NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Ο μπλιζ μου στέλνει φωτό με ουισκάκια δίπλα στο χιόνι.
Καλα να περνας ρεεεεεε
Καλα να περνας ρεεεεεε
να του στειλλεις τα φιλια μας και να πιει και για εμας ενα διπλοΟ μπλιζ μου στέλνει φωτό με ουισκάκια δίπλα στο χιόνι.
Καλα να περνας ρεεεεεε
χαχαχααχαχχαχαχααχ κλασικ σαουλΟυσικαρες σνουμπορντ και γκομενακια με καυλομενες ρογες απτο κρυο.
Του τα εστειλα και μου είπε να τα πιούμε παρεα στο κρεβάτι σουνα του στειλλεις τα φιλια μας και να πιει και για εμας ενα διπλο
εχει πιει πολυ γιαυτοΤου τα εστειλα και μου είπε να τα πιούμε παρεα στο κρεβάτι σου
Και εγώ πιωμένος θα ερθωεχει πιει πολυ γιαυτο
Και εγώ πιωμένος θα ερθω
και οπως εχει πει και ο λαιον θα ξεσουρωσεις παραυταΚαι εγώ πιωμένος θα ερθω
Τόσο χάλια μωρή;και οπως εχει πει και ο λαιον θα ξεσουρωσεις παραυτα
Ψέματα λέει, ειναι εκλεκτική και εμείς δεν της αρεσουμε.Εριναλ αν το σοκ που θα παθει ειναι το ιδιο με εναν καφε ελληνικο δυνατο να το σκευτεις να μπεις στις συσκευασιες λουμιδι αντι για τον παπαγαλο.Χρυσες δουλειες θα κανεις
ναι γιατι εσυ με ειδες και αποφασισες οτι σου αρεσωΨέματα λέει, ειναι εκλεκτική και εμείς δεν της αρεσουμε.
μηπως μου ριχνει το ιματζ να μπω σε καφε;Φαντασου να παρει και μαρουλι και αναγνωρισιμοτητα απο τις διαφημισεις του λουμιδι.Ουτε καλημερα δε θα λεει
σαν που θα θελες να μπεις δηλαδη, σε κουτακια προφυλακτικων???μηπως μου ριχνει το ιματζ να μπω σε καφε;