astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
......
... μπά, έχω προβληματισμούς μέ τίς χημικές άναλογίες & μέ τίς όρμόνες !!
......
... μπά, έχω προβληματισμούς μέ τίς χημικές άναλογίες & μέ τίς όρμόνες !!
και γιατι δεν τον φτιαχνει αγρια το δικο σου πεπλο μυστηριου; επειδη δηλωνω γυνη;
Συγνωμη διαδικατιακο ιστοτοπο ανταλλαγης ερωτικων ιδεων και υπηρεσιων ηθελα να πω
αν οι ανθρωποι ειχαν ντροπη για τον εαυτο τους δεν θα εκαναν πολλα χειροτερα απο ενα πηδημα ..βαριες κουβενδες που θελουν βαρια ποτα και βαρια τσιγαραΔε ντρεπεται εσενα,τον εαυτο της ντρεπεται.Εγω δε ντρεπομαι.Σε σαιτ με πουτανες ειμαστε εδω δεν υπαρχουν ντροπες
και γιατι δεν τον φτιαχνει αγρια το δικο σου πεπλο μυστηριου; επειδη δηλωνω γυνη;
συνηθως οταν προσευχομαι δεν ευχομαι να δωθει η μεγκαν φοξ σε φιλους. αλλα παντως μια ευχη να στην καμω μπας και ησυχασεις .. γιατι μας τα εχεις κανει τα σκωτια διπλασσιαΚαλα ας ερθει η μεγκαν φοξ στο τζακι μου διπλα και ας με αφησει μονο να την σοβατισω
(Για να μην ευχεσαι για τον συναθρωπο ουτε μια πιπα απο τη μεγκαν φοξ φαντασου ποσες φορες εχεις ευχηθει να μην πεινανε τα παιδακια στην αρφικη )
αν οι ανθρωποι ειχαν ντροπη για τον εαυτο τους δεν θα εκαναν πολλα χειροτερα απο ενα πηδημα ..βαριες κουβενδες που θελουν βαρια ποτα και βαρια τσιγαρα
δεν ξερω φιλε εγω δεν ξερω κανεναν μπορω να φανταζομαι οτι θελωδεν εχει δειξει δειγματα...οτι ειναι τιουτος !!!
παπαρια τυψεις ..
Wrong.Αν οι ανθρωποι ειχαν ντροπη δεν θα υπηρχαν ανρθωποι που ζουν στο πεζοδρομιο χριστουγεννιατικα.Εχουν ντροπη και την περιοριζουν στις τυψεις που επιασαν λιγο κολαρακι παραπανω η στο οτι ''ενδοσανε''.
Ρε μη τα λες ετσι αυτα καπως ετσι βγενουν οι φημες.δεν εχει δειξει δειγματα...οτι ειναι τιουτος !!!
Στα λογια μου ερχεσαι.Μια χαρα κοιτανε απο δω και απο κει και οι χαμηλοβλεπουσες.παπαρια τυψεις ..
Αυτο ειπα.Δεν υπαρχει πραγματικη ντροπη μονο η ντροπη του καθως πρεπισμου.Ας καιγεται ο κοσμος απλα μη μας πουνε πουτανες/μαλακες.αν εχεις τυψεις πας εστω ενα πιατο φαι.. και γω βλεπω να παιρνει ο αλλος μπραμπι με 50 ευρω στο παιδι του
ναι .. εχεις δικιο. απλα για φιλους καρδιας που εχω επιλεξει με κοπο και δυσκολια δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι υποκριτες γιατι αλλιως δεν θα ειχα τετιους φιλους και εφοσον εχουν δοκιμαστει σε διαφορες περιστασεις οποτε ασε με να πιστευω σε αυτους /εςΑυτο ειπα.Δεν υπαρχει πραγματικη ντροπη μονο η ντροπη του καθως πρεπισμου.Ας καιγεται ο κοσμος απλα μη μας πουνε πουτανες/μαλακες.
κανειςΚαλα βαλτους απο διπλα τη μεγκαν φοξ και θα δεις ποιος αντεχει και ποιος οχι