baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ειπαμε ταβλι φιλντισι και πες του γουλφι οτι εχουν ξυπνησει η γαμοτουρκοιότι θέτε παραγγελία για ελλάδα που ερχομαι για το τάμα στην παναγιά της τήνου.
ειπαμε ταβλι φιλντισι και πες του γουλφι οτι εχουν ξυπνησει η γαμοτουρκοιότι θέτε παραγγελία για ελλάδα που ερχομαι για το τάμα στην παναγιά της τήνου.
διακοπες κανουμε μια ζωη ρε αρχηγε συνεχεια στην ειμαστε :SΑκόμη να πάτε διακοπές?
εγω ανηκω σ'εναν ερωτα μεγαλο και συ μου πρηζεις τα αρχιδια τα μικρααν μου ζητησεις να πεθανω και να πεσω στον γκρεμο νοβο ευχαριστως θα το καμω για να δεις πως σε αγαπω (νοβο δις)
Καλή τύχη.Οτι έχασα φέτος να τα πάρεις σε μια νύχτα σου εύχομαι.έφυγα πάω καζίνο τώρα τα λέμε αύριο.
ειναι πολλα τα λεφτα αλιντιΚαλή τύχη.Οτι έχασα φέτος να τα πάρεις σε μια νύχτα σου εύχομαι.
... εκτός εάν δεν το είδα, έχει γίνει καποιος διαχωρισμός μέσα στο thread μεταξύ πουτάνας και ιεροδουλου;;;
με την άδειά σας, πουτάνα χαρακτηρίζεται εκείνη η γυαίκα που έχει την ιδιότητα αυτή βαθειά ριζομένη μέσα στον χαρσκτήρα της, από το υποσυνείδητο μέχρι το υπερσυνείδητο και σε κάθε ευκαιρεία δεν μπορεί να αποφύγει την εκδήλωση της... Ισως και να συμφωνήστε μαζί μου ότι υπάρχουν ιερόδουλες Κυρίες και κυρίες ΠΟΥΤΑΝΕΣ ...
Προσωπικά τις ιεροδουλες τις σέβομαι περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα, γιατί αυτό που κάνουν θεωρώ ότι έιναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να βρεθεί να κάνει ένας άνθρωπος.
Μπορεί να παρεξηγηθώ για ότι γράφω αλλά επιτρέψτε μου να έχω διαφορτική άποψη ....
ειπαμε ταβλι φιλντισι και πες του γουλφι οτι εχουν ξυπνησει η γαμοτουρκοι
πολύ διαφορετική, κανένας δεν το λέει αυτό εδώ μέσα...
... εκτός εάν δεν το είδα, έχει γίνει καποιος διαχωρισμός μέσα στο thread μεταξύ πουτάνας και ιεροδουλου;;;
με την άδειά σας, πουτάνα χαρακτηρίζεται εκείνη η γυαίκα που έχει την ιδιότητα αυτή βαθειά ριζομένη μέσα στον χαρσκτήρα της, από το υποσυνείδητο μέχρι το υπερσυνείδητο και σε κάθε ευκαιρεία δεν μπορεί να αποφύγει την εκδήλωση της... Ισως και να συμφωνήστε μαζί μου ότι υπάρχουν ιερόδουλες Κυρίες και κυρίες ΠΟΥΤΑΝΕΣ ...
Προσωπικά τις ιεροδουλες τις σέβομαι περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα, γιατί αυτό που κάνουν θεωρώ ότι έιναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να βρεθεί να κάνει ένας άνθρωπος.
Μπορεί να παρεξηγηθώ για ότι γράφω αλλά επιτρέψτε μου να έχω διαφορτική άποψη ....
Ακόμη να πάτε διακοπές?
φρικιπαίδεια ολέ
άστονα να χέσει γιατί πολλές μέρες κρατιότανε και θα σκάσει
αγγούρια τέλος τελικά
Απεργία πείνας θα κάνει σε λίγο!
πουτανα: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
ιεροδουλη: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
πορνη: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
μπορει να με παρεξηγησεις που σου χαλάω το ονειρο, αλλα ειναι ενα επαγγελμα κι αυτο οπως τα αλλα.
Περιορίζεσαι μόνο στην ετυμολογική ερμηνεία,υπάρχει κ η αλληγορική.πουτανα: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
ιεροδουλη: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
πορνη: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
μπορει να με παρεξηγησεις που σου χαλάω το ονειρο, αλλα ειναι ενα επαγγελμα κι αυτο οπως τα αλλα.