Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απο το ευρυτερο περιβαλλον.. δεν βαζω το χερι μου στην φωτια  :dancing:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οι κολλητές μου φιλες εχουν σχεση σοβαρη και συζούν απο τα 18-19-20-αντε 21.. βαρια βαρια και πολλες απο αυτες εχουν παντρευτει. Τι να σε πω; πολυ δυσκολο μου κανει να εχει συναψει καμια απο αυτες σκεση με περιεχομενο γαμησιου στο ξεμπαρκο. Αυτες βγαινουμε και δεν βλεπουν μπροστα τους ..
Αυτες τις χαμηλοβλεπουσες να φοβασαι.Επισης ποιος σου ειπε για περιεχομενο γαμησιου,η σωστη τακτικη ειναι να πουλας ερωτα και μετα να εξαφανιζεσαι βραδυ.  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτες τις χαμηλοβλεπουσες να φοβασαι
γυναικα ειμαι και μαλιστα εχω ταλεντο στο να βλεπω καλα τι γινεται γυρω μου. Ξέρω ποια θα εκανε κουτσουκελα ανετα ασε που εμενα ειδικα θα μου το ελεγαν. Οπως αλλωστε πολλες ακομα και ας μην ειμαι κολλητη μου τα λενε. σπανια η περιφτωση που λες. αν και δεν μου πεφτει λογος τι κανει καθεις στο κρεββάτι του/ της  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
την παραμουνι χριστουγεννωνε λετε να ευχηθω κατι και να γινει; ετσι λενε :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γυναικα ειμαι και μαλιστα εχω ταλεντο στο να βλεπω καλα τι γινεται γυρω μου. Ξέρω ποια θα εκανε κουτσουκελα ανετα ασε που εμενα ειδικα θα μου το ελεγαν. Οπως αλλωστε πολλες ακομα και ας μην ειμαι κολλητη μου τα λενε. σπανια η περιφτωση που λες. αν και δεν μου πεφτει λογος τι κανει καθεις στο κρεββάτι του/ της  :grin:
Ναι καλα εσυ νομιζεις οτι οι ανθρωποι φαινονται τι πραγματικα θα εκανε ο καθενας και τι οχι.Θα επευτες απο τα συνεφα αν ηξερες τι εχει μεσα στο κεφαλι του ο καθε ανθρωπος και δε το δεινχει σε κανεναν ποτε μεχρι να φτασει η ωρα να το κανει.Ξερεις ποσες κουτσουκελες μπορει να εχουν κανει και να μη στο ειπαν οχι για να μη μαθευτει κατι αλλα επειδη ντρεπονται? Ειναι δεδωμενο οτι αν περιοριζεσαι απο μικρος και δεν βλεπεις τιποτα αλλο καποια μερα σου ερχονται τα αποθημενα με το κιλο  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
την παραμουνι χριστουγεννωνε λετε να ευχηθω κατι και να γινει; ετσι λενε :think:
Αν ειναι ευχησου να γίνει ο στρατος 6 μηνος και να μου κατσει η μεγκαν φοξ διπλα στο τζακι.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Αν ειναι ευχησου να γίνει ο στρατος 6 μηνος και να μου κατσει η μεγκαν φοξ διπλα στο τζακι.

νεο ! θεσεις για καμψεις !! γρηγορα ! που θες και 6μηνο τον στρατο !!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 3basxp.jpg
    3basxp.jpg
    45,6 KB · Εμφανίσεις: 7

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι καλα εσυ νομιζεις οτι οι ανθρωποι φαινονται τι πραγματικα θα εκανε ο καθενας και τι οχι.Θα επευτες απο τα συνεφα αν ηξερες τι εχει μεσα στο κεφαλι του ο καθε ανθρωπος και δε το δεινχει σε κανεναν ποτε μεχρι να φτασει η ωρα να το κανει.Ξερεις ποσες κουτσουκελες μπορει να εχουν κανει και να μη στο ειπαν οχι για να μη μαθευτει κατι αλλα επειδη ντρεπονται? Ειναι δεδωμενο οτι αν περιοριζεσαι απο μικρος και δεν βλεπεις τιποτα αλλο καποια μερα σου ερχονται τα αποθημενα με το κιλο  :rockon:
ποιος να ντραπει εμενανε καλε; εσυ με ντρεπεσαι σαουλ; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom