eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
γεια σου και σένα!
βρέθηκε και ένας ξύπνιος...
βρέθηκε και ένας ξύπνιος...
Να μας τα πει, να μας τα πει! και θα την κερασουμε καναπουτσακιπαστακι
μποκα ειναι κατι επειγον ? γιατι την εχω και πεοθηλαζει τωρα και ειμαι ετοιμος να ψεκασω καταλαβαινεις....Ερη που εισαι θελω να σε ρωτησω κατι
ανασα δεν παιρνει η καημενη... απ τον ενα πουτσο στον αλλο βρισκεται.μποκα ειναι κατι επειγον ? γιατι την εχω και πεοθηλαζει τωρα και ειμαι ετοιμος να ψεκασω καταλαβαινεις....
δε μου κάθεται εμένα, όλη δική σου.γεια σου νικ, μην περιλαβεις κι εσυ την ερη πρωτα θελω να την ρωτησω κατι
απο ρομαντισμο άλλο τίποτα,σαν τις εικονες του μπραμπ!η να δωκω κωλο απλουλα που ειναι και ρομανδικος ; αλπλουλα εχω και μια φιλη καλο τεμαχιο να σου δωκω μανα μου αυτη να μην πας χαμενος;
ελα ρε μποι που εισαι?απο ρομαντισμο άλλο τίποτα,σαν τις εικονες του μπραμπ!
γειά σου μπροαπο ρομαντισμο άλλο τίποτα,σαν τις εικονες του μπραμπ!
ελα ρε μποι που εισαι?
δουλειες για να κλεισει η χρονια καλά και ετοιμαζομαι να φυγω εκδρομουλα 4ημερη γιατι δεν ειμαστε και νηματοθετες ωστε να φευγουμε 15νθημερα!γειά σου μπρο
που θα πας ρε?δουλειες για να κλεισει η χρονια καλά και ετοιμαζομαι να φυγω εκδρομουλα 4ημερη γιατι δεν ειμαστε και νηματοθετες ωστε να φευγουμε 15νθημερα!
Δεν την θελω τι θειτα ρε...να την παρει αλλοςδε μου κάθεται εμένα, όλη δική σου.
περτούλι και πέριξπου θα πας ρε?
ωραια να πας εδω να φας στην ελατη στον δειπνοσοφιστη τρομερη καβατζοτη υπογα κελαριπερτούλι