Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σαουλ δεν ακουγεται ασχημα η σχολη στην κρηητη. Τεσπα μερικες φορες η ζωη η ρημαδα στα φερνει αλλιως οποτε ολα καλα. Μικρος εισαι ακομα εχεις να καμεις πολλα.

ερειζερ παιδι μου και γω καταστεναχωρηθηκα χαχααχαχαχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εισαι αν δεν ησουν δεν θα εβαζες μουνακια χριστουγεννιατικα χαχαχαχαχααχαχαααχχαχα (απλα εξωτερικοι παραγοντες σε εμποδιζουν να εισαι αυτο που θες. μαλλον. αυτο ομως ειναι αλλη ιστορια )  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σαουλ δεν ακουγεται ασχημα η σχολη στην κρηητη. Τεσπα μερικες φορες η ζωη η ρημαδα στα φερνει αλλιως οποτε ολα καλα. Μικρος εισαι ακομα εχεις να καμεις πολλα.

ερειζερ παιδι μου και γω καταστεναχωρηθηκα χαχααχαχαχ
Οχι ενα χρονο που εκατσα εκει εκανα πολλα δε λεω  :rockon:
Ε δε το μετανιωσα κιολας αντι να σπουδασω εφτιαξα δουλειες κτλπ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οχι ενα χρονο που εκατσα εκει εκανα πολλα δε λεω  :rockon:
Ε δε το μετανιωσα κιολας αντι να σπουδασω εφτιαξα δουλειες κτλπ.
αυτη η σκολη ηταν σκολη που κατασκευαζες μουσικα οργανα; παιζεις κανενα; (εκτος απο το πουλακι σου;) χαχαχαχααχα

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
εισαι αν δεν ησουν δεν θα εβαζες μουνακια χριστουγεννιατικα χαχαχαχαχααχαχαααχχαχα (απλα εξωτερικοι παραγοντες σε εμποδιζουν να εισαι αυτο που θες. μαλλον. αυτο ομως ειναι αλλη ιστορια )  :grin:

έχεις δίκιο, αυτοί οι εξωτερικοί παράγοντες φταίνε για όλα.
αύριο όμως θα δω την βαφτιστήρα μου οπότε... :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω πιστευω οτι μια απο αυτες τις χρονιες θα ερθει να μου πει τα καλαντα η μιλφαρα γυναικα του πατσοκοιλιαρη πλην ματσωμενου παπαρα απο απεναντι  :zfuck: :zfuck:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτη η σκολη ηταν σκολη που κατασκευαζες μουσικα οργανα; παιζεις κανενα; (εκτος απο το πουλακι σου;) χαχαχαχααχα
Σιγα μην βαζω και αεροτοπες στις κιθαρες  :grin: ΟΧι ειναι σχολη ηχοληψίας και ακουστικής(να διαμορφώνεις την ακουστική του χώρου).Γιατι το γελάς το πουλί μου? Εχει κανει μερικες κοπελες να τραγουδησουν με πολυ εμπνευση  :tooth:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
τελικά η στεναχώρια μου λόγω Ν. Φούντα ισορρόπησε από την είσοδο του Λυκούδη & Μάρκου στο ποτάμι.
τώρα είμαι πολύ συγκινημένος... :grin:

τι ανατροπές έχει αυτή η ζωή τελικά! :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σιγα μην βαζω και αεροτοπες στις κιθαρες  :grin: ΟΧι ειναι σχολη ηχοληψίας και ακουστικής(να διαμορφώνεις την ακουστική του χώρου).Γιατι το γελάς το πουλί μου? Εχει κανει μερικες κοπελες να τραγουδησουν με πολυ εμπνευση  :tooth:
δεν το γελω και ευχομαι να κανεις κι αλλες αλλα θα σε πειραζω ειναι δεδομενο  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τελικά η στεναχώρια μου λόγω Ν. Φούντα ισορρόπησε από την είσοδο του Λυκούδη & Μάρκου στο ποτάμι.
τώρα είμαι πολύ συγκινημένος... :grin:

τι ανατροπές έχει αυτή η ζωή τελικά! :S
δεν βλεπω τιποτα ρε πουτσικ  ολα αυτα γινονται :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν το γελω και ευχομαι να κανεις κι αλλες αλλα θα σε πειραζω ειναι δεδομενο  :birdman:
Γνώρισε μου την πιο ωραία φίλη σου όσο χαζή και να είναι και μετά πείραζε με που έχω συνάψει στενές σχέσεις μαζί της  :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Γαμιούνται οι βουλευτές με τους επισκέπτες μαζί.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γνώρισε μου την πιο ωραία φίλη σου όσο χαζή και να είναι και μετά πείραζε με που έχω συνάψει στενές σχέσεις μαζί της  :birdman:
[/quote
τωρα θες να μας γαμησεις και τις θεσσαλονικιες φιλες; ποιος εισαι ο τσατσό;  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γνώρισε μου την πιο ωραία φίλη σου όσο χαζή και να είναι και μετά πείραζε με που έχω συνάψει στενές σχέσεις μαζί της  :birdman:
[/quote
τωρα θες να μας γαμησεις και τις θεσσαλονικιες φιλες; ποιος εισαι ο τσατσό;  :2funny:
Ε σιγα εχω ξαναγαμησει θεσσαλονικια λογο δουλειας σχεδον καθε μηνα ανεβαινα μια φορα πριν μπει στη ζωη μου η μαυρη αυτη περιοδος που λεγεται στρατος.Μη σου πω οτι εχω παει με καμια φιλη σου και δε το ξερεις  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ε σιγα εχω ξαναγαμησει θεσσαλονικια λογο δουλειας σχεδον καθε μηνα ανεβαινα μια φορα πριν μπει στη ζωη μου η μαυρη αυτη περιοδος που λεγεται στρατος.Μη σου πω οτι εχω παει με καμια φιλη σου και δε το ξερεις  :2funny:

οι κολλητές μου φιλες εχουν σχεση σοβαρη και συζούν απο τα 18-19-20-αντε 21.. βαρια βαρια και πολλες απο αυτες εχουν παντρευτει. Τι να σε πω; πολυ δυσκολο μου κανει να εχει συναψει καμια απο αυτες σκεση με περιεχομενο γαμησιου στο ξεμπαρκο. Αυτες βγαινουμε και δεν βλεπουν μπροστα τους ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom