eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Οχι ενα χρονο που εκατσα εκει εκανα πολλα δε λεωσαουλ δεν ακουγεται ασχημα η σχολη στην κρηητη. Τεσπα μερικες φορες η ζωη η ρημαδα στα φερνει αλλιως οποτε ολα καλα. Μικρος εισαι ακομα εχεις να καμεις πολλα.
ερειζερ παιδι μου και γω καταστεναχωρηθηκα χαχααχαχαχ
αυτη η σκολη ηταν σκολη που κατασκευαζες μουσικα οργανα; παιζεις κανενα; (εκτος απο το πουλακι σου;) χαχαχαχααχαΟχι ενα χρονο που εκατσα εκει εκανα πολλα δε λεω
Ε δε το μετανιωσα κιολας αντι να σπουδασω εφτιαξα δουλειες κτλπ.
εισαι αν δεν ησουν δεν θα εβαζες μουνακια χριστουγεννιατικα χαχαχαχαχααχαχαααχχαχα (απλα εξωτερικοι παραγοντες σε εμποδιζουν να εισαι αυτο που θες. μαλλον. αυτο ομως ειναι αλλη ιστορια )
αυτη η σκολη ηταν σκολη που κατασκευαζες μουσικα οργανα; παιζεις κανενα; (εκτος απο το πουλακι σου;) χαχαχαχααχα
Σιγα μην βαζω και αεροτοπες στις κιθαρες ΟΧι ειναι σχολη ηχοληψίας και ακουστικής(να διαμορφώνεις την ακουστική του χώρου).Γιατι το γελάς το πουλί μου? Εχει κανει μερικες κοπελες να τραγουδησουν με πολυ εμπνευσηαυτη η σκολη ηταν σκολη που κατασκευαζες μουσικα οργανα; παιζεις κανενα; (εκτος απο το πουλακι σου;) χαχαχαχααχα
δεν το γελω και ευχομαι να κανεις κι αλλες αλλα θα σε πειραζω ειναι δεδομενοΣιγα μην βαζω και αεροτοπες στις κιθαρες ΟΧι ειναι σχολη ηχοληψίας και ακουστικής(να διαμορφώνεις την ακουστική του χώρου).Γιατι το γελάς το πουλί μου? Εχει κανει μερικες κοπελες να τραγουδησουν με πολυ εμπνευση
δεν βλεπω τιποτα ρε πουτσικ ολα αυτα γινονταιτελικά η στεναχώρια μου λόγω Ν. Φούντα ισορρόπησε από την είσοδο του Λυκούδη & Μάρκου στο ποτάμι.
τώρα είμαι πολύ συγκινημένος...
τι ανατροπές έχει αυτή η ζωή τελικά! :S
Γνώρισε μου την πιο ωραία φίλη σου όσο χαζή και να είναι και μετά πείραζε με που έχω συνάψει στενές σχέσεις μαζί τηςδεν το γελω και ευχομαι να κανεις κι αλλες αλλα θα σε πειραζω ειναι δεδομενο
Γνώρισε μου την πιο ωραία φίλη σου όσο χαζή και να είναι και μετά πείραζε με που έχω συνάψει στενές σχέσεις μαζί της
[/quote
τωρα θες να μας γαμησεις και τις θεσσαλονικιες φιλες; ποιος εισαι ο τσατσό;
καλως τον νικ δεν ειδα καθολου τι εγινε αλλα εμαθα δεν βγηκε η προεδραραΓαμιούνται οι βουλευτές με τους επισκέπτες μαζί.
Ε σιγα εχω ξαναγαμησει θεσσαλονικια λογο δουλειας σχεδον καθε μηνα ανεβαινα μια φορα πριν μπει στη ζωη μου η μαυρη αυτη περιοδος που λεγεται στρατος.Μη σου πω οτι εχω παει με καμια φιλη σου και δε το ξερειςΓνώρισε μου την πιο ωραία φίλη σου όσο χαζή και να είναι και μετά πείραζε με που έχω συνάψει στενές σχέσεις μαζί της
[/quote
τωρα θες να μας γαμησεις και τις θεσσαλονικιες φιλες; ποιος εισαι ο τσατσό;
Ε σιγα εχω ξαναγαμησει θεσσαλονικια λογο δουλειας σχεδον καθε μηνα ανεβαινα μια φορα πριν μπει στη ζωη μου η μαυρη αυτη περιοδος που λεγεται στρατος.Μη σου πω οτι εχω παει με καμια φιλη σου και δε το ξερεις