boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
άντε ρε μωρό, τώρα σκέφτηκα ότι έχω πολύ καιρό να σε δω να ποστάρεις λάιβ, όλο κατόπιν εορτής σου έκανα κερκίδα
δεν εχει τσατ το μαγαζι ε;
κριμα
πες του παιδιου οτι μπορει να επικοινωνηση μαζι σου με πμγι αυτο καναμε τσατ το πρωτο διαθεσιμο θρεντ!
χαχαχαχαχα
τουρκία είπαμε ρε.τζουτζουκο εισαι Αθηνα ρε ή Κυπρο, να δω που να φερω το πακετακι...
δεν εχει τσατ το μαγαζι ε;
κριμα
ρε στειλε ενα ταβλι φιλντισι σου δινω 50 γιουριατουρκία είπαμε ρε.
μην μιλας πολυ εσυ γιατι θα την πληρωσεις α και βαλε οτι εισαι συνδεδεμενη αντε μπραβο :-*ω να και τα παιδια...σε περιμεναμε
τουρκία είπαμε ρε.
ρε στειλε ενα ταβλι φιλντισι σου δινω 50 γιουρια
μην μιλας πολυ εσυ γιατι θα την πληρωσεις α και βαλε οτι εισαι συνδεδεμενη αντε μπραβο :-*
α καλα εσυ εισαι πολυ τσιπης και δεν ξερεις απο τιμες τουρκιας οποτε φαε ενα αυγο τουρκιαςκοψε ρε !! σοβαρα μιλαω για 1η φορα!!
60 γιουρια κι ενα αργιλε χειροποιητο..
ειπαμε βαλε οτι εισαι καυλωμενη εεεεεεεε συνδεδεμενηΜα γκαβλωσα που τον ειδα τον νοβο ..
Μα γκαβλωσα που τον ειδα τον νοβο ..
α καλα εσυ εισαι πολυ τσιπης και δεν ξερεις απο τιμες τουρκιας οποτε φαε ενα αυγο τουρκιας
ωραια ρε τζαμοατζη σου δινω 20 γιουρια για ταβλι αργιλε εχω και καλο μαλιστααφου τα δινουν ολα τσαμπα ρε μλκ!!
εγω να δεις . . .
ωραια ρε τζαμοατζη σου δινω 20 γιουρια για ταβλι αργιλε εχω και καλο μαλιστα
ότι θέτε παραγγελία για ελλάδα που ερχομαι για το τάμα στην παναγιά της τήνου.κοψε ρε !! σοβαρα μιλαω για 1η φορα!!
60 γιουρια κι ενα αργιλε χειροποιητο..