Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ok αγορια αν και δεν ανηκω στον κλαδο εχω να πω το εξης:δεν υπαρχουν πολλες γυναικες οι οποιες να μην εκαναν σεξ εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου τους ενα ανταλλαγμα απο ποτο μεχρι ταξιδι με τον καλο τους μεχρι δουλεια.Οποτε ειναι στη φυση της γυναικας να το πουλαει.Εγω τις επαγγελματιες τις σεβομαι γιατι φανταζομαι οτι για να υπαρχουν και να εχουν τετοια ζητηση εξυπηρετουν τις δικες σας φαντασιωσεις και επιθυμιες.Αρα τις εχετε αναγκη και σας εχουν αναγκη.Οποτε...

εβγαλε κ πορισμα για τη φυση της γυναικας η καρολαιν.
τρελη απολαυση να ικανοποιεις τι φαντασιωσεις του πασα ενα, δεν μπορω να πω. :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εδω περα ρε το χρημα εχει μεγαλύτερη σημασια απο την ανθρωπινη ζωη ...

η τραπεζα για το χρημα σε πεταει στο δρομο

ο μπραβος αμα χρωστας στον ντον σου σπαει το σβερκο..

Exω γνωρισει βαλκανικες πορνες βουλγαρες,σερβες,ρουμανες οι οποιες κανουν την εξης δουλεια για να βοηθησουν την οικογενεια τους
και στην εξης περιπτωση υπαρχουν οι εξης εκδοχες

:oρφανια
:Να μην εχει εναν απο τους δυο γονεις
: Κακες συνθηκες ζωης στην χωρα τους (διαβιωσης)
:Ανάζητηση ευκολου χρηματος με βρωμοδουλεια

μην ξεχνατε οτι το ευκολο χρημα σημερα μονο απο αυτα προερχεται,νταβατζιλικη,ναρκωτικα,πορνεια,δολοφονίες,ντονιλικια( ο αρχηγος των μπραβων στην γλώσσα των μπραβων <<ντον>> )

προτιμαει να τρωει ενα γαμησακι και να χεζεται στο ταλιρο,παρα να γαμιεται χωρις πουτσα 10-14 ωρες για ψιχουλα...

ειναι αναλογα την ψυχολογια και τον ανθρωπο βεβαια,
η αλλη θα μαζέψει λεφτα και θα σταματήσει να κανει την δουλεια αυτη αλλάζοντας ζωη εφοσον εχει αποκτησει χρημα

η αλλη θα ειναι ισοβια πορνη...

η αλλη θα σταματαει και οποτε εχει ανάγκη θα ξεκινάει παλι...

μην ξεχνατε πως και εμεις/εσεις εχετε σκεφτει να γεινετε πορνοσταρ καποια στιγμη (ονειρο οχι σκοπος) να γαματε και να πληρωνεστε...

ετσι αυτες το εχουν στο πιατο χωρις να δυσκολευτουν ,αν εχουν και την εμφάνιση κιολας ποιος της πιανει...

πολλες το κανουν απο ανάγκη,αλλα η γλυκα του χρηματος συγκαλύπτει την πραγματικη ανάγκη...

γενικα ολα ειναι χρημα  ;)

Η απάντηση μου ειναι η τελευταια μου πρόταση:

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ....

σε σκοτώνουν,σε πετανε εξω απ το σπιτη σου, δεν αγοράζεις τροφη, και χωρις αυτο παυεις να υπάρχεις  ;)

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Περίμενε να την διατυπώσω με φράσεις ...  :grin: :grin:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι έτοιμος ...

"Διατυπώνω"  :rockon: :rockon:

Οι πουτάνες είναι πουτάνες για το χρήμα και όχι για την καύλα ...  :rolleyes:

:grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είμαι έτοιμος ...

"Διατυπώνω"  :rockon: :rockon:

Οι πουτάνες είναι πουτάνες για το χρήμα και όχι για την καύλα ...  :rolleyes:

:grin: :grin: :grin:
αυτο που ειπα ειναι το 10 και λιγοτερο της εκατο..

και η καυλα δημιουργειται εαν υπαρχει μια χημεια με τον πελάτη  ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η κοτα εκανε ταυγο η τ,αυγο την κοτα?  :birdman:

υγ

σορρυ δεν μπορω αν δεν σπαμάρω...  :2on1: :2on1: :2on1:

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Προσωπικά πιστεύω πως κάθε γυναίκα γεννιέται με ένα είδος πονηριάς λίγο διαφορετικό από το αντίστοιχο ενός άντρα.

Όχι πως δεν υπάρχουν άντρες με τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια πονηριά, αλλά έχει καθιερωθεί αυτή την πονηριά να τη λέμε πουτανιά.

Με πουτανιές μπορεί κάποια να καθιερωθεί επαγγελματικά, να τρελαίνει τους άντρες, να ζήσει καλά, ακόμα και να παντρευτεί κάποιον ανυποψίαστο.

Τώρα για τις επαγγελματίες νομίζω ότι όλες γίνονται, δε γεννιόνται, και είναι υποβοηθούμενες από τη γενετήσια πονηριά τους, ίσως λόγω εύκολης λύσης, ίσως λόγω ζήτησης του είδους, ίσως λόγω μονόδρομου...

Διαφωνώ με τον καθένα που νομίζει ότι κάποια γαμιέται επαγγελματικά μόνο και μόνο επειδή της αρέσει. Μπορεί να της αρέσει να γαμιέται, να τρελαίνεται αλλά με όποιον κάνει κέφι εκείνη κι όχι με τον καθένα. Όπου μεσολαβεί το χρήμα αλλάζει το πράγμα.

Απλά και σ' αυτό το επάγγελμα υπάρχουν οι καλές επαγγελματίες, οι μέτριες και οι κακές.

Για μένα οι καλές είναι αυτές που λόγω της πουτανιάς τους ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σε κάνουν να τη σκέφτεσαι και φυσικά να της ανεβάσεις τις μετοχές.... 

Τις απόψεις σας κύριοι...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Προσωπικά πιστεύω πως κάθε γυναίκα γεννιέται με ένα είδος πονηριάς λίγο διαφορετικό από το αντίστοιχο ενός άντρα.

Όχι πως δεν υπάρχουν άντρες με τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια πονηριά, αλλά έχει καθιερωθεί αυτή την πονηριά να τη λέμε πουτανιά.

Με πουτανιές μπορεί κάποια να καθιερωθεί επαγγελματικά, να τρελαίνει τους άντρες, να ζήσει καλά, ακόμα και να παντρευτεί κάποιον ανυποψίαστο.

Τώρα για τις επαγγελματίες νομίζω ότι όλες γίνονται, δε γεννιόνται, και είναι υποβοηθούμενες από τη γενετήσια πονηριά τους, ίσως λόγω εύκολης λύσης, ίσως λόγω ζήτησης του είδους, ίσως λόγω μονόδρομου...

Διαφωνώ με τον καθένα που νομίζει ότι κάποια γαμιέται επαγγελματικά μόνο και μόνο επειδή της αρέσει. Μπορεί να της αρέσει να γαμιέται, να τρελαίνεται αλλά με όποιον κάνει κέφι εκείνη κι όχι με τον καθένα. Όπου μεσολαβεί το χρήμα αλλάζει το πράγμα.

Απλά και σ' αυτό το επάγγελμα υπάρχουν οι καλές επαγγελματίες, οι μέτριες και οι κακές.

Για μένα οι καλές είναι αυτές που λόγω της πουτανιάς τους ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σε κάνουν να τη σκέφτεσαι και φυσικά να της ανεβάσεις τις μετοχές.... 

τα ειπες ολα με λιγα λόγια....

Επισκέπτης

εγω πιστευω οτι ειναι θεμα βιωματων, εμπειριων και ευκαιριων.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Δεν σου λεω!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
θελει αναλυση εδω  παμε απλα

Τι κανει μια γυναικα Πτανα

αυτο που κανει την γυναικα πτανα ειναι η δυμανη που εχει να πηδιετε με ολους  αρα αμα σκεφτουμε οτι ακομα και ενα μπαζο θα το γαμησι καποιος που θα πει δεν πειραζει αρα ερχομαστε εκει που θελουμε.

τι μπορει να την κανει πτανα

Η δικαιολογια οτι δεν μπορει να βρει των σωστο αντρα που θελει το οποιο δειχνει οτι ειναι πτνα γιατι αφου μπορει να εχει οποιον θελει τοτε  πως γινεται και κλαιγεται.Αρα αντιφαση και παμε στο τι κανει μια γυναιακα πτανα.

Εγω ειμαι περιεργος τι θα γινοτανε αμα ηταν τα πραγματα διαφορετικα Δηαλδη να μην μπορουσανε να τα εχουνε ολα αυτα τι θα γινοταναι θα τις λεγαμε ακομα τανες η ?

αποριες κανεις?

Επισκέπτης
θελει αναλυση εδω  παμε απλα

Τι κανει μια γυναικα Πτανα

αυτο που κανει την γυναικα πτανα ειναι η δυμανη που εχει να πηδιετε με ολους  αρα αμα σκεφτουμε οτι ακομα και ενα μπαζο θα το γαμησι καποιος που θα πει δεν πειραζει αρα ερχομαστε εκει που θελουμε.

τι μπορει να την κανει πτανα

Η δικαιολογια οτι δεν μπορει να βρει των σωστο αντρα που θελει το οποιο δειχνει οτι ειναι πτνα γιατι αφου μπορει να εχει οποιον θελει τοτε  πως γινεται και κλαιγεται.Αρα αντιφαση και παμε στο τι κανει μια γυναιακα πτανα.

Εγω ειμαι περιεργος τι θα γινοτανε αμα ηταν τα πραγματα διαφορετικα Δηαλδη να μην μπορουσανε να τα εχουνε ολα αυτα τι θα γινοταναι θα τις λεγαμε ακομα τανες η ?

αποριες κανεις?
3 κακα του κοσμου....πυρ,ΓΥΝΗ και θαλασσα...!!!

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Σωστος οποτε τι κανουμε ρε παιδια?

εκτιμούμε αυτό που έχουμε. τις τάνες μας και ταναριά μας. μάθαμε να ζούμε μ' αυτές και τις αγαπήσαμε. παραδοθήκαμε χωρίς επιστροφή. βέβαια κάποιοι έκαναν την επαναστάση τους και κάψανε τη βάτα, κουνήσανε την αχλαδιά και το ρίξανε στο γλέντι από πίσω. το σύστημα όμως τους αφομοίωσε και έτσι έχουμε τανάκια και των 2 φύλλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom