Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
αν μου ζητησεις να πεθανω και να πεσω στον γκρεμο νοβο ευχαριστως θα το καμω για να δεις πως σε αγαπω (νοβο δις)
εγω ανηκω σ'εναν ερωτα μεγαλο και συ μου πρηζεις τα αρχιδια τα μικρα

εδω που τα λεμε δε με χαλναει κιολας αλλα πως θα την πεισω πως ειναι ΑΥΤΗ η υπευθυνη;

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
... εκτός εάν δεν το είδα, έχει γίνει καποιος διαχωρισμός μέσα στο thread μεταξύ πουτάνας και ιεροδουλου;;;

με την άδειά σας, πουτάνα χαρακτηρίζεται εκείνη η γυαίκα που έχει την ιδιότητα αυτή βαθειά ριζομένη μέσα στον χαρσκτήρα της, από το υποσυνείδητο μέχρι το υπερσυνείδητο και σε κάθε ευκαιρεία δεν μπορεί να αποφύγει την εκδήλωση της... Ισως και να συμφωνήστε μαζί μου ότι υπάρχουν ιερόδουλες Κυρίες και κυρίες ΠΟΥΤΑΝΕΣ ...

Προσωπικά τις ιεροδουλες τις σέβομαι περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα, γιατί αυτό που κάνουν θεωρώ ότι έιναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να βρεθεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Μπορεί να παρεξηγηθώ για ότι γράφω αλλά επιτρέψτε μου να έχω διαφορτική άποψη ....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πολύ διαφορετική, κανένας δεν το λέει αυτό εδώ μέσα...  :rolleyes:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
... εκτός εάν δεν το είδα, έχει γίνει καποιος διαχωρισμός μέσα στο thread μεταξύ πουτάνας και ιεροδουλου;;;

με την άδειά σας, πουτάνα χαρακτηρίζεται εκείνη η γυαίκα που έχει την ιδιότητα αυτή βαθειά ριζομένη μέσα στον χαρσκτήρα της, από το υποσυνείδητο μέχρι το υπερσυνείδητο και σε κάθε ευκαιρεία δεν μπορεί να αποφύγει την εκδήλωση της... Ισως και να συμφωνήστε μαζί μου ότι υπάρχουν ιερόδουλες Κυρίες και κυρίες ΠΟΥΤΑΝΕΣ ...

Προσωπικά τις ιεροδουλες τις σέβομαι περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα, γιατί αυτό που κάνουν θεωρώ ότι έιναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να βρεθεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Μπορεί να παρεξηγηθώ για ότι γράφω αλλά επιτρέψτε μου να έχω διαφορτική άποψη ....

Πάντως επ' ουδενί μη διαβάσεις 75 σελίδες γιατί θα απογοητευθείς....

ΥΓ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρε δεν είμαι καλά απόψε.... αυτό το βρήκα γκουγκλάροντας να θυμηθώ πως γράφεται το "επ'ουδενί"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
φρικιπαίδεια ολέ  :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

πουτανα: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
ιεροδουλη: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων
πορνη: αυτη που προσφερει σεξ εναντι χρηματων

μπορει να με παρεξηγησεις που σου χαλάω το ονειρο, αλλα ειναι ενα επαγγελμα κι αυτο οπως τα αλλα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
άστονα να χέσει γιατί πολλές μέρες κρατιότανε και θα σκάσει
αγγούρια τέλος τελικά  :rolleyes:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
άστονα να χέσει γιατί πολλές μέρες κρατιότανε και θα σκάσει
αγγούρια τέλος τελικά  :rolleyes:

Ε μα έχει δαιμονιστεί ο πούστης, το τσατ και το τσατ.

Κι εμείς θέλουμε τσατ αλλά δεν κάνουμε έτσι.

Απεργία πείνας θα κάνει σε λίγο!

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1

μπορει να με παρεξηγησεις που σου χαλάω το ονειρο, αλλα ειναι ενα επαγγελμα κι αυτο οπως τα αλλα.

δεν μου χαλάς κανένα όνειρο ... απλά έχω διαχωρίσει κάποιες ένοιες στη ζωή μου, μέσα από την αδιαπραγμάτευτα πανακριβη και έγκυρη διδαχή της εμπειρίας ... εξ' άλλου εγώ δεν σχολιάζω τον κατά Μπαμπινιώτη προσδιορισμό, αλλά το ψυχικό "χαρισμα"

Επισκέπτης

Περιορίζεσαι μόνο στην ετυμολογική ερμηνεία,υπάρχει κ η αλληγορική.

Πότε μια γυναίκα είναι πουτάνα;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom