NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
καλά να περάσειςπερτούλι και πέριξ
Να πω καλά Χριστούγεννα από σήμερα σε όποιον δεν θα είναι εδώ αύριο.
καλά να περάσειςπερτούλι και πέριξ
θα φύγει και η Θείτσα, αν δεν έφυγε ήδη.Κουφαλες ολοι θα φυγετε για τις γιορτες και εγω θα μεινω εδω με την θειτσα να με ζαλιζει τα παπαρια.
ωραια να πας εδω να φας στην ελατη στον δειπνοσοφιστη τρομερη καβατζοτη υπογα κελαρι
http://[URL unfurl="true"]www.koziakashotel.gr/images/g_170000.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ωπ τέλειο φαίνεται!thanks θα πάω σίγουρα!
Κουφαλες ολοι θα φυγετε για τις γιορτες και εγω θα μεινω εδω με την θειτσα να με ζαλιζει τα παπαρια.
Thank's bro και εγω μαλλον δεν θα μπω μεσα!καλά να περάσεις
Να πω καλά Χριστούγεννα από σήμερα σε όποιον δεν θα είναι εδώ αύριο.
ρίξτης ενα πουτσο ρε....θα εχεις ελπιιδες!Κουφαλες ολοι θα φυγετε για τις γιορτες και εγω θα μεινω εδω με την θειτσα να με ζαλιζει τα παπαρια.
θα το βρεις δυσκολα ειναι στο υπογειο αλλου εστιατοριου νομιζω καλαμαρας λεγεται ,ουτε η εισοδος που κατεβαινεις δεν φαινεται αλλα ειναι .....ωπ τέλειο φαίνεται!thanks θα πάω σίγουρα!
Thank's bro και εγω μαλλον δεν θα μπω μεσα!
Ευχομαι πραγματικά υγεία σε εσένα και στους αγαπημένους σου!
Mπραμπ και σε εσένα ρε φίλε,ότι καλύτερο!
ναι το γκουγκλαρα και το ειδα!θα το βρεις δυσκολα ειναι στο υπογειο αλλου εστιατοριου νομιζω καλαμαρας λεγεται ,ουτε η εισοδος που κατεβαινεις δεν φαινεται αλλα ειναι .....
πράγματι ,απλα το ξεχνάμε πάντα!Υγεία και σε σένα φίλε και σε όλους, όλα τα άλλα παλεύονται
Thank's bro και εγω μαλλον δεν θα μπω μεσα!
Ευχομαι πραγματικά υγεία σε εσένα και στους αγαπημένους σου!
Mπραμπ και σε εσένα ρε φίλε,ότι καλύτερο!
μετεωρα θα παω σιγουρα!
μετα το περτουλι ειναι το νεραιδοχωρι και μετα συνεχιζει ο δρομος μεσα απο βουνα καμια κατοστη χιλιομετρα σε μια απο τις πιο ωραιες διαδρομες της ελλαδας σκας καλαμπακα μετεωρα,να την κανεις οποσδηποτε αλλα να χεις φουλαρει μπετζινα πριν στην ελατη
πριν 2 χρόνια Χριστούγεννα έκανα τη διαδρομή Μέτσοβο, Μετέωρα, πολύ ωραία
μετα το περτουλι ειναι το νεραιδοχωρι και μετα συνεχιζει ο δρομος μεσα απο βουνα καμια κατοστη χιλιομετρα σε μια απο τις πιο ωραιες διαδρομες της ελλαδας σκας καλαμπακα μετεωρα,να την κανεις οποσδηποτε αλλα να χεις φουλαρει μπετζινα πριν στην ελατη
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλα μερα μονο να βλεπεις ΟΧΙ βραδυμετεωρα θα παω σιγουρα!
μετα το νεραϊδοχώρι να πάω λες,όχι απο την άλλη?
οκ,θα το κάνω!!ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλα μερα μονο να βλεπεις ΟΧΙ βραδυ
σιγα στον δρομο γιατι εχει πτωσειςοκ,θα το κάνω!!
thanks για τις συμβουλες,θα σου πω οταν γυρισω!!!
Ερη για σενανε...