερθει η μεγκαν φοξ στο τζακι μου διπλα και ας με αφησει μονο να την σοβατισωσιγα μην ευχηθω να σου παρει και πιπα
......λεω ...για τα αναπαντητα ερωτηματα του billy13 ~!
και γιατι δεν τον φτιαχνει αγρια το δικο σου πεπλο μυστηριου; επειδη δηλωνω γυνη;ε αυτο το πεπλο μυστηριου που σε τυλιγει ...τον φτιαχνει αγρια νομιζω !!! αλλα ειναι ντροπαλουλης !!
Συγνωμη διαδικατιακο ιστοτοπο ανταλλαγης ερωτικων ιδεων και υπηρεσιων ηθελα να πωτστστστ τσ ακου σε σαιτ με πουτανες!! Τι τροπος ειναι αυτος ! πιπερι νεαρε !!