εκτιμούμε αυτό που έχουμε. τις τάνες μας και ταναριά μας. μάθαμε να ζούμε μ' αυτές και τις αγαπήσαμε. παραδοθήκαμε χωρίς επιστροφή. βέβαια κάποιοι έκαναν την επαναστάση τους και κάψανε τη βάτα, κουνήσανε την αχλαδιά και το ρίξανε στο γλέντι από πίσω. το σύστημα όμως τους αφομοίωσε και έτσι έχουμε τανάκια και των 2 φύλλων.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ποιά είναι η πουτάνα ?
Αυτή που πάει με όλους ?
Η αυτή που το κάνει με αντάλλαγμα ?
Αυτή που πάει με όλους ?
Ενα πολύ ωραίο blog για εμάς που πηγαίνουμε σε μασατζίδικα και στούντιο και αναρωτιόμαστε πολλές φορές πως μια κοπέλα που μπορεί να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, πρώην συμμαθήτρια, φιλή, ακόμα και συγγενής καταλήγει να κάνει αυτή τη δουλείά.
σόρρυ μαν, αλλα μου φαινεται λίγο μούφα το μπλόγκ. Σαν να βλέπω χαζορομαντική κομεντί. Μπορεί και να είναι αλήθεια αλλα κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
Επισκέπτης
το ευκολο χρημασόρρυ μαν, αλλα μου φαινεται λίγο μούφα το μπλόγκ. Σαν να βλέπω χαζορομαντική κομεντί. Μπορεί και να είναι αλήθεια αλλα κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
Επισκέπτης
Ποιά είναι η πουτάνα ?
Αυτή που πάει με όλους ?
αυτή που πάει με όλους λέγεται τσούλα, αυτή που με αντάλλαγμα λέγεται Ελλεεινίδα και αυτή που πάει με όλους και με αντάλλαγμα λέγεται πουτάνα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
αυτή που πάει με όλους λέγεται τσούλα, αυτή που με αντάλλαγμα λέγεται Ελλεεινίδα και αυτή που πάει με όλους και με αντάλλαγμα λέγεται πουτάνα
και αυτη που παει με πακια λεγεται ντανιελα
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
το ευκολο χρημα
Γκρεμίζεις ένα μύθο τύπε, όλοι νόμιζαν ότι προσφέρουν κοινωνικό έργο!!!
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι καριολα ειναιαυτη η βικυ του τσοχατζοπουλου με τα πανακριβα γουστα, ειναι πουτανα η οχι?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ορθόναυτή που πάει με όλους λέγεται τσούλα, αυτή που με αντάλλαγμα λέγεται Ελλεεινίδα και αυτή που πάει με όλους και με αντάλλαγμα λέγεται πουτάνα
και μερικές ιδιότητες της πουτάνας :
1) Σου καλλιεργεί προσδοκίες που δεν είναι πρόθυμη να εκπληρώσει ( τα πνευματικά δικαιώματα αυτής της ρήσης είναι κάποιου μέλους εδώ )
2) Προσπαθεί να σε κάνει να την ερωτευτείς για να σε έχει πελάτη (να την πληρώνεις)
Αυτά ;)
topkouzoulos84
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και το μπλογκ είναι αληθινό και η κοπέλα. έχει και κριτική στους απέναντι.σόρρυ μαν, αλλα μου φαινεται λίγο μούφα το μπλόγκ. Σαν να βλέπω χαζορομαντική κομεντί. Μπορεί και να είναι αλήθεια αλλα κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
Επισκέπτης
και αυτη που παει με πακια λεγεται jhonny64!!!
bingo!
Επισκέπτης
ορθόν
και μερικές ιδιότητες της πουτάνας :
1) Σου καλλιεργεί προσδοκίες που δεν είναι πρόθυμη να εκπληρώσει ( τα πνευματικά δικαιώματα αυτής της ρήσης είναι κάποιου μέλους εδώ )
2) Προσπαθεί να σε κάνει να την ερωτευτείς για να σε έχει πελάτη (να την πληρώνεις)
Αυτά ;)
panagioths hatzistefenou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μεγαλη π.. θα ελεγααυτη η βικυ του τσοχατζοπουλου με τα πανακριβα γουστα, ειναι πουτανα η οχι?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
χεζουν οι αρκουδες στο δασος?? ;)αυτη η βικυ του τσοχατζοπουλου με τα πανακριβα γουστα, ειναι πουτανα η οχι?
panagioths hatzistefenou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ετσι ειναιπροσωπική μου άποψη πως για να γίνονται πουτάνες,κατα βάθος το γουστάρουν κιόλας λίγο,γιατί αν μία γυναίκα έχει αξιοπρέπεια,όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά προτιμά να κάνει μια καθαρή δουλειά και να παίρνει ψίχουλα παρά να πουλήσει το κορμί της για να πάρει τα πολλά. αν ήταν για τα φράγκα και μόνο όλες οι καθαρίστριες και λοιπές χαμηλοαμειβόμενες θα γινόταν πουτάνες.μια γυναίκα για να γίνει πουτάνα μόνο για οικονομικούς λόγους λογικά θα πρέπει να έχει φτάσει στο έσχατο σημείο οικονομικής ανέχειας και απελπισίας.απο 'κει και έπειτα,δεν ξέρω,τι να σας πω,δεν έχω συζητήσει ποτέ με πουτάνα επί του θέματος για να έχω μια πιό ξεκάθαρη άποψη,γράφω αυτό που νομίζω,χωρίς να θεωρώ πως είναι κάτι στάνταρ.πάντως τους λόγους πρώτα και καλύτερα απ' όλους τους ξέρουν οι ίδιες οι πουτάνες.
Επισκέπτης
Καταρχήν για να αναλυθεί το θέμα ΠΟΥΤΑΝΑ, πρέπει να αναλυθει το θέμα ΓΑΜΗΣΙ
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γαμηθεί μια κοπέλα:
1. Για να ξεπαρθενιαστεί απλά (να μάθει επιτέλους τι είναι και να μην την κοροιδεύουν οι φίλες της)
2. Για να περάσει καλά
3. Για να βγάλει χρήματα
4. Για να ρίξει ένα αγόρι που της αρέσει
4α. Επειδή απλά της αρέσει
4β. Επειδή έχει πορτοφόλι
5. Για να αποκομίσει όφελος μη οικονομικό (εύνοια στη δουλειά, προαγωγή, θέση, να παίξει ο γιος της βασικός στην ομάδα, κλπ)
6. Από ρουτίνα, έτσι για να περάσει η μέρα, να ξεχαστεί από τα προβλήματα ρε αδερφέ
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 3, 4β, 5 και 6 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
για τις άλλες δεν ξέρω...
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γαμηθεί μια κοπέλα:
1. Για να ξεπαρθενιαστεί απλά (να μάθει επιτέλους τι είναι και να μην την κοροιδεύουν οι φίλες της)
2. Για να περάσει καλά
3. Για να βγάλει χρήματα
4. Για να ρίξει ένα αγόρι που της αρέσει
4α. Επειδή απλά της αρέσει
4β. Επειδή έχει πορτοφόλι
5. Για να αποκομίσει όφελος μη οικονομικό (εύνοια στη δουλειά, προαγωγή, θέση, να παίξει ο γιος της βασικός στην ομάδα, κλπ)
6. Από ρουτίνα, έτσι για να περάσει η μέρα, να ξεχαστεί από τα προβλήματα ρε αδερφέ
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 3, 4β, 5 και 6 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
για τις άλλες δεν ξέρω...
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εγω πιστευω οτι οι περισσότερες κοπέλες που γινοντε πουτανες,γινοντε επειδη τις εκμεταλλευοντε νταβατζηδες,που ταυτοχρονα ειναι και η σχεση τους.Λιγες ειναι αυτές που είναι γενημενες πουτανες.Αυτες δηλαδή που θα γουστάρουν να γαμιουντε και να πληρωνοντε.Αυτες που έχουν νταβατζη δεν γουστάρουν πάντα να κανουν αυτη τη δουλεια.Ακομα και αν αρεσει σε οποιοδήποτε ατομο να κανει κατι,οπως να γαμιέται,και οτιδηποτε αλλο το ευχαριστει,αν του το επιβαλεις να το κανει με το ζορυ,τοτε ειναι σιγουρο οτι θα ξενερωσει.υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις που γυναικες γινοντε πόρνες εξαιτιας μιας σοβαρης αναγκης,οπως αμα εχουν εναν αρρωστο συγγενη τους ο οποιος χρειαζετει πολη ακριβη περιθαλψη για να επιζησει,η αν εχουν πολυ μεγάλα χρεη κλπ.Καποιος πριν ειπε για την αξιοπρεπεια.Υπαρχουν γυναικες που δεν εχουν αξιοπρεπεια,και αποκτουν λεφτα πουλωντας ψυχη και σωμα.Υπαρχουν ομως και σοβαρες αναγκες.Το οτι μια οικογενεια ειναι φτωχη δεν ειναι και τοσο σοβαρός λογος,να μπει η κοπελα στην πορνεια.Σοβαρή αναγκη ειναι το θεμα καποιος σοβαρης ασθενειας που χρειαζοντε πολυ γρηγορα πολλα χρηματα.Οτιδηποτε αλλος λογος ειναι ή νταβατζιλίκι,ή ορεξη για σεξ και λεφτα,ή μονο λεφτά!
να και ενας αλλος λόγος
να και ενας αλλος λόγος