Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
περισσότερο εκνευρίζομαι όταν ακούω αυτά από κάποιους που αν δεν υπήρχαν πουτάνες θα πάθαινε ο εγκέφαλος τους σπερμοoverflow

Eσυ και ολοι εμεις οι υπολοιποι ας εστιασουμε στο τι κανουμε και δεν κανουμε. Ας δουμε εμεις ποσο σωστοι ειμαστε. Δεν εχετε βαρεθει να κοιτατε την καμπουρα μονο των αλλων?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
προσωπική μου άποψη πως για να γίνονται πουτάνες,κατα βάθος το γουστάρουν κιόλας λίγο,γιατί αν μία γυναίκα έχει αξιοπρέπεια,όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά προτιμά να κάνει μια καθαρή δουλειά και να παίρνει ψίχουλα παρά να πουλήσει το κορμί της για να πάρει τα πολλά. αν ήταν για τα φράγκα και μόνο όλες οι καθαρίστριες και λοιπές χαμηλοαμειβόμενες θα γινόταν πουτάνες.μια γυναίκα για να γίνει πουτάνα μόνο για οικονομικούς λόγους λογικά θα πρέπει να έχει φτάσει στο έσχατο σημείο οικονομικής ανέχειας και απελπισίας.απο 'κει και έπειτα,δεν ξέρω,τι να σας πω,δεν έχω συζητήσει ποτέ με πουτάνα επί του θέματος για να έχω μια πιό ξεκάθαρη άποψη,γράφω αυτό που νομίζω,χωρίς να θεωρώ πως είναι κάτι στάνταρ.πάντως τους λόγους πρώτα και καλύτερα απ' όλους τους ξέρουν οι ίδιες οι πουτάνες. :think:

Πανω απο ολα ειναι μια πολυ κακη επιλογη για μια γυναικα, αλλα για να το κρινουμε σωστα πρεπει να δουμε και το υποβαθρο απο το οποιο προερχεται... Μερικες ισως εχουν περασει τοσο ασχημα που το σεξ για χρηματα να ειναι παραδεισος γι'αυτες.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
βαθυστοχαστο θρεντ ανοιξατε...

μην κρινουμε με τα δικα μας μετρα και σταθμα

ο καθενας εχει τα δικα του δεδομενα στη ζωή, τις δικες του αξιες κλπ κλπ κλπ

εκτιμα λοιπον οτι το να το δωσει ειναι ο,τι καλυτερο θα μπορουσε να κανει για τη βολεψει μονιμα ή προσωρινα

τωρα αν της αρεσει και λιγο....λεπτομερειες

σε ποσους απο εμας αρεσει η δουλεια ? στην αρχη μπορει λιγο αλλα στην πορεια ολο τα συνταξιμα χρονια μετραμε....

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
οι λογοι που κανουν την πουτανα πουτανα
ειναι ιδιοι με αυτους που κανουν την καργιολα καργιολα

πιστευω τους γνωριζουμε ολες οι πουτανες της πιατσας

CARLA751

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ok αγορια αν και δεν ανηκω στον κλαδο εχω να πω το εξης:δεν υπαρχουν πολλες γυναικες οι οποιες να μην εκαναν σεξ εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου τους ενα ανταλλαγμα απο ποτο μεχρι ταξιδι με τον καλο τους μεχρι δουλεια.Οποτε ειναι στη φυση της γυναικας να το πουλαει.Εγω τις επαγγελματιες τις σεβομαι γιατι φανταζομαι οτι για να υπαρχουν και να εχουν τετοια ζητηση εξυπηρετουν τις δικες σας φαντασιωσεις και επιθυμιες.Αρα τις εχετε αναγκη και σας εχουν αναγκη.Οποτε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ok αγορια αν και δεν ανηκω στον κλαδο εχω να πω το εξης:δεν υπαρχουν πολλες γυναικες οι οποιες να μην εκαναν σεξ εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου τους ενα ανταλλαγμα απο ποτο μεχρι ταξιδι με τον καλο τους μεχρι δουλεια.Οποτε ειναι στη φυση της γυναικας να το πουλαει.Εγω τις επαγγελματιες τις σεβομαι γιατι φανταζομαι οτι για να υπαρχουν και να εχουν τετοια ζητηση εξυπηρετουν τις δικες σας φαντασιωσεις και επιθυμιες.Αρα τις εχετε αναγκη και σας εχουν αναγκη.Οποτε...

...Οπότε μπηκε επιτελους και μια σοβαρη γυναικα εδω μεσα.

CARLA751

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω οτι η σοβαροτητα δεν λειπει απο εδω μεσα.Ισα ισα επειδη παιρνετε το θεμα τοσο σοβαρα νομιζω πως το παρακολουθουν αρκετες απλα το κανουν στα κρυφα :)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
ok αγορια αν και δεν ανηκω στον κλαδο εχω να πω το εξης:δεν υπαρχουν πολλες γυναικες οι οποιες να μην εκαναν σεξ εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου τους ενα ανταλλαγμα απο ποτο μεχρι ταξιδι με τον καλο τους μεχρι δουλεια.Οποτε ειναι στη φυση της γυναικας να το πουλαει.
Να εισαι σιγουρη οτι το ιδιο εχουν κανει και πολλοι αντρες.Η υστεροβουλια δεν χαρακτηριζει μονο την γυναικα,ειναι ανθρωπινη.Αλλωστε εκτος απο τις θυληκες υπαρχουν και οι αρσενικες πορνες.Ζιγκολο λεγονται  ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Καλα βρε μην ανυησυχεις , δε σε λεμε πουτανα ..
και αντο κανουμε ειναι επιδη ειναι στη φυση σου  :cheesy:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον το μεγαλυτερο μερος των γυναικων που εκδιδονται, το βλεπουν οπως καθε αλλο επαγγελμα. Φυσικα, θα πρεπει να το απολαμβανουν ως ενα σημειο, αλλιως θα τους γινει βαρος και εν τελει θα σταματησουν. Πιστευω οτι καποιες το κανουν για λιγο καιρο και σταματανε, διοτι δεν τους ταιριαζει, ενω αλλες το γουσταρουν, οποτε συνεχιζουν.

Πιστευω οτι το βασικο συστατικο ειναι το ευκολο χρημα. Και εφοσον μια κοινωνια απελευθερωνει τις γυναικες σεξουαλικα ολο και περρισοτερο, τοσο πιο φυσικο ειναι να πουλας το σωμα σου οπως καθε αλλο προιον.

Π

CARLA751

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
:dancing:Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ!!!

Επισκέπτης
Η πουτανιά είναι διπλή απόλαυση. Σεξ και χρήμα μαζί. Κι αν κάνει και κανά τσιγαράκι, γίνεται τριπλή.
Τώρα το γιατί να επιλέξει να πληρώνει νταβά, μάλλον μοιάζει σα να ρωτάς γιατί ένα μαγαζί της νύχτας να πληρώνει "ασφάλεια" σε μπράβους της νύχτας...

Επισκέπτης
Επιπλέον, φαντάζομαι ότι όλοι οι άντρες έχουν ονειρευτεί κάποια στιγμή να μπορούσαν να ζήσουν έστω και λίγο αυτό το συναίσθημα: να κάνουν σεξ και να πληρώνονται.
Ε, αυτές το έχουν έτοιμο το σκηνικό. Αρκεί να μη σου βγει τ όνομα...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

...και σε παρεξήγησα βρε :grin: εσύ πρέπει να ανήκεις στον κλάδο των γραμματέων :pipa1: :fuck1: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η πουτανιά είναι διπλή απόλαυση. Σεξ και χρήμα μαζί. Κι αν κάνει και κανά τσιγαράκι, γίνεται τριπλή.
Τώρα το γιατί να επιλέξει να πληρώνει νταβά, μάλλον μοιάζει σα να ρωτάς γιατί ένα μαγαζί της νύχτας να πληρώνει "ασφάλεια" σε μπράβους της νύχτας...
δεν ειναι ακριβως ετσι ,θελω να πω οτι δεν απολαμβανουν το σεξ οπως πχ θα εκαναν με τον γκομενο τους , κανουν μηχανικα καποια πραγματα και μετα ανεχονται να τις πηδανε

για μενα το χρημα και η ανευ κοστους χρησιμοθηρια τους, αναγκαζουν αυτα τα  κενα κοριτσακια να ανοιγουν τα ποδια τους στους πελατες
αντιστοιχα και ο λογος που μας αναγκαζει εμας να πηγαινουμε με πουτανες , ειναι οι καυλες μας,
το να γαμαμε και να φευγουμε  ;)

ο φιλος που εγραψε οτι πουτανα ειναι αυτη που δημιουργει ψευτικες προσδοκιες χωρις να ειναι διατεθειμενη να τις υλοποιησει , εγραψε μεγαλη αληθεια  ;)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ο νταβατζης??????

Stories